Şikayeti güzel manipüle ediyorsun. Örnek verdiğin emotelerde "düşünür" ifadesini kullanıyorsun. Emotemde var mı böyle bir muhabbet onu söyle arkadaşım.
"Düşünme bildiren emoteler yasaktır." Buna karşı çıkmıyorum, emotemde herhangi bir düşünme yok. Olduğunu sanmıyorum demiyorum, yok. Direk yok diyorum, bilinçli bir şekilde attığım emote. Son kez söylüyorum, emotede herhangi bir düşünme bildiren veya hakaret içeren sözcük yok. Bu bomboş şikayetle daha fazla uğraşmayacağım
Nasıl mı yok? Örneğimi de vereyim, eline bir zeka küpü aldığını ve nasıl yapacağını bulmaya çalıştığını/anlamaya çalıştığını düşün. Sen onunla uğraşırken eline alıp aşağı yukarı sağa sola çevirip ona bir karşı bir eylemde bulunup mantığını anlamaya çalışmıyor musun, bu bir eylem değil mi? Tamamen algı algı algı, senin yazdığımı nasıl algıladığınla alakalı bir durum. "kadın mı erkek mi olduğunu anlamaya çalışır." İfadesi de böyle, karakter olduğu yerde sana bakıp düşünmüyor. Sana bakıyor, kadın mı erkek mi olduğunu (Hayal et: mimikleriyle, kaş göz eğerek) anlamaya çalışıyor
@Tiska her neyse keyif aldığım bir şikayetti ve umarım bundan sonra Vice Roleplay de olacak olan oyuncu şikayetleri de iki tarafında rolünün sağlam olmasından kaynaklanan ve bunun üzerine tartışması/konuşması üzerine olur.
@behzatc4530 Yine de oyuncumuzun içi soğuyacaksa 5000 dakika yapıştır gitsin.
Saygılar, sevgiler.
Ekleme: Diyelim ki adminde emoteyi senin gibi yanlış anladı veya algıladı, düşük ihtimal ama diyelim ki ve bunun ufak bir hata olduğunu varsayarsak
göründüğü üzere ceza uygulanmamış lâkin
@Luthien tarafından devralındığı o şikayetteki hata benim emotemden çok farklı olmak üzere direk düşünme belirtiyor. Benim emotemde "anlamaya çalışır" ifadesi düşünce değil, jest/mimik/eylem bildiriyor. Zeka küpü örneğini vermiştim.