Konu: ALEMCİ DM  (Okunma sayısı 214 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.09.2026 13:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli 37523 @Alemcii ‷HÜKÜMSÜZ

Olaya dahil olan şahit karakter adı: YOK

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.09.2026 saat 9 buçukla 10 buçuk arası gerçekleşmiş AFK idim.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  Deatmatch

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ortada hiçbir şey yokken hooda gelmiş sıkmış içeri girmiş afk iken sıkmış gitmiş. Ortada herhangi bir sebep yok, savaşta değiliz. Bir geçmişimizde yok, tamamen egosunu tatmin etmeye çalışmış bence.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu şahsın cezalandırılmasınıı istiyorum ortada bir şey yok hoodu basıp sıkıyor. Ben bu adamı ve ne yapmaya çalıştığını bir turlu cozemedım.

#1 - 11.09.2026 20:01
Ortada hiç birşey yokken demişsin dün adamımızı rehin alıp dövüyorsunuz ve hoodunuza geldiğimde adamı yerde görüyorum ve sizlere sıkıyorum bugün ise olan olay ise siz savaşta değiliz diyorsun ama savaş sizin sıkıp sıkmayınca savaşta değiliz diye birşey yok yada aynı şekilde sizler baskın atmadığınız sürece savaşta değiliz diye birşeyde yok ic bir role oturup rolü çözümleme yada rol ortamı yaratılmadığı içinde sizin niyetinizi yada sizin düşüncenizi bilemem ben yada ic ortamda savaş istemiyoruz diye bir çağırı yada ulaşma olmadı. Tamamen rolsen olan birşey şuan herşey, siz adamımızı rehin aldınız dün sıktım ve bugün gelip tekrardan sıktım, sitdown yada herhangi bir uzalşama istiyorsa eğer bunu rollerde göstermeniz lazım,

#2 - 11.09.2026 21:10

Mesaj geliyor ve mesaj ile sizin bölgenize helikopter ile geliyorum fear rp demişsin birde fear gerektirecek bir durum göremiyorum ben hood onaylı yada onaylı bir birlik değilsin.

Buda dünki gelen sms

#3 - 12.09.2026 21:31

#4 - 12.09.2026 21:52
Siz açınızdan bir savaş olmayabilir ama ortada rehin alma ve rk olayı var.

#6 - Bugün, 04:25
IC şekilde ilerleyen bir rol, sorun görülmedi. K&A.