Konu: mateo alcaraz - camhunt  (Okunma sayısı 220 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.09.2026 05:34
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @rheapendejo
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.09.2026

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş savaş sürecinde yoldan geçen karaktere camhunt kullanıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): 0.45

#1 - 07.09.2026 06:08
Yine mi sen? Yetmedi sanırım. Videoda görüldüğü üzere yanımdaki adamlar benim birlik üyelerim ve izin aldığımı da kendileri doğrulayacaktır. @Claw  @Nubilis  @Soylu27

Normal şartlarda sadece rol ss  ve video alacaktım ama baktım aşağıda sürekli dolanan birisi var sadece 10 saniye kadar bakıp geri kapattım. Üstüne üstlük zaten full görüş alanımda karakter ekstra bir avantajı yok denk geliyorum bakıyorum üstüne birde senin alt karakterin çıkıyor :D 1:46'dan itibaren full görüş alanımda olduğu da gözüküyor.

Çok söylenecek bir şey yok. Arkadaşların ban yedi diye her şeyden bir şey çıkartıp yanında birilerini de götürmek istiyorsun. İlkinde başaramadın ikinciye kaldık.
« Son Düzenleme: 07.09.2026 06:23 rheapendejo »

#2 - 07.09.2026 11:52
ok?

#3 - 07.09.2026 12:45
şahitliğimi onaylıyorum, zaten aktif rol ortamı sadece bizdik. Bizde izin verdik kullanması için, taşın orada silahlar ile ss'ler aldık. Ancak bir anda aşağıda kiralık bir fcr görüyoruz ve 1 lvl.  :garip: :garip:  daha sonracığıma ise ne hikmetse hiç yukarıya çıkmadan, yoldan geçerek hile / esp ile info verip. Arkadaşlarını Las Venturas'a yönlendiriyorsun. Zaten seni aşağıda görmüştüm yoldan geçtik o kadar. Tekrar geliyorsun,  ss alırkende sana bakıyor yani bakmasıda 10 saniye sürüyor sürmüyor.

yaptığın şeyin bir açıklaması yok, burada bir sorunda gözükmüyor.

#4 - 07.09.2026 15:40
Yine mi sen? Yetmedi sanırım. Videoda görüldüğü üzere yanımdaki adamlar benim birlik üyelerim ve izin aldığımı da kendileri doğrulayacaktır. @Claw  @Nubilis  @Soylu27

Normal şartlarda sadece rol ss  ve video alacaktım ama baktım aşağıda sürekli dolanan birisi var sadece 10 saniye kadar bakıp geri kapattım. Üstüne üstlük zaten full görüş alanımda karakter ekstra bir avantajı yok denk geliyorum bakıyorum üstüne birde senin alt karakterin çıkıyor :D 1:46'dan itibaren full görüş alanımda olduğu da gözüküyor.

Çok söylenecek bir şey yok. Arkadaşların ban yedi diye her şeyden bir şey çıkartıp yanında birilerini de götürmek istiyorsun. İlkinde başaramadın ikinciye kaldık.

Şahitliğimi onaylıyorum. Orada izin aldığını da doğruluyorum.

Ege hem ESP ile geliyorsun takip edilemez evin oralarda geziyorsun, sonra son yaşanan durumları kabullenemeyip şikayet açıp duruyorsun. Cesaretiniz var mı kendinizden tam ekran video kaydı veya ss atmaya ha?

Artık olgun davranmaya gayret edin. Yapılanları görünce insan bu biraz çocukça bir davranış demeden edemiyor.

#5 - 07.09.2026 16:06
sonuçlanabilir  :D

#6 - 08.09.2026 18:28
Oluşum oyuncuları ya da liderler bir başka oyuncuya Cam Hunt kullanımı için izin veremez, bunun için yönetimden izin alınması gerekiyor. Bu seferlik uyarı yeterli, tekrarında ceza verilecek.