Konu: Keenan Malabre  (Okunma sayısı 73 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.09.2026 01:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Keenan_Malabre- @UzaydakiVodka N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01:06

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Türkçe terim kullandı. Non-rp ve üstüne Metagaming. Hapishanede gördüm arkadaşı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/z8wjr5tt

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 06.09.2026 01:38
Merhaba, "eyw" yazmamın nedeni ba2handro isimli yetkilinin buga düştüğüm için attığım rapora yardımcı olmasıdır. Arkadaş gitmeden ve acelem olduğu için hızlıca cevap vermek içinde IC kanaldan yazdım, etrafta aktif bir rol yoktu ama yine de yanlış olduğunun farkındayım özür dilerim. Bu yaptığımla kimsenin rolünü baltalamadım, yetkili arkadaşa sorulabilir. @ba2handro

#2 - 06.09.2026 02:13
Merhaba,

@UzaydakiVodka 'nın yapmış olduğu savunmayı onaylıyorum, karakter buga girdiği için raporuyla ilgilendim. Anlık olarak oyundaki ismimi göremediği için hapishanede etrafta bir oyuncu olmadığını düşünerek teşekkürünü bu şekilde iletmiş.

Bir başkasının ceza almasına istinaden hareket etmeden önce kendisiyle konu hakkında iletişim kurmalıyız. Yapılan hareket kadar açılan şikayeti de gözden geçirmek gereklidir, sürekli roleplay kadar birbirimize olan hoşgörümüz de önemlidir.

#3 - 06.09.2026 04:17
Savunma geçerli. @UzaydakiVodka sunucuda rol her zaman ve her alanda devam eder, bu nedenle benzer bir durumu tekrar yaşarsanız /b ya da /pm kanalı üzerinden iletişim kurabilirsiniz.