Konu: Richard_Jhens - İhlaller Zinciri  (Okunma sayısı 61 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.09.2026 18:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Richard_Jhens @Majorptom

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10/09/2026 - 17.16

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Noob DM: Gerekçesiz bir şekilde, geçerli bir sebep olmadan, amatörce ve ihlaller yapılarak bir oyuncu veya oyuncuları düşürmek, onlara zarar vermeye denir.
İllegal Kural İhlal(ler)i:
-Legal/sivil karakter canlandıran oyuncular şehirdeki Hood Onaylı ve Onaylı birliklere karşı gereken yerlerde Fear RP yapmalıdır.
-Sivil karakterler hiçbir birliğe karşı agresif tutum-savaş ve benzeri şeyleri sürdüremezler. Brawl, çatışma vb. roller yapamazlar.
-Alt karakter illegal kural ihlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendimce garajımda dolaşırken Richard_Jhens karakteri gelip aracıyla geldi ve bana başta çarptı, başta müşteri sandığımdan ve çok takmadığımdan dolayı bir davranış sergilemedim. Ardımdan üzerime koşup Sağ Click + F ile bana yumruklar savurmaya başladı. Ardından karakterimi yaralıya düşürdü. Aynı zamanda arkadaşın karakteri sivil, yani bana sivil karakterle (chatlog'ta görülebileceği üzere) nasıl "Richard Jhens düşmanından intikam alır." tarzında bir emote atabiliyor? Aynı zamanda karakter içerisinde bulunduğum ve hood onaylı bir birlik olan Vengadores M.C.'nin hood'unda bulunan tamirhanede bu rolü gerçekleştirmiştir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Richard_Jhens Karakterinin Sivil Olduğuna Dair Kanıt:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın gerekli cezayı almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 10.09.2026 18:48 EagleDevilTR »

#1 - 10.09.2026 18:23
İsim karışıklığı için özür diliyorum. Bu sunucuda yeniyim. Sizi 60 saniye yaralıya düşürerek hayatınızdan çok önemli bir şey aldığımı zannetmiyorum ama bu yaptığım hatayı örtmez, telafi edebileceğim bir şey varsa yaparım. Değilse de yüce yetkilinin adaletine sığınmaktan başka şansım yok. Herkese iyi oyunlar dilerim.

#2 - 12.09.2026 15:28
Sonuçlanabilir.

#3 - 13.09.2026 20:11
Karakter yasaklandı, K&A.