Konu: gallo crew  (Okunma sayısı 438 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 02.09.2026 09:17
suya düştüğünü herkes görüyor ama teee diğer tarafa yüzdüğünü kimse görmüyor, suya 4 kişi düşüyor üçü ordan kıyıya cıkarken corkyone diğer taraftan cıkıyor, denizden oraya gideni görmen mümkün değil.

Bandicamdan alınan kayıda suç atman da suçluluk psikolojisinin bir gereğidir. :))))

#11 - 02.09.2026 10:44
Aktif çatışma bölgesinde seni göremiyoruz, zaten sonrasında aracımız suya düşüyor. Sen ben vurulup ayağa kalkıp can doldurup saklandıktan sonra geliyorsun.

i=L4vl4zB-BuvWLcc4
''etraftaki yaralıların yönlendirmesi üzerine'' ne demek olabilir? Ek olarak arabanızı kullanan ''Rudy Richard'' isimli karakterin dün hileden ban yemesi zaten trajikomik bir olay...
En başta etraftaki yaralılardan bahsettin, onların yönlendirdiğini söyledin. Chatlog kaydı at diyince savunmanın yönünü değiştirdin, suya düştüğünüzü herkes gördü dedin. Admin kararı bekleyebiliriz.

#12 - 02.09.2026 12:16
Videolarda Bandicam(ESP GİZLİYOR) kullanman biraz komik geldi.
Premier yolun ortasında düşüyor, etrafta ondan fazla kişi var suya düştüğünüzü herkes görüyor. Ek olarak suya 3,4 kişi düşüyor böyle bir yazılım kullansam suya düşen diğerlerinide vurabilirdim
Tarafımızca savunmamız bu, sonuçlanabilir. İyi forumlar.

Vurdunuz zaten? Beni kim vurdu bilmiyorum ama köprünün altındayken duvardan işlettiler bana.

#13 - 02.09.2026 13:30
Dean Fletcher ve Tommy McConnell karakteri hile kullanımı sebebiyle cezalandırılacak.
« Son Düzenleme: 02.09.2026 13:54 behzatc4530 »