Konu: [02.09.2026 - Peter Scavullo] Aimbot & Rapidfire  (Okunma sayısı 238 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.09.2026 02:59
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Peter Scavullo & @Hasmımyaşamaz
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi / Jennifer Lawson & @sevimsiz
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.08.2026, 17:56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba. Peter Scavullo'nun aimbot ve rapidfire kullandığını düşünüyorum. Silahlı şekilde AFK kaldığı yere, aldığımız 911 ihbarı üzerine ulaştık. Bizi görür görmez /q attı ki zaten bu ihlali nedeniyle yaptırım aldı. Oyuna tekrar girer girmez karşımda silahlı bir şekilde durduğunu gördüm, ancak o hamle yapana kadar müdahalede bulunmadım. Arkadaşımız üstümüzdeki mavi nametag'leri gördüğü an "Alt + 1" tuş kombinasyonuyla hilesini devreye sokmuş olmalı. Sadece 1-2 saniye içerisinde tüm zırhım ve canım neredeyse tamamen sıfırlandı. Aimbot'unu kafama kilitlediği gibi rapidfire (ki bu bir .asi dosyası ve oyuna girer girmez aktif hâle geliyor) kullanarak aşırı hızlı şekilde ateş ediyordu. Hatta garip bir şekilde, Jennifer Lawson çatıdan iner inmez hemen ona da 1 ya da 2 mermi isabet ettirmeyi başardı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bu ana dair kendi perspektifinden bir video göndermesini talep ediyorum.

#1 - 02.09.2026 11:49
Selamlar, hakkımda açılan aimbot ve rapidfire iddialarını kesinlikle kabul etmiyorum.
Videoda hem Jennifer Lawson'a hem de Genevieve Ashford'a döndüğüm ve ateş ettiğim anlar tamamen kendi şahsi aimim, kas hafızam ve refleksimdir. Deagle zaten toplu şekilde taranan bir silah değil; tek atışta 46 hasar vuran ve 2-3 hitte adam düşürebilen bir silah. Bu yüzden ortada herhangi bir rapidfire veya aimbot durumu söz konusu bile olamaz. Rapidfire ne onu bile bilmiyorum, elimdeki silahla oyunun kendi atış ritminde sıktım. Bilgisayarım iyi, oyuna girdiğimde de mantıken silahıma davranıp çatıştım. Karşımdakilere teslim olup çiçek atmamı beklemiyordunuz herhalde, rolün ve çatışmanın gereği neyse kendi şahsi oyunculuğumla onu yaptım.

Attıkları kayıtlarda Genevieve'in 114 pingi net şekilde görünüyor. İşin daha da komik tarafı, o esnada benim kendi ping değerim 343'tü. SAMP gibi eski altyapılı bir oyunda bir tarafın 114, diğer tarafın 343 ping alması demek doğrudan devasa bir desync (senkronizasyon sorunu) ve ekran kayması demektir. Kendi laglı ve gecikmeli ekranlarına bakıp benim doğal nişan almama "kilitlendi" ya da "aimbot" demeleri tamamen aramızdaki bu uçuk ping farkından kaynaklanıyor.

Ayrıca mantıken düşünün; ben harbi aimbot veya yazılım kullansam, arabanın arkasında duran adamın beni vurup düşürmesi mümkün olabilir miydi? Karşı taraf çatışmayı kazandı, beni vurdu ve ben yere düştüm. Hile kullanan bir adamın bu mesafeden çatışmayı kaybedip yere düşmesi imkansız.
Son olarak; ben quit ihlalinden ceza yemedim, ortak nezaketten ceza yedim. Quit atacak adam olsam oyuna tekrar girip çıkmazdım..

« Son Düzenleme: 02.09.2026 12:20 Hasmımyaşamaz »

#2 - 02.09.2026 14:10
Peter Scavullo karakteri hile kullanımı sebebiyle yasaklanacak.