Konu: Göz yummak ve hile  (Okunma sayısı 722 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.09.2026 04:04
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Skaras Lazar Draskovic Mihajlo_Draskovic @cephelimami
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Marchetti birlik üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de ve videolarda belli oluyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlarla savaş halindeyken Milena karakterini CK ettiğimiz sırada Lazar Draskovic GOD açıyor yetmezmiş gibi hood baskınındada slient aimbot açıp o şekilde savaşa devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-link buraya-

Ek açıklamalar(varsa): Araçdaki diğer arkadaşlar için hile olduklarına göz yumduğu için işlem uygulanırsa sevinirim.

#1 - 09.09.2026 17:27
Üstteki kanıtta kırpılma var, ne saat, ne hud ne başka birşey gözüküyor. Şikayet kurallarında ve politikada yazdığına göre bu kanıt geçersiz sayılmaktadır. Arkadaşlar kanıtını yenilerlerse tarafımca savunma gelecektir.

Alttaki kanıta gelirsek, kanıtta hiçbirşey gözükmemekte, nametag yok birşey yok, aynı şekilde bundada kanıtlar yenilenirse tarafımca savunma gelecektir. Ek olarak şikayette benimle birlikte etiketlediğiniz Mihajlo_Draskovic karakterinin, şikayetle bir alakası yok. Anlattığınız olaylarda ismi bile geçmemektedir.
Alıntı
Kanıt içermeyen şikayetler incelenmez.  İdda edilen kural ihlalini ispatlamak için şikayetlerde güncel kanıt bulundurulmalıdır. Güncel olmayan kanıtlar geçersiz sayılır. Kanıtlar üzerinde hiç bir şekilde düzenleme yapılmamalıdır. (Güncel saat ve karakter ismi ekran görüntülerinde yer almalıdır. Kişisel PM mesajlarınızı düzenleme yolu ile kapatabilirsiniz)

#2 - 09.09.2026 17:47
Üstteki kanıtta kırpılma var, ne saat, ne hud ne başka birşey gözüküyor. Şikayet kurallarında ve politikada yazdığına göre bu kanıt geçersiz sayılmaktadır. Arkadaşlar kanıtını yenilerlerse tarafımca savunma gelecektir.

Alttaki kanıta gelirsek, kanıtta hiçbirşey gözükmemekte, nametag yok birşey yok, aynı şekilde bundada kanıtlar yenilenirse tarafımca savunma gelecektir. Ek olarak şikayette benimle birlikte etiketlediğiniz Mihajlo_Draskovic karakterinin, şikayetle bir alakası yok. Anlattığınız olaylarda ismi bile geçmemektedir.
Alıntı
Kanıt içermeyen şikayetler incelenmez.  İdda edilen kural ihlalini ispatlamak için şikayetlerde güncel kanıt bulundurulmalıdır. Güncel olmayan kanıtlar geçersiz sayılır. Kanıtlar üzerinde hiç bir şekilde düzenleme yapılmamalıdır. (Güncel saat ve karakter ismi ekran görüntülerinde yer almalıdır. Kişisel PM mesajlarınızı düzenleme yolu ile kapatabilirsiniz)

Savunma yapın. @Skaras

#3 - 09.09.2026 18:38
Aşağıdaki videoya savunma yapmayacağım hiç, çünkü sunucuda godun fixli olduğunu biliyorsunuzdur. Uziyle 5 saniye boyunca dümdüz ateş etsen yine öldüremezsin ben uyuşturucu içtiğim zaman.

Üstteki videoyada gelirsek tek üç kişi sıkıyoruz, adamı hızlı düşürmemiz normal. Silent daha önceden açmadım oyun dosyama bile indirmedim, adminler oyun dosyamı kontrol edebilir. Daha önceden hiç hile açmadım ve hile şikayeti bile ilk defa yiyorum. Üstüme atılan bir iftira var, kesinlikle hile olduğumu kabul etmiyorum.

Ek olarak yukarıda da belirttiğim gibi kırpılmış videolar kanıt niteliği taşımaz, madem şikayet açıyorsunuz kendi ekranınızdan video/ss bir şey olsaydı iyi olurdu, en azından size hak verebilirdim. Arkadaşlar algı yaratarak bir şikayet açmış, şikayeti kabullenmiyorum.

#4 - 09.09.2026 20:25
Aşağıdaki videoya savunma yapmayacağım hiç, çünkü sunucuda godun fixli olduğunu biliyorsunuzdur. Uziyle 5 saniye boyunca dümdüz ateş etsen yine öldüremezsin ben uyuşturucu içtiğim zaman.

Üstteki videoyada gelirsek tek üç kişi sıkıyoruz, adamı hızlı düşürmemiz normal. Silent daha önceden açmadım oyun dosyama bile indirmedim, adminler oyun dosyamı kontrol edebilir. Daha önceden hiç hile açmadım ve hile şikayeti bile ilk defa yiyorum. Üstüme atılan bir iftira var, kesinlikle hile olduğumu kabul etmiyorum.

Ek olarak yukarıda da belirttiğim gibi kırpılmış videolar kanıt niteliği taşımaz, madem şikayet açıyorsunuz kendi ekranınızdan video/ss bir şey olsaydı iyi olurdu, en azından size hak verebilirdim. Arkadaşlar algı yaratarak bir şikayet açmış, şikayeti kabullenmiyorum.

Sene 2020 hile şikayet savunması anlıyoum dostum savunman bu kadarsa sonuçlanabilirler.

#5 - 10.09.2026 08:57
Uyuşturucu içtiğimin kanıtı, üstteki savunmaya ek olarak. Canımı yüz altmış olduğu sağ alta bakarak görülebilir. Arkadaş elindekini m4 sanmış galiba, uzi ile sıkıyorsun.
« Son Düzenleme: 10.09.2026 08:59 Skaras »

#6 - 10.09.2026 14:29
Uyuşturucu içtiğimin kanıtı, üstteki savunmaya ek olarak. Canımı yüz altmış olduğu sağ alta bakarak görülebilir. Arkadaş elindekini m4 sanmış galiba, uzi ile sıkıyorsun.

Lütfen video kesitinde bizi vurduğunuz yeri paylaşır mısın? Gördüğümüz üzere bir video var ve eminim ki orada bizi taradığınız yerde vardır. Ek olarak bir şey eklemek isterim ki videouyu dikkatlice izlersen ben araçtan inerken nasıl bir bileğin varsa, tebrik ederim hepsi kafama geliyor. Güzel aim takibi yapıyorsun :)

#7 - 10.09.2026 14:33
Arabanda bir mermiyle bozuluyor aynen dostum, devam edebilirsin. Videonun öncesi nerede? Sıkmaya ben sana 20 saniye önce başlıyorum.

Senin videon var, bizde ki bu kadar. İstersen sana hasar kayıtlarımızıda atalım ister misin? 10 saniye için 4 tane 160 canlı adamı tek M4 ile düşürmek. Gerçekten büyük başarı.

#8 - 10.09.2026 14:35
M4un hasarı 20 dostum, elinizdeki uziler sanmaya devam edin, uzinin sıkışı ile m4u kıyaslamayın dostum. Mihajlonun inip sikmasinida eklersek sizi yatirmamiz zor değil.
« Son Düzenleme: 10.09.2026 14:37 Skaras »

#9 - 10.09.2026 14:39
M4un hasarı 20 dostum, elinizdeki uziler sanmaya devam edin, uzinin sıkışı ile m4u kıyaslamayın dostum. Mihajlonun inip sikmasinida eklersek sizi yatirmamiz zor değil.

Eve geçtiğimizde hasar kayıtlarını atarız, sıkıntı yok. Bu arada az önce Mihajlo’nun alakası yok diye bir şey yazmışsın, şimdi ise o da sıktı diyorsun:)