Konu: 10.09.2026 Gerry Moriarty  (Okunma sayısı 111 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.09.2026 13:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gerry Moriarty @AhmetArda

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ssteki diğer herkes

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.09.2026 13.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu kişi bana zaten ooc kinli ve bir önceki şikayetimi referans olsun diye linkini yapıştırıyorum. (https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=192093.0) Yine bambaşka bir karakteriyle gelip şikayette tam durumu açıklayamayacağım diye düşünüp laf atmalarına devam ediyor. Başta yine koku diyor, eski şikayetin ve aslında aylardır her gördüğünde yaptığı şeyin devamı. Sste benim olduğum tarafta başka biri yok. Diğer herkes bu durumu onaylar. Karakterim Çinli diye rol uydurup küfür ediyor 

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

ss alamadığım yerde de böyle devam etmiş chatlogtan aldım
[13:43:17] * Troylen Harrison Jasmine Liu'ya bakar.
[13:43:19] Gerry Moriarty: Orospu evlatları ya.
[13:43:25] (( << Troylen Harrison (111): ooc bilerek yapıyor :D ))
[13:43:25] Tuco Dominguez: Herkesin bi' çekik gözlülere düşmanlığı var.
[13:43:31] * Troylen Harrison Gerry Moriarty'e bakar.
[13:43:34] Gerry Moriarty (Tuco Dominguez'e konuşur): Bu kadar orospu çocuğu olabilirler mi adamım ya?
[13:43:59] Troylen Harrison: Ne olmuş kuzen?
[13:43:59] Tuco Dominguez: Bilmiyorum, benim zamanımda birkaç oruspu çocuğu vardı-... Tabii birkaç gün ...
[13:43:59] ...içinde bizde dernek olarak temizledik.
[13:44:01] Tuco Dominguez: İmza topladık.
[13:44:09] Tuco Dominguez: Ondan sonraki çinliler iyi olmak.
[13:44:20] Gerry Moriarty (Troylen Harrison'e konuşur): Kanka, çok orospu çocukları ya. Öyle sövesim geldi içimden, gemileri yanmış. ...
[13:44:20] ...Yansın orospu çocukları.

Ek açıklamalar(varsa):  :manifdog

#1 - 10.09.2026 14:15
eğer karakterin çinlilere hakaret edilmesine bu kadar rahatsız olduysa rolsel olarak kavga çıkarabilir ve biraz daha sessiz konuşmamızı rica edebilirdi. son tarafta koyduğun chatlog geçerli değil chatlog delil olarak sayılmaz. onun dışında özel olarak sana karşı bir rol yapılmamış bile sslerde. edgar karakteri ile mekanın girişinde bir rol yaptığımız gözüküyor. desk arkasında olan iki arkadaşı işaret edip para onlara gidiyor diyor. sağ tarafta olan bir siyahi karakter var, edgar var. laf onlara atılmış. şikayet sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 10.09.2026 14:42 AhmetArda »

#2 - 10.09.2026 14:20
rolsel
:manifdog
sen ne kadar yapmaya devam edersen ben de o kadar şikayet açmaya devam edeceğim. Her şikayeti de referans olarak bir sonrakine ekleme yapacağım. Dilediğin kadar devam edebiliriz

#3 - 10.09.2026 14:23
şahit olarak ss'deki herkes denmiş.

şahit olarak aslında arkadaş gemilerle alakalı bir rol yaptı, çinlilere karşı küfürler yağdırdı. Bu rolle çözülebilirdi aslında bilmiyorum iki tarafıda tanımıyorum ve bence şikayete gerek yoktu gibi kavga olsaydı güzel olurdu brawl atardık.

Örnek olacaksa; gelip birisi bizim kulübümüze küfürler ettiğinde veya bir grup ettiğinde brawl'a girmemiz gibi. Veya bizim agresifliğimizin, olay sonu departmanda bitmesi gibi. 911'i arama, brawl veya sözlü olarak karşı taraflada kavga edilebilirdi kin olayını bilmiyorum ama yinede 500 mb'lik bir oyun için ooc kin tutmak saçma olurdu
« Son Düzenleme: 10.09.2026 14:26 Soylu27 »

#4 - 10.09.2026 14:29
şahit olarak ss'deki herkes denmiş.

şahit olarak aslında arkadaş gemilerle alakalı bir rol yaptı, çinlilere karşı küfürler yağdırdı. Bu rolle çözülebilirdi aslında bilmiyorum iki tarafıda tanımıyorum ve bence şikayete gerek yoktu gibi kavga olsaydı güzel olurdu brawl atardık.

Örnek olacaksa; gelip birisi bizim kulübümüze küfürler ettiğinde veya bir grup ettiğinde brawl'a girmemiz gibi. Veya bizim agresifliğimizin, olay sonu departmanda bitmesi gibi. 911'i arama, brawl veya sözlü olarak karşı taraflada kavga edilebilirdi kin olayını bilmiyorum ama yinede 500 mb'lik bir oyun için ooc kin tutmak saçma olurdu

Adaletli olmakta fayda var

#5 - 11.09.2026 19:55
Gerry Moriarty Mixing kapsamında ceza alacak.