Konu: SANGRE DE BARRİO 13 ÜYELERİ HİLE KULLANIMI  (Okunma sayısı 908 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.08.2026 23:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sangre De Barrio 13 üyeleri.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hile kullanımı.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar benimle çatışma rolüne giriyor, duvarın arkasında pozisyon alırken wallshot yiyorum. Hile olduklarından şüpheleniyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/v3txmn

Ek açıklamalar(varsa): Hangi arkadaştan wallshot yediğimi görmediğim için genel bir şikayet açtım.

#1 - 01.09.2026 01:43
Kimin sıktığını nerden bileceğiz gökten bilgi mi inecek bize kanka? Birisi wall atmış diye oluşum şikayeti açıp bütün birliğe mi 3. parti yazılımdan jail attıracaksın? Belki lagın vardı o yüzden hasar geç düştü, nerden bilebiliriz?

Şikayetle alakam yok ama bilgilendirmek istedim, sıkan veya sıkanın yanında olan kişi ben değilim.

#2 - 01.09.2026 10:11
Kimin sıktığını nerden bileceğiz gökten bilgi mi inecek bize kanka? Birisi wall atmış diye oluşum şikayeti açıp bütün birliğe mi 3. parti yazılımdan jail attıracaksın? Belki lagın vardı o yüzden hasar geç düştü, nerden bilebiliriz?

Şikayetle alakam yok ama bilgilendirmek istedim, sıkan veya sıkanın yanında olan kişi ben değilim.
Sadece bu video değil kanka, arkadaşımın duvar arkası düştüğü videoda var. Yıl 2026 olmuş hala sampta fight winlemek için birlik oyuncularınızın hile kullanmasına göz yumuyorsunuz  ::). Göz yummanız sizinde bu 3. parti yazılım sayesinde daha üstün olmanızı sağlıyor, önceki birliğinizde bu sebepten ötürü kapandığını unutmayın.

#3 - 01.09.2026 12:25
Videoda bir sıkıntı gözükmüyor, dışarıya gösterdiğin an mermi yemişsin. Sonrasında duvarın arkasına geçince mermi yememişsin. Bacağından vuruldum bildirimi sana saniyesinde düşmüyor, vurulduktan birkaç saniye sonra düşüyor. Herhangi bir wallshot durumu olsaydı iki saniyede senin canını eritip düşürürlerdi. Kimin sıktığı bile belli değil, geçmişte de birliğimiz hile kullanımından ötürü kapatılmadı. Şikayeti kendin kapatman dileğiyle.

#4 - 01.09.2026 12:27
Bir tane mermi yemişsin gelip burda wallshot diye şikayet açıyorsun, algı yaratma çabanızı çok iyi anlıyoruz ama boşuna uğraşıyorsunuz kardeşim.

#5 - 01.09.2026 12:37
Sunucudaki tüm yetkililer bu durumu bilir ki, yaralı durumuna veya yaralı ibaresini bir kaç saniye geç görüyoruz. Dışarı gösterdiğinde sen zaten bacağından yara almış durumuna düşmüşsün, duvarın arkasına geçtiğinde de sistemsel olarak bu durum ekranına geç yansımış. Burada hile gibi bir durum yok ki, sana kimin vurduğu bile belli değil. Biz bu oyunu 15 senedir oynuyoruz kardeşimiz, elimizdeki silahlarda su tabancası değil, M4, zahmet olmazsa bırakında kolumuz tutsun, ekranınızda yaralı ibaresini gördükten sonra klavyeyi, ekranı yumrukluyorsunuz. O gazla gelip birde şikayet açıyorsunuz, böyle şeylere gerek yok.
« Son Düzenleme: 01.09.2026 12:44 akaSyndicate »

#6 - 01.09.2026 13:12
Gösterdikten tam iki saniye sonra mı hp eksiliyor? Bildirimin geç düşmesini geçiyorum. HP barına bakın adamın, bir şeyi yaparken de kullanırken de arkasında durmak lazım.
Gerekirse delay'in hem hp barında hem de bildirimde iki saniye olmadığını test etmek için en az yirmi farklı atış ile videoda deneyebiliriz? Ne dersiniz?

#7 - 01.09.2026 14:02
Sunucunun gecikmesinin bu kadar kötü ve geç olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca alt kısıma koyduğum videodan da duvar arkasında olmama rağmen aralıklarla hp azalmasının ve düşmemin normal bir şey olmadığı belli. Sizin anlattığınız derecede sunucumuzda bu kadar kötü bir gecikme varsa sunucunun ciddi bir problemi var demektir. Ayrıca chat loguna yaralandığımı ifade eden yazı yaralanmam ile beraber düşüyor. Sunucuda belirli bir gecikme var evet bunu kabul ediyorum, sunucudaki oyuncuların pingine bakarsanız 60 dan aşağı bir oyuncu göremezsiniz. Fakat sizin anlattığınız derecede bir gecikme olsaydı kimse araçlarını yolda süremez, herkes birbirine çarpmış olurdu. Bu durumu admin ve moderatörlere bırakıyorum.

https://streamable.com/6l6l32

#8 - 01.09.2026 14:07
şikayeti çok incelemedim de kimin sıktığına dair bir kanıtınız var mı

#9 - 01.09.2026 14:50
şikayeti çok incelemedim de kimin sıktığına dair bir kanıtınız var mı

Diğer videoda mevcut onun için ayrı şikayet açacağız zaten, aracı kullananlarda sizlersiniz bence (gözükmeyen video için yorum yapıyorum.) çıkıp sıkan bendim diyebilirsiniz.