Konu: R20 Hatalı emote. - MC  (Okunma sayısı 146 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.09.2026 16:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Salvador_Lamarcus @RAGE OF DARKNESS

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Carmano_Vassalini

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 00.48 - 06/09/2026

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hatalı emote kullanımı: Karşı tarafı OOC tahrik edecek şekilde /me /do gibi komutları kullanmak (/me salağa bakar. /do Çirkin adamdan rahatsız olmuştur. gibi)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İFM'in pasladığı bir rolde, arkadaş R20 karakterimizle karşı karşıya kaldığında, böyle bir rol sergiliyor. İhlal Salvador karakterinin attığı emot'dan belli oluyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Emotede düşünceler belirtilmez, yaptığı fiziki eğlemleri belirtilir. Karşıdaki adamın R20 olduğunu unutmamız gerekiyor. Komik bir durum...

"/me sıradaki Vassalini olacak mı diye Carmano'ya bakar."

« Son Düzenleme: 07.09.2026 16:51 joker33 »

#1 - 07.09.2026 16:53
Oyuncunun insiyatifine göre verilen emotede sebebi ve ne amaçla verdiği söylenebilir. Buna örnek verecek olursam;
'' /me yalanı fark edecek mi diye adamın yüzüne bakar.''
'' /me polis geliyor mu diye sağına soluna bakıp kontrol eder.''
'' /me torbanın içinden bir şey düşecek mi diye bakar. ''
"/me silahın şarjörünü çıkartıp içinde mermi kalmış mı diye kontrol eder."
"/me etrafta biri var mı diye başını çevirip sokağı süzer."
''/me adam yaşıyor mu diye suratına tokat atar.''

Neden Carmano üzerinden bu emoteyi verdiğimi açıklayacak olursam eğer;
Carmano Vassalini, Florencia'nın R16 karakteri olan Rafael Valdes'i masada tüm varıyla, yoğuyla savundu. Tiozzo, haksız tarafın Vassalini-Florencia tarafı olduğu için olayı başlatan ve düzenin bozulmasında ilk fitili ateşleyen birliğin(Florencia) söz sahibi olan karakterini kafasına ateş ederek öldürdü.

Şimdi, Carmano şehirde hata yapan ve cezasını kurşun yiyerek ölen bir adamı savunmuştu. Hatada kimin payı varsa ve hatayı kim savunuyorsa ona da bir şeyler olabilir tahmini ile ona böyle bir emote attım. Bu emotenin herhangi bir anormalliğinin olduğunu düşünmüyorum. Orada Tiozzo, istese Carmano Vassalini'yi de vurabilirdi çünkü hata yapan bir karakteri savundu. Vurulması muhtemeldi, ben de olayın sıcaklığıyla o emoteyi vererek Carmano Vassalini'nin de bu hatanın içinde bir paya sahip olduğunu ve ona bir eylem gerçekleştirilecek mi diye atmış oldum. OOC Kin üzerine açtığınız bu şikayete gerekmedikçe daha yanıt vermeyeceğim.

#2 - 07.09.2026 17:29
Kanıt niteliği taşıdığını düşündüğün bu görüntü sansürlü haldeyken geçersiz bir durumdadır. PM konuşmalarını sansürlemişsiniz, oradan bir ihlal üzerine eylem gerçekleştirdiğiniz ve bunun üzerine sansür eklediğiniz çok belli.

Aynı görüntünün sansür olmadan paylaşılmasını, paylaşılmaması halinde görüntünün geçersiz sayılmasını talep ediyorum.

#3 - 07.09.2026 18:09
Pm konuşmaları bu şikayetin gidişatını değiştirmeyecek, fakat moderatör arkadaşlar buna karar verir.

Ayrıca politikalara göz gezdirdiğinde, PM konuşmalarının kapatılması kanıtı geçersiz saymıyor.
« Son Düzenleme: 07.09.2026 20:23 joker33 »

#4 - 08.09.2026 04:19
Merhaba şikayet incelendi,

Düşünce bildiren emoteların kullanılması doğru değildir. Emoteda ciddi bir hata olmadığı için bu seferlik uyarılıyorsunuz. Tekrarında ceza alabilirsiniz. K&A.