Konu: Ethan_Watts + Delmar_Carter 5.09.2026  (Okunma sayısı 346 defa)

0 Üye0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.09.2026 23:20
Şikayet edilen karakter ad(lar)ı: Ethan_Watts Delmar_Carter
Olaya dahil olan şahit(ler): Yok
Tarih ve saat: 5.09.2026

İhlal edilen kural:
Powergaming / Non-RP — Sunucunun oyun kurallarındaki ilgili madde birebir buraya eklenecektir.

Olayı açıklayın:

Gece saatlerinde iş çıkışı oyuna girdikten sonra şahsi aracımla şehir içerisinde ilerlemekteydim. Önümde seyir halinde bulunan VCPD aracının arkasından bir süre ilerledim. Daha sonrasında hızlanarak bölgeden ayrılıp daha önceden rol yaptığım bir bara geçmek amacıyla aracımı barın önüne park ettim.

VCPD memuru kısa süre içerisinde arkamdan gelerek sirenlerini açmış ve tarafıma araçtan inmemi söylemiştir. Herhangi bir suç işlediğime veya kaçmaya çalıştığıma yönelik bir RP gerçekleştirmeden bara girdim. Bir süre içeride kaldıktan sonra bardan çıktığımda bölgede birden fazla ekip bulunduğunu gördüm. Ardından tarafıma kelepçe uygulanarak işlem yapılmaya başlandı.

Olayın benim açımdan en önemli kısmı ise aracımın aranmasıdır. Karakterim tarafından uyuşturucu taşıdığıma, uyuşturucu sattığıma veya araç içerisinde yasadışı herhangi bir eşya bulunduğuna dair herhangi bir RP gerçekleştirilmemiştir. Buna rağmen herhangi bir somut RP gerekçesi oluşturulmadan aracım aranmıştır.

Araç içerisinde sonradan gerçekten yasadışı eşyaların bulunması, karşı taraf karakterinin bu eşyaların bulunduğunu önceden bilmesini mümkün kılmaz. Karakterimin RP'si üzerinden karşı tarafa aktarılmamış bir bilginin, herhangi bir RP süreci olmadan bilinmesi ve buna dayanılarak arama yapılması RP açısından sorun teşkil etmektedir.

Buradaki itirazım aracımda eşya bulunup bulunmaması değildir. Asıl itirazım, aracın aranmasını gerektirecek herhangi bir RP sebebi oluşturulmadan doğrudan arama yapılması ve bunun sonucunda aracımda bulunan eşyalara yönelik işlem uygulanmasıdır.

Olay sonucunda tarafıma 525 dakikalık jail cezası uygulanmış, ayrıca sorgu rolü gerçekleştirilmiştir. Bunun yanında aracım çekilmiş ve yaklaşık 3-4 gün boyunca araçtan mahrum kalmış bulunmaktayım. Aracım için ayrıca 7.000$ araç cezası uygulanmıştır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar:

Diğer açıklamalar:

Özellikle belirtmek istediğim bir diğer husus, bunun karakterimin ilk sabıka kaydı olmasıdır. Karakterim daha önce herhangi bir suç işlememiş ve herhangi bir sabıka kaydına sahip değilken, bu olay sonucunda ilk suç kaydı oluşturulmuştur.

Yaşanan işlem yalnızca 525 dakikalık jail cezasıyla sınırlı kalmamış; karakterimin siciline ilk suç kaydı işlenmiş, aracım 3-4 gün süreyle çekilmiş ve ayrıca 7.000$ araç cezası uygulanmıştır.

Bu nedenle olayın yalnızca verilen jail cezası üzerinden değil, durdurulma, kelepçelenme, araç araması, sorgu süreci ve uygulanan tüm cezalar üzerinden bir bütün olarak değerlendirilmesini talep ediyorum.

Aracımda yasadışı eşya bulunması, karşı taraf karakterinin bu eşyaları önceden bildiği anlamına gelmemektedir. Bu bilgiye RP içerisinde ulaşılmadan araç araması yapılması ve ardından bulunan eşyalar üzerinden işlem uygulanması hususunun özellikle incelenmesini talep ediyorum.

Yaklaşık 36 adet kanıtım bulunmaktadır. Kanıtların tamamını kronolojik şekilde sunarak olayın başından sonuna kadar incelenmesini ve yapılan işlemlerin RP kurallarına uygun olup olmadığının değerlendirilmesini talep ediyorum.

#1 - 07.09.2026 08:28
Şikayetten alakasızım ancak Ethan Watts adlı VCPD Memuru sürekli böyle rollere kalkışıyor, dün akşamda aynısını bana yapmıştır. Aracımda ve ya üstümde hiç bir şey görmemesine rağmen ufak bir kazada görüyor, yanıma geliyor etrafa bariyerler koyuyor, 2-3 ekip çağırıyor, aracıma yaklaşmamamı ve onlara yaklaşmamı söylüyor. Bu saçma role uymayıp onlardan kaçtım olay şikayet değil ama bunun önüne geçilmesi gerçekten gerekli. Bu şahıs yüzünden sicilim oluşmuştur. Bunlara sebebiyet verdi. Sürekli yanıma yaklaşıyolardı kelepçe takmak için buna izin vermeden oradan kaçmıştım. Bu şahısın amacı ne? Bu konunun araştırılması lazım gerçekten artık. Delmar Carter hakkında bir sorun yoktur ancak Ethan Watts'ın tüm rolleri araştırılmalı ve geçerli bir sebebi yoksa ihraç edilmesini talep ederim. Bu saçma sapan rolleriyle kendini bir Memur sanıp böyle rollere giriyor.

GİRİŞ:Bir şahısla yarışıyoruz ve kaza yapıyoruz araçlarımız bozuluyor. (Yarış esnasında her hangi bir VCPD Memur'u görmemiştir, kazadan 1-2  dakika sonra devriye atarken görüyorlar.) Diğer aracın sahibi arkadaşıyla oradan uzaklaştı. Bende arkadaşımı aradım ve onu bekliyordum daha sonra Ethan Watts ve ekibi geldi. "Kanka, kitiniz var mı?" tarzında bir cümle kurdum ve kankan değilim, yok gibi bir laf söyledi. Sonrasında bir Cheetah model araba geldi ondan istedim o da "Hayır." dedi ancak Memurlar vermeyince o beni Idlegas'a götürüp kit almama yardım etti ve aracıma götürdü.
GELİŞME: Aracıma vardığımda aracıma yaklaşmayacağımı ve kaldırıma çıkmamı istediler, kaldırıma çıktım her şey sorunsuz. 2-3 Ekip istediler ve onlarda geldi. Bir çekici bile çağırdılar. Not: (Aracımda ki nitroyu kullandığımı görmedi ancak araçtan nitroyu gördüğü için çekici çağırdından şüpheleniyorum.) Çekici gelince anladım, bir Memur ise yanıma yaklaşıp duruyordu, arkama geçiyordu bende uzaklaşmasını 4-5 defa söylemişimdir belki de 2-3 defa. Aracıma yaklaşmamamı ve sürekli onlara yakın durmamı istiyorlardı. Yakın dursam belki üstümü arayacaklardı, kelepçe takacaklardı belki de aracımı bağlayacaklardı? Kim bilir?
SONUÇ: Bu olaylar böyle ilerledi, çekici aracıma yaklaşınca bende aracıma binip oradan kaçtım. Daha sonrasında Şehir'e indim kovalamaca sonucu yakalandım.

Not: Ethan Watts adlı Memur'un rolleri araştırılmalı ve ihraç edilmesi lazım.

#2 - 11.09.2026 20:29
sayın adminlerin trapstar mont profilli ergen dostumuzu ciddiye almamalarını önermekteyim

şehir'e  :D memur'un  :-\

#3 - 11.09.2026 21:04
Bana ergen diyen çocuk adını jahrein yapıp amerika özentisi bir çocuktur. Kız karakterine para falan mı vermedim? Şikayete gelip ağlamışsın kanka. Bir dahakine gel paranı iki katı verelim.

#4 - 18.09.2026 20:16

#5 - 18.09.2026 20:44
Merhaba, aracında kullandığın yasa dışı güçlendirici nedeniyle durduruluyorsun. Durdurulma sebebinin tamamen IC dayanağı bulunuyor. Hiçbir şekilde Powergaming ya da Non RP söz konusu değildir.