Konu: İllegal birlik ihlali  (Okunma sayısı 132 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.09.2026 04:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kian Schroeder @Danqer  maskeli#39722

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Marchetti birlik üyeleri Vassalini birlik üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de belli olmakta.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
İllegal birlik kural İhlali

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı R1 en son iletiside 1 yıl önce atılmış açık açık DM için çağrılmış yeni kurallarda bunun yasak olduğu açık açık ortada.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 06.09.2026 17:12
Samp'a ara vermiştim ve geri başlayalı ne kadar oluyor bilmiyorum fakat savaş olmadan önce birlikteydim savaş olmadan öncesi için kontrol edilebilir ise zaten anlaşılacaktır. Atılan ss'lerde ise çok bir anlam göremedim şikayetin konusuyla, açılmak için açılmış bir şikayet sistemi kontrol ettiğinizde dediğimin doğru olduğunu anlayacaksınız zaten.  :sampanya:

https://hizliresim.com/gdarapti Ek olarak bunu iletiyorum hangi sokakta olduğumu görebilirsiniz ve bu tarihe bakarsanız ise savaştan önce birlikte olduğumu da anlayabilirsiniz. İyi forumlar. ( Birlikten çık gir de attım onu da bilgilendireyim bazı nedenlerden dolayı, ona göre kontrol edilirse güzel olur. )
« Son Düzenleme: 06.09.2026 17:20 Danqer »

#2 - 08.09.2026 04:10
Savunma geçerli, K&A.