Konu: Mordecai_Boddie sebepsiz ateş etmek DM  (Okunma sayısı 239 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.08.2026 23:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mordecai_Boddie  @tequiLaGOLD

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kaprice_Howell @Plorast

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23:18 30/08/2026

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi sebepsiz ateş açtı, drive-by çıkarak beni ve arkadaşımı düşmanlık yokken düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.jetresim.com/hizliresim-cdn/uploads/8a17a603.png

Ek açıklamalar(varsa): Yok.

« Son Düzenleme: 30.08.2026 23:56 erkart »

#1 - 30.08.2026 23:56
Şahitliğimi onaylıyorum, geçerli bir nedeni yokken DM yediğimizi düşünüyorum.

#2 - 31.08.2026 01:35
Kanıtları ile yarın savunma yapacağım kanka merak etme.

#3 - 31.08.2026 15:04
Sebepsiz yere ateş açmak diye bir olay yok dostum, senin sokağına ticaret için geliyoruz. Herkes kazansın rol dönsün maksat sen bana gelip ''sikerim ticaretini, siktirin gidin, binin arabanıza siktirin gidin'' gibi kelimeler veya laflar ediyorsan. Bunu sokağına art niyet aramadan gelmişsem, mermiyi yemelisin bunu sende biliyorsun. Aramızda düşmanlık yok evet ama düşmanlığı doğurdun burada kimse normal bir hayatı olan karakter yönetmiyor.  Sokakta zenci rolü yapıyorsun, bana o kadar laf etmenin ardından teşekkür edip arkamı dönüp gitmem normal olur mu sence? Kanıtlarıyla beraber iletiyorum aşağıda sende bakabilirsin. Sonuçlanabilir.

Kanıtlar;

« Son Düzenleme: 31.08.2026 20:56 tequiLaGOLD »

#4 - 01.09.2026 00:03
Benim ateş alma sebebim nedir? Herhangi bir diyalog göremiyorum aramızda.

#5 - 01.09.2026 12:23
Senin yanında ki adam bana bu kadar laf ediyor, ben seni onun yanında görmüşüm dostum. Bana söylenen laf orada ki tüm kişileri bana söylemiş sayarım, napıcaktım bir tek sen söyledin sana mı sıkayım diyecektim. Mantıklı düşün biraz dostum rica ediyorum. Şikayet sonuçlanabilir tarafımca başka ileti gelmeyecektir.

#6 - 02.09.2026 02:55
@tequiLaGOLD şikayete eklediğiniz kanıtlar yani ekran görüntüleri üzerinde oynanmamış, kesilmemiş, kırpılmamış şekilde olmalıdır. Tam ekran görüntüsü eklemeniz gerekiyor. Kanıtları yenileyin.

#8 - 04.09.2026 22:44
Yerinde alınan kanıt bile yok arkadaşların, sizinle orada rol bile yapmadım, siz dm aradığınız için bize ateş açtınız ve rolde agrasiflik bir şey bile yok. Ettiğim küfür bile sizle ilgisi yoktu siz kafanıza göre sağ sola ateş açmak istemişsiniz ki, böyle bir kanıtsız buraya geliyorsunuz.

#9 - 06.09.2026 20:30
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
DeathMatching kapsamındadır. Bu nedenle Mordecai Boddie karakteri DM kapsamında ceza alacak.