Konu: Sangre De Barrio X3 - Hotline Hile Kullanımı & M.A & İhlaller  (Okunma sayısı 917 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 03.09.2026 13:19
savunmayı yaptık önceden daha ne yapayım bir tane /hasarlar kaydınız yok elli tane şikayet açmışsınız hepsi boşa düşmüş, sonuçlanabilir

#11 - 03.09.2026 13:22
pardon editli hasarlar kaydı atmadığımız için

Sonuçlanabilir

#12 - 06.09.2026 03:15
https://streamable.com/mkg9ug @behzatc4530

yeni link, sonuçlanabilir

#TEMİZVİCE

#13 - 06.09.2026 12:54

#TEMİZVİCE

bencede temiz vice birliğinin neden kapatıldığını unutma. en az 10 üye ban yedi, attığın videoda da hiçbir şey yok, karşılıklı çatışma mermi gelmesi gayet normal yıllardır bu oyunu oynuyoruz ve genellikle bileğimizle tanınırız :)))

insanlar artık senden sıkıldı,  sürekli şikayet açıyorsun, en ufak şeyde şikayet açıyorsun ve açtığın 50 şikayetin 40 ından bir şey çıkmıyor, zaten isminide böyle yaptın; şikayet açan eleman olarak tanınıyorsun. Yapma artık yönetimi gereksiz yere yoruyorsun

#14 - 06.09.2026 12:56
ek olarak o arabada 3 m4 sana sıkıyor, hasarlar kaydı bile yok kanıtta.

o ortamda hileden ban yiyen rudy de vardı ve bunu defalarca söyledik defalarca rudy yaptığı hileyi her şikayette corkyone’nin üzerine atmaya çalışıyorsunuz ama ne hikmetse bi tane hasarlarınızda yok
« Son Düzenleme: 06.09.2026 13:47 Aytuk »

#15 - 06.09.2026 14:27

#TEMİZVİCE

bencede temiz vice birliğinin neden kapatıldığını unutma. en az 10 üye ban yedi, attığın videoda da hiçbir şey yok, karşılıklı çatışma mermi gelmesi gayet normal yıllardır bu oyunu oynuyoruz ve genellikle bileğimizle tanınırız :)))

insanlar artık senden sıkıldı,  sürekli şikayet açıyorsun, en ufak şeyde şikayet açıyorsun ve açtığın 50 şikayetin 40 ından bir şey çıkmıyor, zaten isminide böyle yaptın; şikayet açan eleman olarak tanınıyorsun. Yapma artık yönetimi gereksiz yere yoruyorsun
en az 10 üye demişsin, ban yiyenlerin sayısı 4-5, 10 üyesi ban yiyen sensin karıştırıyon herhalde aytu/q?

bileğinle tanınırsın aynen  ::)  açtığım 50 şikayetin 40ından bir şey çıkmıyor demişsin, 50 şikayetin 45i olumlu sonuçlanmıyorsa ben de bu oyunu bırakırım  :D

#16 - 06.09.2026 15:43
senin içinde bulunduğun şikayete son kez yanıt veriyorum ve bir daha senin seviyene düşmemek adına yanıt vermeyecegim.
Birliği açtığımdan itibaren sadece bir tane üyem hileden banlandı ve onu da ekipten uzaklaştırdıım.

En az 10 üyen hile’den ban yedi dememe karşın hayır on değil 4-5 diye düzeltmeye kalkman çok ayrı bir konu çok ayrı bir komedi, burada zaten sen; her şeyi gözlerin önüne sermiş oluyorsun, vaziyeti de açıklamış oluyorsun aslında bakarsan.
Bana gelip de şimdi burada dm videosu gönderme bunun bir anlamı yok dün senin bildiğin kapatıldı ( Hile ve m.a.) gerekçeleriyle o yüzden sen kalkıp da şimdi bizi bu anlamda suçlama atamazsın varsa bir şikayetin bunun için ayrı bir konu açarsın ticket açarsın incelerler bizi araştırırlar hiç sıkıntı yok alnımız ak başımız dik. İyi forumlar güzel birlikti, birlik adına üzüldüm ama ta ki seni birliklerine alana kadar çünkü genellikle sen herhangi birliğe dahil olduktan sonra o birlik ne hikmetse kapanıyor ( yönetim tarafından bknz en yakın urosevic) tekrardan iyi forumlar.
Ek olarak o videoda paylaştığın ceza yiyenler listesinden tekrar söylüyorum Rothstein birliğinden tek bir tane bile üye yoktur. bu kadar karanlık bir ortamda da ; bizim temizliğimizi yeniden ortaya çıkarttığın için ayrıca teşekkür ederim.

#17 - 06.09.2026 16:02
zaten sultan sürücüsüyle beraber rudy richard ediyor 2 be aytuk, fazla zorlama. bırak sonuçlansın

#18 - 06.09.2026 18:17
Alejandro Carvajal için yeterli kanıt görünmüyor, Cesar Guanjardo karakteri cezalandırılacak. Diğer karakterler zaten yasaklandı.