Aktif çatışma rolünde falan değiliz orda, üstüne basa basa söylüyorum hiçbir PD oyuncusu beni görmedi, görmesi de imkansız o pozisyon da. Zaten bir sorun olsa olaydaki PD oyuncuları şikayetini açardı.
Sunucuda sürekli roleplay kuralı var demişsin. Kendi evimizde afk atıyoruz ve üstüne ev kilitli, kilidi kırarak girmişsiniz. Vurulduğumuzun sistemsel bilgisini falan aldığımızı da söylemedik, boş kafa karıştırmana gerek yok.
Timur karakteri rus olduğu ve birliğe yeni girdiği ek olarak dm atmak için girdiğini itiraf ettiğin için teşekkürler. Timur karakteri olmasa zaten afk iken rk'ya düşmeyeceğiz, bunu da bil. IFM tarafından duyurulan yeni deathmatch kurallarına göre zaten Timur dm rollerine giremez, sorunun başı burda. İhlaller sizde başlıyor, herşey ortada.
Arkadaşım bana destek olarak yorum atmış. Kendisi olayda var ve birliğimde r17, adminler mutlaka göz atıcak ona. Yandığınız için tek benim yazmamı istiyorsunuz galiba.
Son olayda size falan sıkmıyoruz, kendiniz mix yapıp helikopter kaldırdınız. Yaralıya düşüncede, biz ateş açmadık, kişiler rk'lı demeye başladınız. Alt+z videonuzu koyun beraber izleyelim.
Akıl mantık almayan bir şikayet, kendi kendinizle çelişiyorsunuz. Burda bari yapmayın bu hataları.
Kardeşim benim, sen kurallara hakim değil misin yoksa bilerek mi yapıyorsun? PD'nin olayda olup olmaması bir şeyi değiştirmiyor. Olayda Timur karakteri olmasa Tyzee karakteri sizi düşürecekti ki düşürdü. Timur karakteri'yle sizin RK'ya düşüp düşmediğiniz anlamı ne? Biz sizi vurduğumuzda orada 6-7 kişiydik. Siz vurulduğunuz bilgisi olmasa bir anda içinize Allah tarafından vahiy indi de mi silahlandınız?
Elimizde kanıtımız var; evinize girdik, kapınızı kırdık ve sizi düşürdük. RK'lı oldunuz, değil mi? Senin RK'lı olup olmadığından haberdar olman benim ne kadar umurumda? Sürekli Roleplay kuralı var, değil mi? AFK olman hiçbir şeyi değiştirmiyor. RK'lısın ve RK'lı bir şekilde gelip bizi vurdun.
Arkadaşının sana destek olmasının bizim yanmamızla ilgisi ne? Yandığınız için zaten silahlanıp RK'lı bir şekilde bizi vurmaya kalktınız. Şikayete dahil olup konuyu çorba etmeye çalışan, senin gibi herhangi bir oyuncu. Siz RK'lı bir şekilde silah çektiniz, hepinizi vurduk. Siz de aradan geçen kısa bir sürenin ardından, yarım saat-bir saat içerisinde M4 ile gelip RK ihlali yaptınız.
Üzerimizde silah vardı, polise ihbar da ettiniz. Elimizde somut bir delil olmasa da polisler de bu şekilde söylüyor. Sen RK ihlali yaptığın için ben silahlarımı kaybettim. RK'lı olduğunuz için de sizi umursamadık ve karşılık verip vurmadık.
Ateş açanın sizin olmadığınızı söylemişsiniz, kral zaten Maske ID'lerine baktığımız da ve yollamış olduğumuz SS'lerde karakter skinin ve Maske ID senin olduğun belli oluyor. Burada Yönetimi Kandırmaya çalışma bence. Az önce itiraf ettin senin olduğunu şimdi de gelmiş diyorsun ki biz size ateş açmadık. Kendinle mi çelişiyorsun kral? Bize sıkmıyorsan ben kendi kendime vuruldum o zaman sende haklısın.
Düzgün savunma yap. Şikayetin konusu RK ihlali ve aktif rol içerisinde /q atman. Ben baktığım zaman şikayet başlığında Timur Markov hakkında açılmış herhangi bir şikayet göremiyorum.
Kuralları Öğrenelim ;
Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.
Savaş döneminde AFK kaldığınız yerlere dikkat etmelisiniz. Evinizi kilitleyerek, işyerinizi kilitleyerek vs. AFK kalmaya özen gösterin. Etkileşime maruz kalabileceğiniz her yerde AFK olsanız bile size karşı yapılan her türlü rol geçerli sayılır. "AFK idim" diyerek iptal edemezsiniz. Vurulduysanız, yaralı rolü süresi işlemeye başlar.
Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.
Sistemsel yaralandıktan sonra 8 saat boyunca silahlı çatışma rollerine girilmez. Aynı şekilde baygınlık süresi biter bitmez saldırıya devam etmek de bu kurala aykırıdır.
Şahısların gerçekleştirdiği kural ihlalleri sonucunda tarafımıza ait silahların kaybedildiği açıkça ortadadır. Bu sebeple olayda kaybettiğimiz 1 adet M4 ve 1 adet Desert Eagle’ın tarafımıza iade edilmesini, karşı tarafın RK ihlali esnasında kullandığı M4 marka silahın ise gerekli inceleme sonucunda silinmesini talep ediyoruz.
Tarafımızca gerekli tüm açıklamalar yapılmış ve ilgili kural maddeleri de paylaşılmıştır. Bundan sonra yönetim ekibinin sunulan kanıtlar, ekran görüntüleri ve loglar üzerinden değerlendirme yapmasını bekliyoruz. Yeni bir iddia veya cevap vermemizi gerektirecek bir durum olmadığı sürece tarafımızdan ek ileti gönderilmeyecektir. Şikayetin daha fazla uzatılmadan ve farklı konularla dağıtılmadan mevcut olay üzerinden sonuçlandırılmasını rica ediyoruz.
Uzun paragraf yazınca haklı olmuyorsun gülüm benim şunu bir bil.
Savaş esnasında silahlanmak için Allah tarafından vahiy mi inmesi gerekiyormuş? Yanıyor olsam sizin yaptığınız gibi mix döndürüp helikopter kaldırırdım ve şikayet açardım dostum ne anlatıyorsun sen.
RK'lı olduğumuz ve bizi umursamadığınız için mi şehirin bir ucundan helikopter kaldırıp kendi hoodunuza deagle ve m4 ile geldiniz, peygamber falan değilseniz oldukça ilginç.
Arkadaşımın sunduğu ss'ler savunmama yardımcı oluyor, gözümden kaçmış ve koymuş. Hepimizi vurduğuna dair bir ss göremiyorum ben, neden hala yalan konuşmaya devam ediyorsunuz?
İlk silahı bizim çektiğimize dair bir kanıtında yok, kalemini fazla oynatma. Polise ihbar ettiğimize dair de bir kanıtın yok, polis ekipleri sadece sizi gördü, beni gören olmuş mu onuda arkadaşlarına sor bakalım.
Size ilk biz sıkmadık dedim, siz genel olarak anlamışsınız ki lafı çarpıtıp admin gözü boyamaya çalışıyorsunuz, zaten kendi attığın ss'te maske id'si gözüküyor, kimse aptal değil burada. Öyle sanıyorum yani.
Sizin silah kaybınıza gelelim, tekrar tekrar dediğim gibi. Kendiniz helikopter kaldırdınız ve bu ss'lerde var. Timur kim oluyorda beş-altı sayfalık bir birliğin r1'i olarak m4 ve helikopter ile dm atmaya kalkışıyor, ihlal zaten burda başladı. Üstüne basa basa Timur'dan bahsetme sebebim bu, tamamen sizin ihlaliniz ile başlayan bir durum.
Rol ss'i geçtim, hoodunuzda bir kere bulunmamış bir adamı gece saatinde oyuna sokup, birliğinize alıp ve üstüne dm attırmaya çalışmanız bir İHLAL, ek bir şikayet oluşturmama gerek yok çünkü konu başı burası. Şimdi anladığınızı düşünüyorum.