Konu: Wade Hollister/ Wallshot, Sobeit kullanımı.  (Okunma sayısı 821 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.09.2026 14:13
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @malevolence Wade Hollister  @Vice Roleplay
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2019, 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: @CorkyOne ile El Corona'dayız relog atıp giriyorum Corky'de aynı şekil beni bekliyor. Sonra bir anda bacağımdan vuruluyorum. Hasarlar kaydını açıp gösteriyorum, bir kaç saniye sonra tekrar vuruluyorum. Detaylar videoda.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Videonun başında canımın azalması herşeyi açıklıyor zaten.
« Son Düzenleme: 02.09.2026 16:04 umraniyespor »

#1 - 02.09.2026 14:15
oyuna girdim vurulduğunu farketmedim bile canımın azaldığını fark edip /hasarlar yazdım, arkadaş bana yağdırmış mermileri, el coronayı basarken bizde o çevrede olduğumuz için silent aim otomatik olarak kitlenmiş olmalı

#2 - 02.09.2026 14:18
iş için şehir dışındayım ama discorda girio ekiple vakit geçiriyorum. Ekran açık izliyordum olanları görünce şoke oldum. El Coronada olan çatışmadan çok alakasız yerde ekip üyesi hasar alıyor, bunun tek nedeni “ hotline da kullandığı sobeit de Christian’ı enemye eklediği ama sonra çıkartmadığı için gerçekleşiyor” dolayısıyla alakasız bir yerde olan arkadaşlarımız hasar alıyor. yani yorgun mermi sistemi yoksa böyle havalardan düşemiyorsa başka açıklaması yok

#3 - 02.09.2026 14:18

#4 - 02.09.2026 15:54
 :D

savunma atacağım

#5 - 02.09.2026 22:02
İnceleyecek admin tam 00.00'da açıp can barını izlerse seviniriz.

#6 - 03.09.2026 01:39

Ön Bilgilendirme:
Video baştan sona editlenmiş & kırpılmış ve montajlanmıştır. Videoda her şey açıklandı ancak burada ekran görüntüleriyle destekleyerek tekrar açıklayacağız.

Videodaki "/pagesize" çelişkisi h.k.
Videoya bakacak olursanız ilk başlarda "/pagesize = 9" ayarındayken sözde drop yediği anlardan sonra birden "/pagesize 10" ayarına yükseliyor. Videonun editlenmiş & kırpılmış olduğuna dair net bir kanıt.

Videodaki motorun birden kaybolması h.k.
Videoda saliselik bir duraksamada yoldaki motor birden kayboluyor. Videonun editlenmiş & kırpılmış olduğuna dair net bir kanıt.

Videodaki en net çelişki - HASAR LOGLARININ UYUŞMAMASI H.K

Video başında ilk hasarlar ekranında verilmiş hasarlar 31 sn. önce olarak gözüküyor. Videonun toplam süresi: 37 saniye.
Videonun 26. saniyesinde /hasarlar attığında ilk atılan hasarlar kaç saniye olmalı? Basit bir matematik. 31sn önce gözüküyordu, 26sn geçmiş
toplam gözükmesi gereken süre: 57 saniye önce ama videoda görülen hasarlar süresi: 1 dakika 45 saniye önce
Aradaki kayıp süre: 48 saniye, yani videonun toplam süresi bile değil  :D

Videodaki en net çelişki - HASAR LOGLARININ UYUŞMAMASI H.K v2

Az önce hasar loglarındaki ilk 3 hasar 31 saniye önceyken 26 sn sonra hasarların 1dk 45snye çıkmasının çelişki olduğu ve montajlanmış bir içeriği buradan tespit ettiğimizi belirtmiştik. Diğer bir tespit ise şu:

Videodaki ilk hasarlar 31.sn önce gözüküyorken sanki ben kişilere hit atmaya devam ediyormuşum gibi editlenmiş can barında canı azalıyormuş gibi gözüküyor.
Yani, 31 sn önce gözüktüğü sırasında hit atmaya devam ediyorsam 31 sn önceki gözüken hasarla arasındaki olması gereken süre maksimum 3 saniyedir, bilemediniz 5 olsun.

Ama videoya bakacak olursak aradaki fark : 50sn+
Can barıyla hasarlar logunun uyuşmadığı ve can barındaki değişimin editlenmiş olduğu bellidir.

SA:MP Addon özelliği olan Mouse sisteminin çelişkisi h.k
Biliyoruz ki SA:MP Addon varken mouse'un açık olduğu sırada nerede kapanırsa tekrar mouse aktif edildiğinde orada gözüküyor. Videonun da belli kısımlarında zaten bu sistem gerçekleşiyor. Ama bir bölümde mouse, eski kapatıldığı yerde değil sıfırdan, ortadan gözüküyor. Kırpılmış görüntü olduğunu yine buradan anlayabiliyoruz.

Kan İzi h.k
Videonun en başından beri görebilirsiniz ki vurulmuş karakterden kan çıkmış. Yani, söylenildiği gibi başka bir bölgeden bu karakteri vursam kan çıkmazdı, direkt düşerdi. Sunucudaki hile videoları paylaşan kanallardan bunu görebilirsiniz.

Drop Yalanı

Videonun başından beri sözde drop yiyen bu kişi /hasarlar ekranında ''beni ifşaladığını'' düşündüğü vakitten itibaren video sonuna kadar hiçbir şekilde drop yemiyor ama ''sözde fpsi'' hep sabit olmaya devam ediyor. Kişinin YouTube kanalına bakacak olursak gayet akıcı bir şekilde SA:MP oynadığı, drop algısı yapıp beni banlatmaya çalıştığı ve montaj görüntüler kullandığı apaçık bellidir.

Notu geçilen yer:

KİŞİNİN VİDEOLARI: GösterGizle

Karakter Pozisyonunun Birden Değişmesi
Videonun 26. saniyesinde karakter kuzeye, Idlegass'a doğru bakarken video birden kesiliyor ve geri geldiğinde 29. saniyesinde El Corona tarafına bakmış oluyor. Kuzey ve Güney açısı farkı var. Buradan bile net bir şekilde videoyla oynandığını anlayabiliriz.

IC ÇATIŞMA BÖLGESİNDE OLDUĞUMUZA DAİR

O an Florencia 13 birliğinin bölgesini ve evini illegal birlik oluşum üyeleri basıyordu. Biz destek sağlarken evdeki kişileri Florencia vuruyordu, evden dışarıya çıkanları ise biz vuruyorduk. Silah kayıplarının önüne geçmek için bunu polis karakterlere de uyguladık. IC onlara da ateş açtık ki burada VCPD memurları da şahitlik yapabilir.

Bu görüntüdeki ikinci chate bakarsanız kapana kısıldıkları kanıtlanır.

Bu şikayete yaptığım savunmayla beraber yaptığınız bu ''iftira&montaj'' dolu kanıtlardan ötürü hakkınızda ayrıca yönetimi kandırmaya çalışmaktan şikayet açacağım.

Sonuçlanabilir.

« Son Düzenleme: 03.09.2026 01:47 malevolence »

#7 - 03.09.2026 02:48
00:36 saniyelik kırpılmamış videoda ne hikmetse iki dakika geçiyor oyunda algı yaratıp yönetimi kandırmaya çalışmayın lütfen

Videonun başında arkadaşın canı gidiyor, duvardan sıktığımızı iddia ediyor yirmi saniye sonra hasarlarına bakıyor 1 dakika önce hasar almış gözüküyor, kısacası kırpılmış videoyla saçma bir ithamda bulunuyor
« Son Düzenleme: 03.09.2026 02:56 tommyelchavo »

#8 - 03.09.2026 04:26
Videonun kasmasının sebebi;Videonun kasmasının tek sebebi hem OBS'in açık olup obs tarafından kayıt alınması ve bir yandan da discord'un clip uygulamasının clip alması, Aynı zamanda ALT-F10 ile kayıt almam. Kasmanın tek sebebi bu, OBS'den alınan kayıt zaten simsiyah, discord clips sekmesindeki clip kasmıyor. Alt f10'da OBS'den dolayı kasıyor. Kısacası herşey discord clipin aldığı videolarda belli oluyor, edit olan bir video bu kadar kusursuz olmaz arkadaşlar.

Videoda bir yerde kesilme mevcut, oda videonun alt f10 artı discord clip kaydı olduğu için.

PAGESİZE OLAYI; Pagesize olayı için, pagesize 10'da oynuyorum oyuna yeni giriş yaptığım için sayfadaki yazışmalar 9 adet sayıp teyit edilebilir, bundan dolayı mesajlar pagesize 10 boyutunu doldurmadığı için pagesize 9'muş gibi gözüküyor. Yukarıdaki reloadmodels yazısının üstündeki boşluktan anlaması lazımdı arkadaşların.

Motorun kaybolası vs diğer zırvalıklar; Motorun kaybolduğu gibi yanımdaki arkadaşım yani "Cesar" karakteride kayboluyor, kastırma gibi bir süs vermedim yani. O an OBS kaydımı kastırıyor. Böyle birşeyi nasıl yapabilirim, bu kadar becerikli olsaydım emin ol senin gibi biri için edit vs. uğraşlarına girip yasaklatmaya çalışmak gibi benliğime bir saygısızlık yapmazdım.

Sözde hasarların uyuşmaması; İlk hasarlar atıldığında alınan ss videoyu açamadan önce yediğim 3 hitin
hasarları. Daha sonra video açılıyor ve bir kaç hit daha yiyorum.
ADDON,İMLEÇ VS; Kayıtta zaten saniye saniye kasmalar mevcut, imleç ilk kapandığında 2. açıldığında aynı yerde açılıyor. 3. açılmada kasmadan dolayı veya farklı birşeyden dolayı imlecin yeri kayıyor, bunun addon veya başka birşeyler alakası yok kayıtta bir edit olmadığı bariz şekilde ortada. Youtube videosunu izlerken ilk açılmada sampdaki imlecin üstüne fareyi getirirseniz ikinci açılmada aynı yerde açılacaktır.

#9 - 03.09.2026 04:34
Kısacası kimsenin kimseyi kandırmaya çalışmasına veya yaptığı şeyleri yapmamış gibi lanse etmesine üste çıkma çabalarına girmeye çalışmasına gerek yok.
Siz bir biliyorsanız bir on biliyoruz, Sultanahmette turist değiliz. Sınırları aşmayalım   :D :-\