Konu: Miguel Acevedo / Gabriel Valderra - Noob D  (Okunma sayısı 125 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.09.2026 17:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Miguel_Acevedo @ninetiesmiamimafiya  Gabriel_Valderra @sıkntıyko

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob DM / Powergaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İdlewood bölgesinde gezinirken adamı gideceği yere bırakmak istedim. Yanına gittim ve seslendim. Adam bire anda etrafımı sardı. Gereksiz agresif çıkarak beni motordan indirdi. Adamın kas gücü ve dayanıklılığını bilmiyorum ama 7 seviyer muhtemelen benden düşüktür. Bunu gerçek hayatta yapması imkansız gibi birşey. Sen kimsin de motordan, kendinden güçlü bir adamı motordan indiriyorsun. Sonrasında bir anda saldırdılar, ortada birşey yokken.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Kas gücüm: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Böyle low herifler yüzünden rol zevkimiz bozuluyor. Gereği yapılsın.  :garip:

« Son Düzenleme: 05.09.2026 17:04 shque »

#1 - 06.09.2026 02:25
İlk olarak "low" herifler göre karşı taraf üst seviye bir rolcü. Ondan dolayı "13" ekibi olarak Idlewood üzerinde kim olursa olsun sataşıp kavga ediyorlar. Tam iki-üç gündür gerekli kanıtlarım yok belki ama "13" ekibi tarafından darp edilmekte olan bir karaktere sahibim. Şahıs üst seviye bir rolcü olduğu için hiç bunu sorgulamamış. Bu adamlar kimdir bana neden saldırıyor diye forum açmış. Önemli olan "Sürekli Roleplay" kavramını uygulayıp, sonrasında şikayetçi olmasıydı.

Tam on beş dakika önce "13" ekibi tarafından uğradığım rol.

OOC olarak bana oluşturduğu şikayette "Low" herifler kelimesini yakıştıramadım, OOC olarak kendisiyle hiç bir problemim yok.

#2 - 06.09.2026 02:26
Ayrıca motorsikletten bir adamı indirmek sistemsel olarak "Kas" ve "Dayanaklılık" gücü istemiyor. Ekran görüntülerinde de göründüğü gibi "/dene" komutuyla birlikte devam ettim.

#3 - 06.09.2026 12:22
Ayrıca motorsikletten bir adamı indirmek sistemsel olarak "Kas" ve "Dayanaklılık" gücü istemiyor. Ekran görüntülerinde de göründüğü gibi "/dene" komutuyla birlikte devam ettim.

Harikasın  :D

Bunu savaş bittikten sonra mı yapıyorsun? Garip. Aramızds önceden kalma bir husumet var birlik olarak evet. Ancak sen 7/3 bir adamı nasıl motordan çekip alıyorsun? Üstelik senin kas gücün benden düşük durumda.
« Son Düzenleme: 06.09.2026 12:30 shque »

#4 - 06.09.2026 14:24
Ek olarak sivil durumdasın. Bir birlik üyesi de değilsin.  ::)

#5 - 06.09.2026 17:53
Diğer arkadaştan da savunma gelmedi, sonuçlanabilir.

#6 - 06.09.2026 20:51
Merhaba, sivil karakterler birlik üyelerine bu şekilde agresif rol sergilememelidir. Bu nedenle Miguel Acevedo ve Gabriel Valderra karakterleri İllegal Kural İhlali kapsamında ceza alacak.