Sana zamanında, benim karakter tanıtımıma yorum yaptığında bir şey yazmıştım hatırlıyor musun? O yazıyı bulda tekrar oku. Şikayette beni ilgilendiren kısım ile alakalı konuşacağım, tarafımdan da başka bir savunma gelmeyecektir.
Sen video açıp, aklınca sazan.avi yapacaksın diye bir tane adam vuramadın, bence bu şikayet tam olarakta bunun meyvesi
https://streamable.com/ao6m2p, videonu detaylı bir şekilde izledim, sana aim oturttuğum dakikalarda vücudunun her bir bölgesi aşağıdan açık bir şekilde görünmekte, elimdeki silah menzili ve sekmemesini göz önünde bulundurursak M4, hareket eden bir araç diyorsun, evet araç hareket ediyor fakat bunun seni vuramamam konusunda ne kadar bir etken sahibi olduğu tartışılır, ben bu oyunu kardeşim, 15 senedir oynuyorum, zahmet olmazsa hareket eden bir aracın içerisinde sana aim oturtabileyim, PUBG oynamıyoruz. Hilesiz oynadığınız bir zaman sizde deneyin, hareket halindeki bir araçtan dışarıdaki bir adama aim oturtmak gerçekten çok basit bir şey.
Ekranın sağ alt tarafını büyültmüşsün vesaire, ben neden büyülttüğünü anlamadım, mermilerim direkt olarak sana oturuyor, dışarıya kaçanda mermilerim var, videonda bariz görünmekte. Savunmam bu kadar, teşekkürler.