Konu: PG, DM, META | Wayne_Rogers, Maskeli#27796  (Okunma sayısı 374 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.09.2026 01:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Wayne_Rogers - @dihy yet unbeaten, Maskeli#27796

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gonzales_ Arboleda

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 00.00 / 05.09.2026

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming
Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

4. Metagaming
Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.

4.4. Mülk, araç bilgileri: Ev ve işyeri sisteminde ikon üstünde çıkan bilgilerden sadece kapı numarası ve kilit durumu role dökülebilir. Mülk sahibi, mülk değeri, işyeri ortağı gibi bilgilerin mülk sahibi ve IC olarak bu bilgilere erişebilen resmi kurumlar dışında rolde kullanımı yasaktır. Araç sisteminde de bu durum geçerlidir, araca binildiğinde görünen sistemsel araç bilgileri (Benzin, KM gibi gösterge bilgileri hariç) IC ruhsat sahibi ve araç bilgilerini sorgulayabilen kişiler dışında öğrenilemez.

5. Deathmatching
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

6. Karakter Kuralları - (Wayne_Rogers)
6.1. İsim Kuralları: Karakter isminizi belirlerken aşağıdaki hususlara dikkat etmelisiniz:
- Ünlü, tanınmış kişilerin ismi veya buna yakın isimler kullanılamaz. Aynı şekilde başka platformlardaki bilinen karakterleri kullanılmamalıdır. Eğer başka platformda size ait bir karakter ise bir sorun bulunmamaktadır.
- Oyunlar, filmler veya dizilerdeki karakterlerin isimleri veya yakın isimler kullanılamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
05.09.2026 tarihinde Wayne_Rogers ve Maskeli#27796 tarafından, sistem üzerinde “takip edilemez” durumda bulunan evimize sözde baskın düzenlenmiştir. Söz konusu mülkün konumunun oyun içerisinde hangi IC bilgi veya rol zinciriyle tespit edildiği tarafımca bilinmemektedir. Olay öncesinde evin konumunu karşı tarafa gösterebilecek herhangi bir IC bilgi paylaşımı ya da takip rolü de gerçekleşmemiştir.

Aynı gün içerisinde benzer bir durumun bir kez daha yaşandığı ve önceki olaya ait görüntülerin karşı tarafın forumunda rol ekran görüntüsü olarak paylaşıldığı görülmüştür. Takip edilemez durumdaki aynı mülke geçerli ve gösterilebilir bir IC dayanak bulunmadan tekrar ulaşılması, konum bilgisinin OOC veya sistem dışı yollarla edinilmiş olabileceği yönünde şikayetim mevcuttur.

Bu nedenle olayın Metagaming ile 4.4 numaralı Mülk ve Araç Bilgileri kuralı kapsamında incelenmesini talep ediyorum. Konumun IC olarak öğrenildiğini gösteren bir rol, iletişim kaydı veya başka bir dayanak mevcutsa bunun karşı taraftan sunulmasının uygun olacağını düşünüyorum.

Geçerli bir IC bilgi edinme süreci bulunmaksızın takip edilemez bir mülke ulaşılarak baskın rolü gerçekleştirilmesi; gerçekçi bir rol sürecine dayanmaması ve tarafıma mevcut koşullarda karşılık verme imkânı bırakmaması sebebiyle Powergaming ve 3.9 numaralı gerçek dışı rol kuralı bakımından da değerlendirilmelidir.

Bunlara ek olarak, Wayne_Rogers karakter adı tanınmış oyuncu Wayne Rogers’ın adıyla birebir aynıdır. Bu durumun da 6.1 numaralı İsim Kuralları kapsamında incelenmesini talep ediyorum.

Şikâyetin amacı herhangi bir oyuncuyu hedef göstermek değil; mülkün konumunun hangi IC bilgiye dayanılarak öğrenildiğinin ve gerçekleştirilen rolün belirtilen kurallara uygun olup olmadığının yönetim tarafından değerlendirilmesini sağlamaktır. Nihai takdir yetkili ekibindir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
Video:

Gonzales_Arboleda karakterinin yaralı durumuna düştüğüne dair chatlog:

Wayne Rogers isimli aktöre dair ekran görüntüleri:

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 05.09.2026 01:24 Merein »

#1 - 05.09.2026 01:56
Wayne Rogers karakterini epey bir süredir kullanıyorum. NC atarken internette araştırıp bakmadım, çok karakterle de role girdim gerek adminlerle, gerek oyuncu profilli kişilerle fakat onlardan böyle bir uyarı vesaire denk gelmedim. Ama burada OOC kin seziyorum, çünkü bu zamana kadar kiminle role girdiysem bu şekilde bir yaklaşımda bulunulmamıştı.

#2 - 05.09.2026 02:16
Merhabalar. Wayne Rogers karakterinin ve maskeli karakterin Metagaming savunmasını biz üstleniyoruz. Kendisi ekleme yapabilir.

02/09/2026 tarihinde sizi aktif olarak silahlı şekilde arıyorduk. Vice City sınırları içerisinde bölgenize yakın motorcu ekiplerini zaten düşürmüştük.

https://i.imgur.com/7qI7a6C.jpeg - Tuco karakterini düşürüyoruz. Bölgenizde ve tüm şehirde sizi ve Alman ekibini arıyoruz(Alman ekibine dair de kanıtlar mevcut, istenirse atarım. Konu motorcu birliği)

Çeşit çeşit yerlerde çeşit çeşit üyeleri bulup vurduk. E bu adamlar LS içinde değilse nereye gidecek? Ya San Fierro ya da Las Venturas. Neredeyse tüm her yere baktık. En sonunda Jerry Moncrief karakterini LV yolunda bir dağın yanında gördük. Tır içerisindeydi, benzinliğe yakın bir bölgedeydi. Biz de çevreyi tararken en sonunda dağa çıktık ((100 yıllık çatışma yeri)) bölgeyi inceledik. Bölgede size denk gelip sizi düşürdük. O olayda o bölgede kalabalıktınız ve tekrar bu gece de o bölgeye saklanabileceğinizi & orada bekleyebileceğinizi düşündük. Bu akşamki şikayeti açılmış olay dahil arama & bulma olaylarında Florencia 13 ekibi olarak biz info sağladık.

https://i.imgur.com/UkmFrwI.jpeg - Olay bittikten sonra Jerry Moncrief'in yanına gidip görüntü alıyoruz. Görüldüğü gibi mekanın yanında ve tır içerisinde.
https://i.imgur.com/zlnIJVq.jpeg - Olay bölgesinde farklı bir motorcu.
https://i.imgur.com/PW0J8K8.jpeg - Bölgede bizim için herhangi bir ev olan eve kaçmaya çalışan motorcuların önde gelen isimlerinden kişi.

Yani kısacası her şey IC ilerledi arkadaşlar. ''İzlenemez Ev'' sizi dokunulmaz yapmıyor. Hatırlarsanız polis ekipleri RICO davasından önce de Kasparov'un izlenemez evini gerekli delillerle beraber IC rolü sürdürerek basmıştı, sonrasında da RICO oldu zaten.

Yetkililerden dileğim aradaki saat farklarına bakmasıdır. 15.50'de şehirdeki bir motorcuyu düşürüyoruz ve 20.34'te izlenemez dedikleri evin önündeki motorcuları vuruyoruz. Madem yerinizi biliyoruz, madem metagaming var ee dostum bu metagaming 4-5 saat gecikmeli mi yapıldı? Dediğim gibi, her şey rol ve mantıklı düşünce yoluyla geliştirildi. Ayrıca izlenemez dediğiniz evin konumu da çok bilinmedik bir şey değil. Kime sorsam gösterir şurayı.

#3 - 05.09.2026 02:27
Bize sahada öncülük yapan ekip Florancia ekibiydi. Toplanma alanlarının Las Venturas'da olduğunu biliyorduk, bizde buna dayanarak 1 saat boyunca tavaf ettik Las Venturas'ı. Hatta o tepeye geldiğimizde dışarıda bir araç vardı ve dağın başında duran bir karakter vardı, onunda Vengoderes'den olduğunu biliyorduk. Tamamiyle doğaçlama gelişen bir roldü bu kadar kasmanıza gerek yok, Florencia denen ekip zamanında sizi 2-3 defa takip edilemez evinizde baskılamış zaten. Bizde müttefik olduğumuz için gerekli bilgilere sahiptik. OOC kin yapıp bana şikayet açmana gerek yoktu dostum, sakin olalım keyif alalım.  :garip:

#4 - 05.09.2026 04:12
Esenlikler,

Savunmalarda bölgede arama yapıldığı, bazı karakterlerle karşılaşıldığı ve müttefik birlikten bilgi alındığı belirtilmiş. Ancak açıklığa kavuşması gereken temel konu hâlâ aynı: Şikâyete konu mülk ile karakterleriniz arasındaki bağlantı, baskından önce hangi somut IC bilgiyle kuruldu?

Las Venturas’ta bizi aramanız, bölgede motorcularla karşılaşmanız (Çevrede bir tane bile motor yok.) veya bir karakteri tır içerisinde görmeniz (Güvenli evin bölgesiyle arasındaki mesafe farkınında göz önünde bulundurulması lazım.) elbette IC gelişmeler olabilir. Fakat bunların ilgili evi nasıl tespit ettirdiğinin de gösterilmesi gerekir. Bir bölgede bulunmamız ile belirli bir mülkün tarafımızca kullanıldığının bilinmesi aynı şey değildir. “Bölgeyi inceledik” ve “orada bekleyebileceğinizi düşündük” ifadeleri bu bağlantıyı tek başına açıklamıyor.

Wayne Rogers’ın göndermiş olduğu iletide, toplanma alanımızın Las Venturas’ta olduğunun önceden bilindiği ve Florencia13 ekibinden bilgi alındığı söyleniyor. Bu durumda söz konusu bilginin ilk olarak nasıl edinildiği ve Vassalini'ye ne zaman, hangi IC iletişimle aktarıldığı gösterilmelidir. Müttefik olmanız bilgi aktarımını mümkün kılar; ancak bilginin kaynağının ve aktarımının kurallara uygun olduğunu kendiliğinden kanıtlamaz.

Belirttiğiniz 15.50 ile 20.34 arasındaki zaman farkı da bu soruya cevap vermiyor. Aradan birkaç saat geçmesi, kullanılan bilginin IC veya OOC olduğunu belirlemez. Belirleyici olan, o süre içerisinde hangi rolün gerçekleştiği ve sizi şikâyete konu konuma hangi bilginin götürdüğüdür.

Aynı şekilde, Florencia13 ekibinin burayı daha önce iki veya üç kez basmış olması, ilk tespitin nasıl yapıldığını açıklamaz. Önceki baskınlara dayanılıyorsa, o baskınlara yol açan IC bilgi sürecinin de sunulması gerekir. “Daha önce de geldik” ifadesi, konumun ilk kez nasıl öğrenildiği sorusunun karşılığı değildir.

“Takip edilemez” özelliğinin mutlak dokunulmazlık sağladığını ileri sürmüyorum. Geçerli bir IC gözlem, takip veya bilgi aktarımı mevcutsa değerlendirilmelidir. Ancak başka bir mülke ve birliğe ilişkin RICO örneği ya da “kime sorsan gösterir” ifadesi, bu olayda böyle bir sürecin gerçekleştiğini göstermez. Bir kişiden konum bilgisi alındıysa bunun kimden, ne zaman ve hangi rol içerisinde alındığı somutlaştırılmalıdır.

Paylaşılan görüntüler bakımından da olayın gerçekleştiğini gösteren kayıtlarla, olay yerine nasıl ulaşıldığını gösteren kayıtların ayrı değerlendirilmesini gerekiyor. Baskın sırasında veya olay bittikten sonra çekilen bir görüntü, tek başına baskın öncesindeki bilgi edinme sürecini ortaya koymaz.

Son olarak, şikâyeti “OOC kin” olarak nitelendirmeniz olayın esasına yanıt oluşturmuyor. Tartışılması gereken kişisel niyetler değil, kullanılan IC bilginin kaynağı ve bunu destekleyen kayıtlardır.

Yönetim kadrosundan; ilk konum tespitinin, mülk ile karakterlerimiz arasında kurulan bağlantının ve birlikler arasındaki bilgi aktarımının zaman sıralı kayıtlarla incelenmesini talep ediyorum. Şikâyetimde ayrıca belirttiğim karakter ismi konusunun da ilgili kural kapsamında ayrı değerlendirilmesini rica ediyorum.

Konuyu farklı noktalara çekerek, olayla alakası olmayan ekran görüntülerini koyarak, farklı isimler vererek şikayeti bulandırmaya gerek yok.

İyi forumlar dilerim.

#5 - 05.09.2026 14:59
Merhaba, savunmada her şey netti ama yanıtladığım soruları tekrar tekrar 10 farklı yoldan(sanırım yapay zeka desteğiyle) sormuşsunuz. Son kez cevaplayıp konuyu MG açısından kapatacağım.

Alıntı
Savunmalarda bölgede arama yapıldığı, bazı karakterlerle karşılaşıldığı ve müttefik birlikten bilgi alındığı belirtilmiş. Ancak açıklığa kavuşması gereken temel konu hâlâ aynı: Şikâyete konu mülk ile karakterleriniz arasındaki bağlantı, baskından önce hangi somut IC bilgiyle kuruldu?
Senin şikayetini açtığın tarih ile bizim sizi bastığımız tarih bir değil. Öncelikle burada kafan karışmış sanıyorum. Biz sizi 02.09.2026'da basıyoruz. Basmadan önce tüm şehri arıyoruz ve sizi bulamıyoruz. Birkaç motorcu bulursak buluyoruz onları da vuruyoruz zaten. Şehir şehir dolaşıyoruz, LV taraflarında Jerry Moncrief(motorcu üyesi) ile tırına rastlıyoruz. Aradaki saat ise 3 saat ve üstü, bu farka dikkat edelim. Sizi nasıl bastığımızı ve nasıl bulduğumuzu zaten kanıtlarla belirttik.
Alıntı yapılan: SAVUNMA ALINTISI
https://i.imgur.com/7qI7a6C.jpeg - Tuco karakterini düşürüyoruz. Bölgenizde ve tüm şehirde sizi ve Alman ekibini arıyoruz(Alman ekibine dair de kanıtlar mevcut, istenirse atarım. Konu motorcu birliği)

Çeşit çeşit yerlerde çeşit çeşit üyeleri bulup vurduk. E bu adamlar LS içinde değilse nereye gidecek? Ya San Fierro ya da Las Venturas. Neredeyse tüm her yere baktık. En sonunda Jerry Moncrief karakterini LV yolunda bir dağın yanında gördük. Tır içerisindeydi, benzinliğe yakın bir bölgedeydi. Biz de çevreyi tararken en sonunda dağa çıktık ((100 yıllık çatışma yeri)) bölgeyi inceledik. Bölgede size denk gelip sizi düşürdük. O olayda o bölgede kalabalıktınız ve tekrar bu gece de o bölgeye saklanabileceğinizi & orada bekleyebileceğinizi düşündük. Bu akşamki şikayeti açılmış olay dahil arama & bulma olaylarında Florencia 13 ekibi olarak biz info sağladık.

https://i.imgur.com/UkmFrwI.jpeg - Olay bittikten sonra Jerry Moncrief'in yanına gidip görüntü alıyoruz. Görüldüğü gibi mekanın yanında ve tır içerisinde.
https://i.imgur.com/zlnIJVq.jpeg - Olay bölgesinde farklı bir motorcu.
https://i.imgur.com/PW0J8K8.jpeg - Bölgede bizim için herhangi bir ev olan eve kaçmaya çalışan motorcuların önde gelen isimlerinden kişi.

Eğer konu şikayetteki baskınsa(Wayne Rogers ve maskelinin önden girip sizi yokladığı anlar), o gecenin tüm öncülüğü zaten Florencia 13 ekibindeydi.
Öncülük yaptığımıza dair bir kanıt: https://i.imgur.com/cm6o2i1.jpeg

Hepsi zaten bizi takip ediyordu ve konum olarak biz yönlendiriyorduk. Anlayamadığın kısmı biz anlamadık doğrusu.

Alıntı
Las Venturas’ta bizi aramanız, bölgede motorcularla karşılaşmanız (Çevrede bir tane bile motor yok.) veya bir karakteri tır içerisinde görmeniz (Güvenli evin bölgesiyle arasındaki mesafe farkınında göz önünde bulundurulması lazım.) elbette IC gelişmeler olabilir. Fakat bunların ilgili evi nasıl tespit ettirdiğinin de gösterilmesi gerekir. Bir bölgede bulunmamız ile belirli bir mülkün tarafımızca kullanıldığının bilinmesi aynı şey değildir. “Bölgeyi inceledik” ve “orada bekleyebileceğinizi düşündük” ifadeleri bu bağlantıyı tek başına açıklamıyor.
Motorcularla karşılaştık dememiz için illaha motora biniyor mu olmanız gerekiyor? Jerry karakteri motorcu birliğine üye ama tır sürüyor, ne yapalım görmemiş gibi mi yapalım? Aradaki mesafe göz önünde bulundurulsun demişsin aradaki mesafeyi ben sana atayım yan yanalar zaten.
https://i.imgur.com/Xt8CT8f.png

Üstelik bu görüntü sizi bastıktan sonraki görüntü, size ulaşacağımızı bilsem daha yakınlarda & etrafta dolaştığını da kanıtlardım. Baskın sonunda Jerry'e tekrar gidip şikayet açılırsa diye kanıt aldım.

Biz herhangi bir evi tespit etmedik. Sizi de evde basmadık. Siz dağ başında dışarıdaydınız ve biz dağlık alanı bastık.
https://i.imgur.com/gqcsTZO.png
Oradaki evi görmemek için kör olmak gerekiyor sanırım ki Edgar karakteri(motorcu R19) eve doğru koşuyordu. Kilidi de açık. Evi kontrol ettik. Edgar karakteri ve diğer motorcu üyeler dağın başında böyle bir yıkık & harabe evi kullanabilirler diye düşünmemiz, sonraki baskınlarda bize bir ipucu oluyor ki bundan doğal bir şey yok.

Alıntı
Bir bölgede bulunmamız ile belirli bir mülkün tarafımızca kullanıldığının bilinmesi aynı şey değildir.
Düşman karakterleri dağın başında vuruyorum ve karakterler eve doğru kaçışırken görüyorum. Motorcuların R19 karakteri de ev yolunda düşüyor. Kilidi açık bir ev görüyoruz, evin başında motorcular toplanmış ve düşmüşler. Bu evin hangi oluşumla veya örgütle alakası olabilir acaba? Mantık ve akıl kullanımı devreye giriyor.

Alıntı
Wayne Rogers’ın göndermiş olduğu iletide, toplanma alanımızın Las Venturas’ta olduğunun önceden bilindiği ve Florencia13 ekibinden bilgi alındığı söyleniyor. Bu durumda söz konusu bilginin ilk olarak nasıl edinildiği ve Vassalini'ye ne zaman, hangi IC iletişimle aktarıldığı gösterilmelidir. Müttefik olmanız bilgi aktarımını mümkün kılar; ancak bilginin kaynağının ve aktarımının kurallara uygun olduğunu kendiliğinden kanıtlamaz.
Bu soruyu ve diğer soruları 10 kez farklı farklı açılarla uzatarak sormuşsun, haklı çıkamayacağını bilmeni isterim böyle yaparak. Yine de aynı soruyu sorduğun için aynı cevabı verelim. Toplantı alanının LV'de olduğunuu önceden bilindiği doğru çünkü sizi 02.09.2026 tarihinde Florencia 13 ekibi bulmuş orada. Bilgi alındığı da doğru çünkü o akşam tüm organizasyonu biz yönetiyorduk. Herkes de şahitliğini bu yönde sunuyor & sunar. Görüntüler de bunu destekler nitelikte.

Alıntı
Aynı şekilde, Florencia13 ekibinin burayı daha önce iki veya üç kez basmış olması, ilk tespitin nasıl yapıldığını açıklamaz. Önceki baskınlara dayanılıyorsa, o baskınlara yol açan IC bilgi sürecinin de sunulması gerekir. “Daha önce de geldik” ifadesi, konumun ilk kez nasıl öğrenildiği sorusunun karşılığı değildir.
İlk kez ''NASIL'' geldiğimizi açıkladık. Buna tekrar cevap vermeyeceğim, yine aynı soruları sormuşsun bilmem kaçıncı kez.

İletinin diğer devamı da aynı şeyleri tekrar etmiş. Hepsine toplu bir cevap olsun. 10 soru(1 soru) = 1 cevap(10 cevap)  :palmiye:

#6 - 06.09.2026 00:45
Selamlar, öncelikle şahitliğimi onaylıyorum.

Ege dostum sözlerin kanıt olarak sayılmaz. Bize ve yetkililere somut, net şekilde gözüken deliller gerekiyor. "Ben ne olur ne olmaz, şikayet açarsınız diye Jerry'nin yanına döndüm" demenle ben buna tamam diyemem. Savunmanı incelediğimde hâlâ bazı şeyleri açıklığa kavuşturmadığını, sadece OOC şekilde laf sokmaya çalışıp aynı şeyleri tekrarladığını görüyorum.

Her neyse, çok fazla OOC düşünmeyip şikayete odaklanalım.

Aslında sana sorular sormak istiyorum Ege. Savunma yazmak yerine tam olarak anlayabilmek için senin savunmalarına karşı birkaç netleştiremediğim şeyleri soracağım.
Alıntı
Senin şikayetini açtığın tarih ile bizim sizi bastığımız tarih bir değil. Öncelikle burada kafan karışmış sanıyorum. Biz sizi 02.09.2026'da basıyoruz. Basmadan önce tüm şehri arıyoruz ve sizi bulamıyoruz. Birkaç motorcu bulursak buluyoruz onları da vuruyoruz zaten. Şehir şehir dolaşıyoruz, LV taraflarında Jerry Moncrief(motorcu üyesi) ile tırına rastlıyoruz. Aradaki saat ise 3 saat ve üstü, bu farka dikkat edelim. Sizi nasıl bastığımızı ve nasıl bulduğumuzu zaten kanıtlarla belirttik.
Sana sormak istediğim ilk şey şu: Bütün şehri dolaşırken her dağı, araziyi de kontrol ettiğinizi düşünmüyorum. Normal asfalt yoldan giderken nasıl Jerry'i orada görüyorsunuz? Bana "Gördük ya, yoldan geçerken görülüyordu orası" demen yetmeyecek, ilgili kanıtları senden bekliyorum çünkü görüyorum ki (https://imgur.com/UkmFrwI) Jerry'i vurduğunuz yerden yol gözükmüyor. Bana yine "İlk vurduğumuzda yola daha yakındı" diye karşılık vereceğini düşünüyorum. Dediğim gibi söylemlerin benim için kanıt niteliği taşımayacaktır.

Ayrıca hadi diyelim bütün haritayı aradınız. Her gördüğünüz tır içerisindeki, araç içerisindeki, motor üstündeki adamları tek tek incelediyseniz emin ol 4 saat 44 dakikadan uzun sürerdi. https://imgur.com/a/AZz5xdW Harita oldukça büyük.
Alıntı
Yine tekrar söylediğim gibi bize "Tüm şehri arıyoruz", "Şehir şehir dolaşıyoruz" demen yetmiyor. Eğer gerçekten bütün haritayı aramakla uğraştıysanız bunun yanlış bir anlaşılmaya varabileceğini düşünmeniz gerekiyordu. Çünkü Jerry'e dönüp ss almışsınız ne olur olmaz diye, 4.30 saatlik aramayı neden ne olur ne olmaz diye kanıt olarak almadınız?
Alıntı
Düşman karakterleri dağın başında vuruyorum ve karakterler eve doğru kaçışırken görüyorum. Motorcuların R19 karakteri de ev yolunda düşüyor. Kilidi açık bir ev görüyoruz, evin başında motorcular toplanmış ve düşmüşler. Bu evin hangi oluşumla veya örgütle alakası olabilir acaba? Mantık ve akıl kullanımı devreye giriyor.
"Karakterler eve doğru kaçışırken görüyorum" kısmının da kanıtını senden arz ediyorum. Lütfen sözlerinle değil de kanıtların ile savunma yapmaya çalış

Sorularım bu kadar. Senden ricam bizi aşağılamaya çalışmak yerine ("tekrar tekrar 10 farklı yoldan(sanırım yapay zeka desteğiyle) sormuşsunuz", "Bu soruyu ve diğer soruları 10 kez farklı farklı açılarla uzatarak sormuşsun, haklı çıkamayacağını bilmeni isterim böyle yaparak.",  "Buna tekrar cevap vermeyeceğim, yine aynı soruları sormuşsun bilmem kaçıncı kez." ve "İletinin diğer devamı da aynı şeyleri tekrar etmiş. Hepsine toplu bir cevap olsun. 10 soru(1 soru) = 1 cevap(10 cevap)")  düzgünce  kanıtlarla beraber savunma yapman.

İyi forumlar dilerim.

#7 - 06.09.2026 02:49
Florancia13 birliği çeşitli sebeplerden dolayı (Üçüncü parti yazılım, multi-account vs.) IFM tarafından kapatılmış, Wayne Rogers ve Maskeli#27796 savunmalarını güncellerse sevinirim, ekstra olarak tarafımca üçüncü bir ileti daha gelicektir.

Temiz bir Vice için. :sampanya:

#8 - 07.09.2026 04:42
Tekrardan merhaba,

“Konuyu kapatıyorum” demenle konu kapanmıyor. Şikâyeti değerlendirecek olan sen değilsin, yetkili ekip. Senden/sizden beklenen, kişisel yorumlarla tartışmayı uzatmanız değil, sorulan noktayı somut olarak açıklama yapmanız.

Defalarca sorduğum soru aynı: Wayne_Rogers ve Vassalini ekibi, şikâyete konu baskından önce konuma hangi IC süreçle ulaştı? Vassalini ile Florancia13 birliği nerede buluştuğu, konumu aktardığı ve ekibi bölgeye götürdüğünüz olay öncesi kayıtları paylaşmanızı istiyorum.

Florancia13 adına konuşup “Biz öncülük ettik” diyorsun. O hâlde sunduğunuz görüntülerin bu öncülüğün hangi aşamasını gösterdiğini açıklayın. Şehir içerisinde birlikte bulunmanız, ilgili mülke nasıl yönlendirme yaptığınızı tek başına göstermiyor. 2 Eylül’deki karşılaşmanın görüntüleri de sonraki baskında Vassalini’nin bilgi edinme sürecinin yerine geçmiyor. Önceki olayı anlatmanız, sonraki olay hakkında sorduğum soruyu kendiliğinden cevaplamıyor.

@ege the b3st hesabına ait alt karakterle bölgenin baskından önce izlendiği yönünde bir iddiam daha bulunuyor ve ek olarak bununda incelenmesini istiyorum. Bölgedeki gözlemin hangi karakterle yapıldığı ve bu bilginin baskına katılan karakterlere nasıl ulaştığı açıklığa kavuşturulmalıdır. Alt karakterle edinilen bilginin başka bir karaktere IC aktarım olmadan taşınıp taşınmadığının cevabı bir an önce verilmelidir.

Hile kullanarak, bir ekran görüntüsünü bir videoda bin defa kullanarak kendinizi avutmaya devam edebilirsiniz.

İlgili video:
=39

“Yapay zekâ”, “OOC kin” ve “haklı çıkamayacaksınız” şeklindeki yorumlarınızın hiçbiri bu sorulara cevap değil. Savunma dayanağın varsa bunu ortaya koyabilirsin. Kişisel yorumlarınız, eksik kalan açıklamanın yerini tutmuyor.

#9 - 10.09.2026 05:16
Aktif şikayetler arasında gözükmüyordu, tekrardan ileti attım. Sonuçlanabilir.