Konu: yetersiz oyuncu profili  (Okunma sayısı 154 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.09.2026 02:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Bariswsk Armando MacGratman

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @oguzhndmrr

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.09.2026 02:26

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Güvenli bölge ihlali, rahatsız edici roller, ortak nezaket, trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rastgele bir şekilde önce masamıza oturdu, kurtlar vadisinden çıkma replikler söyleyip rahatsız edici roller yaptı, daha sonrasında da arkadaşıma /pm üzerinden ADK yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Sunucudan uzaklaştırılmasını istiyoruz.

#1 - 10.09.2026 02:47
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaş bana durduk yere pm'den küfür ediyor kanıtlarda bulunmakta. Hiçbir şekilde karşılık vermedim eğer bana da etti falan derse kanıtını iletsin lütfen. Böyle tiplerin vice'da yer almaması gerekiyor gece gece bütün rol zevkimizi bitirdi sağolsun..

#2 - 10.09.2026 02:52
Testist geçiyorum sizinle ban yemem jail yatarım, kanıt vs. yok. yatacağız ama çıkınca sizin gibileri barındırmayacaaağızzzz

#3 - 10.09.2026 03:17
Testist geçiyorum sizinle ban yemem jail yatarım, kanıt vs. yok. yatacağız ama çıkınca sizin gibileri barındırmayacaaağızzzz

👏👏👏👏

#4 - 10.09.2026 03:17

sırf bu yazdığın bile ne kadar gereksiz ve yrb olduğunu belli ediyor

#5 - 10.09.2026 03:26

sırf bu yazdığın bile ne kadar gereksiz ve yrb olduğunu belli ediyor
agzını bozma, yarma

#6 - 10.09.2026 18:24
Merhaba, şikayet incelendi.

Bu platformda hiçbir şekilde toksikliğe, OOC küfüre ve hakarete izin vermiyoruz. Ayrıca şikayet konusunda da toksik yorumlar oldukça göze çarpıyor. Bu yüzden Armando MacGratman karakteri Ortak Nezaket kuralı kapsamında ağır şekilde cezalandırılacak, eğer devamı gelirse yasaklama işlemi uygulanacak.