0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kendin kanıt sunar mısın dostum? Hile olduğun belli kendini kandırmana gerek yok. Kanıtın varsa at. Yoksa boşa bizim videomuzdan savunma yapma. Mermi falso alıyor.Hem fazla kişisiniz hem hile kullanıyorsunuz. İyimiş.
Kendi attığınız videoda belli olduğu gibi, yavaşlatıp tekrar seyredebilirsiniz. Eğer aim açık olsaydı mermi takip etmeye devam ederdi. Zaten ateş etmeye devam ediyorum, sizce de bu mantıksız değil mi? Mermi izlerini izlemeniz yeterli, kan çıkıyor ve ek olarak hasar kaydınız var ise belirtebilirsiniz.
Alıntı yapılan: Stoppersingle - 05.09.2026 21:56Kendi attığınız videoda belli olduğu gibi, yavaşlatıp tekrar seyredebilirsiniz. Eğer aim açık olsaydı mermi takip etmeye devam ederdi. Zaten ateş etmeye devam ediyorum, sizce de bu mantıksız değil mi? Mermi izlerini izlemeniz yeterli, kan çıkıyor ve ek olarak hasar kaydınız var ise belirtebilirsiniz.Videoyu iyi izlersen ayağıma gelen mermiden sonra "Bacağınızdan vuruldunuz" diyor mermiye yön veriyorsun ve hala yavaşlatıp tekrar izleyebilirsiniz diyorsun ve videoyu daha ne kadar yavaşlatabiliriz senin için? Şuan zaten yavaşlatılmış hali var kanıt olarak