Konu: Julian Miller - Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 265 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.09.2026 21:45
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Julian Miller @Stoppersingle
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Mateo Alcaraz
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.09.2026, 18:01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:3 Parti yazılım kullanımı, bana bakmıyor bile fakat benim gövdeme ateş ediyor. Mermiye yön veriyor arkadaş :D
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:videoda mevcut

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Hazmedemiyorsanız bırakın yapmayın, Vice'ın standartlarını karşıladığınızı düşünmüyorum. Hilesiz bir vice istiyoruz.
« Son Düzenleme: 05.09.2026 21:48 Danqer »

#1 - 05.09.2026 21:50
Şahidim.

Videoda sesleri detaylı dinlerseniz mermilerin araca geldiğini duyabilirsiniz o yukarı açıdan test edildiğinde arada sultan varken oradan 196 vurmuş arkadaş :D

#2 - 05.09.2026 21:56
Kendi attığınız videoda belli olduğu gibi, yavaşlatıp tekrar seyredebilirsiniz. Eğer aim açık olsaydı mermi takip etmeye devam ederdi. Zaten ateş etmeye devam ediyorum, sizce de bu mantıksız değil mi? 
Mermi izlerini izlemeniz yeterli, kan çıkıyor ve ek olarak hasar kaydınız var ise belirtebilirsiniz.
« Son Düzenleme: 05.09.2026 22:10 Stoppersingle »

#3 - 05.09.2026 22:02
Kendin kanıt sunar mısın dostum? Hile olduğun belli kendini kandırmana gerek yok. Kanıtın varsa at. Yoksa boşa bizim videomuzdan savunma yapma. Mermi falso alıyor.

Hem fazla kişisiniz hem hile kullanıyorsunuz. İyimiş.  :D

#4 - 05.09.2026 22:08
Kendin kanıt sunar mısın dostum? Hile olduğun belli kendini kandırmana gerek yok. Kanıtın varsa at. Yoksa boşa bizim videomuzdan savunma yapma. Mermi falso alıyor.

Hem fazla kişisiniz hem hile kullanıyorsunuz. İyimiş.  :D
2019'dan beri Vice oynuyorum, hakkımda açılmış bir tane bile hile şikayeti yoktu. Boş spam şikayet açarak algı yaratmaya çalışıyorsunuz, açıkcası komik geldi. Sonuçlanmasını bekleyelim.

#5 - 06.09.2026 13:55
Kendi attığınız videoda belli olduğu gibi, yavaşlatıp tekrar seyredebilirsiniz. Eğer aim açık olsaydı mermi takip etmeye devam ederdi. Zaten ateş etmeye devam ediyorum, sizce de bu mantıksız değil mi? 
Mermi izlerini izlemeniz yeterli, kan çıkıyor ve ek olarak hasar kaydınız var ise belirtebilirsiniz.
Videoyu iyi izlersen ayağıma gelen mermiden sonra "Bacağınızdan vuruldunuz" diyor mermiye yön veriyorsun ve hala yavaşlatıp tekrar izleyebilirsiniz diyorsun ve videoyu daha ne kadar yavaşlatabiliriz senin için? Şuan zaten yavaşlatılmış hali var kanıt olarak  O:-)

#6 - 06.09.2026 14:22
Videoyu iyi izlersen ayağıma gelen mermiden sonra "Bacağınızdan vuruldunuz" diyor mermiye yön veriyorsun ve hala yavaşlatıp tekrar izleyebilirsiniz diyorsun ve videoyu daha ne kadar yavaşlatabiliriz senin için? Şuan zaten yavaşlatılmış hali var kanıt olarak  O:-)
Neyi uzatıyosun hala bro? Senin için savunma yapmıyorum, boş flame ileti atma da hızlıca sonuçlansın.

#7 - 06.09.2026 17:51
Sorun görünmüyor.