Konu: Vengadores üyeleri - YKİ + Refuse RP  (Okunma sayısı 102 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.09.2026 00:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gerold Foster @Merein Gonzales Arboleda @KeremZafer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Fedeciro Terrenova

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.09.2026, 00:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kural İhlali
Refuse RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gonzales Arboleda karakteri oyunda düştüğünün farkında olaraktan yaralı halini role yansıtıp sürdürmemiş, direkt ayaklanıp bulunduğu noktayı değiştirmiş. Gerold Foster karakteri ise ilk girişte vuruyoruz alt+tab gözüktüğü için hasar almıyor fakat sonrasında kendisi oyuna girip bizi seyrediyor, biz interiordan çıktığımızda ise hareketleniyor peşimizden "Yine gelmiş amına koyduklarım." şeklinde bir ibare kullanıyor. Ayriyetten bu kaydı onun kendisinden buluyorum, bunun ihlal olduğunu bilmesi gerekerek kanıt olarak sunuyor kendisi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerold Foster karakterinin isminin yanındaki çarpı ikonunu rahatlıkla görebilirsiniz, gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

#1 - 10.09.2026 06:22
Esenlikler,

İlgili mülke hangi IC bilgiyle ulaşıldığı konusunda devam eden ayrı bir şikâyet bulunmaktadır. Burada ise tarafımıza yöneltilen Yaralı Kural İhlali ve Refuse RP iddialarına ilişkin;

Gerold Foster karakterimle mülkte bulunduğum sırada AFK’ydım. Mülke ilk girişinizde gerçekleşen saldırı sırasında bilgisayar başında değildim; bu nedenle role karşılık veremedim. Hasar almamam da AFK durumum sırasında gerçekleşmiştir. Mülke birden fazla kez girip çıktığınız için, ilk girişinizdeki AFK durumumla daha sonra oyuna dönerek hareket ettiğim aşamanın birbirinden ayrılması gerekir.

Oyuna döndükten sonra size ateş açmadım; şikâyete konu ettiğim durum amacıyla kayıt aldım. Mülkten çıkmanızın ardından arkanızdan geldiğimi ve “Yine gelmiş…” şeklindeki ifadeyi kullandığımı inkâr etmiyorum. Bu söz, daha önce bölgeye gelerek başka karakterlerle yaşadığınız olaylara yönelik, IC bir tepkiydi.

Gonzales_Arboleda karakteri bakımından ise açıklamamız, sistemsel yaralı süresi ve devamındaki sekiz saatlik RK süresi boyunca herhangi bir role katılmadığı yönündedir. Bu süreçte yalnızca bir defa bilgisayar başına dönmüş, ardından tekrar ayrılmıştır.

İyi forumlar dilerim.

#2 - 13.09.2026 20:38
Merhaba, şikayet incelendi.

Gerold Foster karakteri vurulduktan sonra o cümleyi kullanması Yaralı Kural İhlali olarak değerlendirilebilir evet ancak ağır bir ihlale girmez. Çünkü sadece bir tepki rolü verilmiş, ağır bir karşılık olmamış. (ayağa kalkıp saldırmak gibi) Bu yüzden şimdilik burada uyarı geçelim, devamında işlem uygulanacağını belirtmemiz gerekiyor.