Konu: Maskeli #53531 - Deathmatching  (Okunma sayısı 321 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.09.2026 00:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli #53531

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Toby_Ashford, Tion Blaze @Sportts, @TRANGELA

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23:54

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birlik bölgesinde AFK durumundaydım, alt tab'dan çıktığımda direkt olarak emote'ları ve birlik bölgesindeki yaralı karakterleri fark ettim. Yapılan nedensiz Deathmatching kural ihlali için şahsa yapılandırma talep ediyorum. İyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 06.09.2026 00:13
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 06.09.2026 00:21
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 06.09.2026 14:08
geçen arkadaşlarla bölgelerinde ticaret rollerine gittik, fakat onlar ters tepki yaparak arkadaşım @OnlyDrexy ile bana birden saldırmaya başladılar, ateş ettiğimiz karakter şahsen karakterime ensesinden yaklaşıp ona tehdit edermişcesine hareketler sergiledi, biz de intikam oyunu için bir kaç gün sonra silahla aynı kişiye ateş etmeye gittik, zaten görselde de kanıtlar yeterli değil, sadece hasarların görseli var. rolün öncesi olmasaydı ateş etmek gibi bir kararımız olmayacaktı.

#4 - 06.09.2026 14:12
geçen arkadaşlarla bölgelerinde ticaret rollerine gittik, fakat onlar ters tepki yaparak arkadaşım @OnlyDrexy ile bana birden saldırmaya başladılar, ateş ettiğimiz karakter şahsen karakterime ensesinden yaklaşıp ona tehdit edermişcesine hareketler sergiledi, biz de intikam oyunu için bir kaç gün sonra silahla aynı kişiye ateş etmeye gittik, zaten görselde de kanıtlar yeterli değil, sadece hasarların görseli var. rolün öncesi olmasaydı ateş etmek gibi bir kararımız olmayacaktı.

Şahitliğmi onaylıyorum, çünkü boş yere şikayet yemeğe uğraşmıyoruz, bize agresif rol yaptırlar, hoodundaki herkes ile brawl çıktı bizde arabayla kaçtık sonra bir iki gün sonra @Xenon1453 uzi ile geldik driveby kalktı ateş etti, önceki rollerin ss olmadığı için kanıt sunamıyorum, loglar incelenebilir, keyifli roller

#5 - 06.09.2026 14:13
üstelik belirtme gereği duydum, şikayeti vurulan arkadaş yerine yanındaki herhangi bir arkadaşı açmış.. Ne alaka?  ::)

#6 - 06.09.2026 15:57

Öncelikle şikayete sunulan erkan görüntülerinde, yerde yaralı olarak yatan Tion Blaze, sizin bir önceki yaptığınız rolde yok bile. Birazdan videosunu atacağım, baştan sona izleyebilirsiniz. Sizin AFK'yken kapıda vurduğunuz üç kişi, Aaron Mills - Tion Blaze - Toby Ashford bu karakterlerin üçü de sizin gerçekleştirdiğiniz ticaret rolünde yok. Atacağım videoyu izlerseniz, agresif yapan tarafın bizim çete üyelerinin olmadığını, kendisi olduğunu görebilirsiniz. Matias Villalobos adlı karakterin videonun en sonlarına doğru, "şu arkamda ki orospu çocuğunu uyar" gibisinden bir lafı sonucu, brawl rolü başladı. Hepsini geçtim brawl'a karşılık, silahla gelip Hood'da sıkman DM kural ihlaline giriyor. Sonuçlanabilir.

#7 - 06.09.2026 16:11
Ortada ateş açmaya yönelik herhangi bir rol yok, şikayet sonuç alabilir.

#8 - 06.09.2026 16:22
Ortada ateş açmaya yönelik herhangi bir rol yok, şikayet sonuç alabilir.

rolü sen görmediğin için başkası adına şikayet açamazsın dostum, rolde sen yoktun.. farkettim ki rolde olan arkadaşların şikayeti açmak yerine şikayeti sana göndermişler.

#9 - 06.09.2026 16:23

Öncelikle şikayete sunulan erkan görüntülerinde, yerde yaralı olarak yatan Tion Blaze, sizin bir önceki yaptığınız rolde yok bile. Birazdan videosunu atacağım, baştan sona izleyebilirsiniz. Sizin AFK'yken kapıda vurduğunuz üç kişi, Aaron Mills - Tion Blaze - Toby Ashford bu karakterlerin üçü de sizin gerçekleştirdiğiniz ticaret rolünde yok. Atacağım videoyu izlerseniz, agresif yapan tarafın bizim çete üyelerinin olmadığını, kendisi olduğunu görebilirsiniz. Matias Villalobos adlı karakterin videonun en sonlarına doğru, "şu arkamda ki orospu çocuğunu uyar" gibisinden bir lafı sonucu, brawl rolü başladı. Hepsini geçtim brawl'a karşılık, silahla gelip Hood'da sıkman DM kural ihlaline giriyor. Sonuçlanabilir.

savunmada yaptığın yanlışlardan biri ben üç arkadaşına da ateş etmedim dostum, tek ateş ettiğim tion blaze sizinle aynı role dahil olan kişi tion blaze'a ateş ettim sadece. yönetimi neden kandırmaya çalışıyorsun?