Konu: gallo crew  (Okunma sayısı 442 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.09.2026 22:15
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske 51023 Maske 64959 @tommyelchavo @neash

Olaya dahil olan şahit karakter adı: yok
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: yok

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
 ESP+Silentaimbot+Gamespeed

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Florencia13 birliğindeki arkadaşlar hileyle bizi vurduktan sonra araba buga girip suya düşmüştü. Sonrasında merdivenlerden limana çıktım, kuytu bir köşede canımı fulledim. Arkadaşlar çatışma bitmişken beni benim düşünceme göre  ESP yardımıyla bulup silent aimbot+gamespeed yardımıyla vurdular. Bu arkadaşlardan aracı sürenin bir moderatör olması, yanında silent aim açan bir adamı gezdirmesi utanç verici. Tabi bu esnada unutmamız gereken ikinci şey tommyelchavo'nun geçmişte ESP sebebiyle @Sylas tarafından yasaklanması, sonrasında bir şekilde jaile çevrilmişti cezası. Bu arkadaşımızın beni buluşunun normal olmadığını savunuyorum, zaten hasarlarda yanındaki arkadaşın hilesi bariz belli oluyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Algılarınıza yenileceksiniz, full kanıtlı şikayet. Silah aktarımları takip edilsin lütfen.
« Son Düzenleme: 01.09.2026 22:40 CorkyOne »

#1 - 01.09.2026 22:55
Aktif çatışma bölgesinde yayan bir şekilde kaçıyorsun, ilk önce bize sıkan arkadaşlarını hedef alıyoruz daha sonrasında etraftaki yaralıların yönlendirmesi üzerine suya düştüğünü öğrenip o tarafa doğru geliyoruz. Seni buluyoruz zaten çok kaçabileceğin bir yer olmadığı için direkt su kenarlarını hedef aldık, cover alıp bize sıkabileceğini düşündük. Nasıl bir ESP kullanımı var anlamış değilim. Savunmam bu kadar, sonuçlanabilir.

Aktif çatışma bölgesi olduğuna dair kanıt;

Sudan tek çıkış yolu;
« Son Düzenleme: 02.09.2026 00:02 tommyelchavo »

#2 - 01.09.2026 22:59
Aktif çatışma bölgesinde seni göremiyoruz, zaten sonrasında aracımız suya düşüyor. Sen ben vurulup ayağa kalkıp can doldurup saklandıktan sonra geliyorsun.

i=L4vl4zB-BuvWLcc4

#3 - 01.09.2026 23:01
Öncelikle selamlar, kısa bir savunmanın bu şikayete yeterli olacağını düşünüyorum. Video kaydında görüldüğü üzere şikayet açan oyuncu dümdüz bir şekilde duruyor, kendisi hareket edene kadar ben onu zaten vurmuş oluyorum. Bu şikayetin açıkçası sebebini anlayamadım, silent içeren ne gibi bir olay var? M4 silahı bilindiği üzere saniyede 7-8 mermi atıyor, düz duran oyuncuya bunları kaçırmak komik olurdu. Sonuç olarak 15 senedir samp oynuyorum, bir yere kadar elimiz alışık. Şüphenizi şikayete döktüğünüz için teşekkürler, temiz bir platform için herkesin çabası var. Ceza ve ban geçmişlerime de ayrıca bakılabilir, hiç bir üstünlük sağlayacak cleo kullanmayan ve rollerde asla ihlale başvurmayan birisiyim. Çoğu kişi gibi akşamları keyfine rol yapıp kimsenin zevkini baltalamamaya çalışıyorum, kimseyle bir derdim yok. Tarafımca başka bir savunma gelmeyecek, iyi roller dilerim.

#4 - 01.09.2026 23:02
Aktif çatışma bölgesinde seni göremiyoruz, zaten sonrasında aracımız suya düşüyor. Sen ben vurulup ayağa kalkıp can doldurup saklandıktan sonra geliyorsun.

i=L4vl4zB-BuvWLcc4
''etraftaki yaralıların yönlendirmesi üzerine'' ne demek olabilir? Ek olarak arabanızı kullanan ''Rudy Richard'' isimli karakterin dün hileden ban yemesi zaten trajikomik bir olay...
« Son Düzenleme: 01.09.2026 23:04 tommyelchavo »

#5 - 01.09.2026 23:05
Öncelikle selamlar, kısa bir savunmanın bu şikayete yeterli olacağını düşünüyorum. Video kaydında görüldüğü üzere şikayet açan oyuncu dümdüz bir şekilde duruyor, kendisi hareket edene kadar ben onu zaten vurmuş oluyorum. Bu şikayetin açıkçası sebebini anlayamadım, silent içeren ne gibi bir olay var? M4 silahı bilindiği üzere saniyede 7-8 mermi atıyor, düz duran oyuncuya bunları kaçırmak komik olurdu. Sonuç olarak 15 senedir samp oynuyorum, bir yere kadar elimiz alışık. Şüphenizi şikayete döktüğünüz için teşekkürler, temiz bir platform için herkesin çabası var. Ceza ve ban geçmişlerime de ayrıca bakılabilir, hiç bir üstünlük sağlayacak cleo kullanmayan ve rollerde asla ihlale başvurmayan birisiyim. Çoğu kişi gibi akşamları keyfine rol yapıp kimsenin zevkini baltalamamaya çalışıyorum, kimseyle bir derdim yok. Tarafımca başka bir savunma gelmeyecek, iyi roller dilerim.
Gamespeed ve silent kullandığın bariz dostum  saniyede 9 hit atıyorsun yine de savunman için teşekkürler.

#6 - 01.09.2026 23:06

i=L4vl4zB-BuvWLcc4
''etraftaki yaralıların yönlendirmesi üzerine'' ne demek olabilir? Ek olarak arabanızı kullanan ''Rudy Richard'' isimli karakterin dün hileden ban yemesi zaten trajikomik bir olay...
Moderatör olduğun için bu gibi riskli durumlarda kanıtsız gezmeyeceğini düşünüyorum, zaten geçmişte bu durumdan yargılanan birisi olduğun için chatlog'da olsa bize bir kayıt gönder teyit ettirelim. Çevredeki yaralıların yönlendirmesini merak ettik.

#7 - 01.09.2026 23:08
savunmalar aşırı yetersiz, umarım adalet yerini bulur. Orayı cuk diye bulmak yönlendirmeyle olacak iş değil, şak diye orada duruyorsun bide yavaşlıyorsun. Kaldı ki espden ban yemişliğin de var.  Diğer arkadaş da bariz aimbot zaten. Mal varlığı aktarımı olmasın lütfen. iyi forumlar

#8 - 01.09.2026 23:12
savunmalar aşırı yetersiz, umarım adalet yerini bulur. Orayı cuk diye bulmak yönlendirmeyle olacak iş değil, şak diye orada duruyorsun bide yavaşlıyorsun. Kaldı ki espden ban yemişliğin de var.  Diğer arkadaş da bariz aimbot zaten. Mal varlığı aktarımı olmasın lütfen. iyi forumlar
Hile kullanmadığım için kimseye bir şey aktarmadım, aktarmayacağım. Bu konuda şüphen olmasın. Fikirlerinize saygı duyuyoruz fakat fikirleriniz sizlerde kalabilir, bırakalım yetkili arkadaşlar kendi fikirlerini belirtsin.  :palmiye:

#9 - 01.09.2026 23:13
Videolarda Bandicam(ESP GİZLİYOR) kullanman biraz komik geldi.
Premier yolun ortasında düşüyor, etrafta ondan fazla kişi var suya düştüğünüzü herkes görüyor. Ek olarak suya 3,4 kişi düşüyor böyle bir yazılım kullansam suya düşen diğerlerinide vurabilirdim
Tarafımızca savunmamız bu, sonuçlanabilir. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 02.09.2026 10:24 tommyelchavo »