Konu: BUG ABUSE MAMİŞ  (Okunma sayısı 145 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.09.2026 11:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @cephelimami - Mihajlo_Draskovic  - @Skaras

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS'deki kişi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ekran görüntüsünde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
8. Bug Abuse

Oyuncular buldukları tüm açıkları forumdaki ticket bölümünden bildirmelidir. Bu açıkları bildirmemek ve kötüye kullanmak cezalandırmaya/yasaklamaya sebebiyet vermektedir. Sunucudaki mevcut sistemleri amacı dışında kullanarak avantaj sağlamak da sistem açıklarını kullanmaya eş değer sayılacaktır.

Mal varlığını ilgilendiren açıklarda açığı kullanan kişilerin mal varlığı tamamen silinebilir.
Örnekler
- İstediğiniz evin eşyalarına erişmenizi sağlayan bir açığı kullanarak evdeki eşyaları almak ve bildirmemek
- Değerinden aşağıdaki mülkleri bildirmeyip ucuz diye satın almak
- Sunucu mapleri veya interior objelerinde hata bulmak ve rolde kendi lehine kullanmak
- Tezgahı sadece can doldurmak için kullanmak, tezgah objesiyle yüksek bir noktaya çıkmak
- GTA San Andreas oyun motoru sebebiyle yapılan C-bug, C-roll gibi çatışmada üstünlük sağlayan hareketler

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Açılmış bir şikayette  https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=193071.0  Skaras adlı kişi savunma yaparken bir ekran görüntüsü göndermişti, biraz incelediğim Mihajlo karakteri uyuşturucu içiyor sonra oyundan çıkıp tekrardan oyuna giriyor bu sayede canı 160 oluyor ve ne bir ekran sallanma animasyon giriyor ne de birşey direkt olarak canı yükselmiş oluyor normale kıyas, Skaras adlı oyuncu da bu ihlalleri görüyor ancak hiç ses etmiyor herhalde? Atıcağım kanıt Skaras adlı oyuncunun başka şikayetten savunma olarak attığı bir ss zaten neyin ne olduğunu açıklıyor biraz inceleyince, harici olarak pm atmış konuşmalar dönmüş ve blur koymuş tabi bu pm blur mevzusunu Skaras adlı oyuncu'dan talep edebilirsiniz bana sadece şikayet açmak düşer. Yasaklanmalarını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Mihajlo Draskovic isimli arkadaş herhalde bu tarz şeyleri düşünüp aa nc atayım da jail yemem yasak yemem gibisinden düşündüğünden dolayı NC atmış. Mihajlo Draskovic isimli arkadaşın bug abuse'den yasaklanmasını ve Lazar Draskovic'in göz önünde yapıldığından dolayı Lazar Draskovic'in ağır bir cezayla karşılaşmasını istiyorum.

#1 - 10.09.2026 11:28
Şimdi bu arkadaş kalkıp benim ekran görüntümle şikayet yapamazsın gibisinden konuşma sağlıyabilir ben bir oyuncu olarak inceledim forumda gördüm senin ekran görüntünü ve normal bir şekilde üstünlük kurmana yarıyan bir bug abuse'den dolayı şikayet açtım.

#2 - 10.09.2026 12:10
Kurmaca oyunlarına devam edebilirsin dostum, Ooc kine devam mı? Siz çalışıyor musunuz bende çalışıyorum. HAHAHAHAHAH.

#3 - 10.09.2026 12:15
Kurmaca oyunlarına devam edebilirsin dostum, Ooc kine devam mı? Siz çalışıyor musunuz bende çalışıyorum. HAHAHAHAHAH.
Savunmanı yaz geç 10 yaşında sampsever tarzı trolling davranışlarda bulunma

#4 - 10.09.2026 12:43
Savunmanı yaz geç 10 yaşında sampsever tarzı trolling davranışlarda bulunma

Üslubünü takın, savunma gelecek.

#5 - 10.09.2026 12:46
hadi hadi

#6 - 10.09.2026 16:09
Attığım kanıtta farkettiysen, uyuşturucu içtiğimde ekran böyle oluyor. Kafa dönmesi geçtiğinde bile böyle devam ediyor. Ondan dolayı relog atıyorum.

Spoiler: GösterGizle

#7 - 10.09.2026 16:20
Attığım kanıtta farkettiysen, uyuşturucu içtiğimde ekran böyle oluyor. Kafa dönmesi geçtiğinde bile böyle devam ediyor. Ondan dolayı relog atıyorum.

Bu sallanma zaten anlık geçmiyor ve gördüğüm kadarıyla hatanı kabul ediyorsun mamicim. Bu 5 dakika geçicek birşey değil ki dünkü kanıt yerine, geçmişsin az önce video çekmişsin. Yaptığın ihlal ortada, ihlali kabul ettiğin ortada, yaptığın yanlışı gören arkadaşın'da var birşey de dememiş. O halde uzatmanın anlamı kalmıyor. Kişi'nin bug abuse'den ötürü yasaklanmasını talep ediyorum, yanındaki arkadaşının'da yaptırım almasını talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 10.09.2026 16:24 RACON »

#8 - 10.09.2026 16:37

Bu sallanma zaten anlık geçmiyor ve gördüğüm kadarıyla hatanı kabul ediyorsun mamicim. Bu 5 dakika geçicek birşey değil ki dünkü kanıt yerine, geçmişsin az önce video çekmişsin. Yaptığın ihlal ortada, ihlali kabul ettiğin ortada, yaptığın yanlışı gören arkadaşın'da var birşey de dememiş. O halde uzatmanın anlamı kalmıyor. Kişi'nin bug abuse'den ötürü yasaklanmasını talep ediyorum, yanındaki arkadaşının'da yaptırım almasını talep ediyorum.

Sallanma ile alakası yok, oyun ekranındaki renk tonunu görsen anlarsın. Görüş açımı engelliyor. Savunmam bu kadar, sonuçlanabilir.

#9 - 10.09.2026 16:39
Ek olarak arkadaşın uslübundan dolayı cezalandırılmasını istiyorum.