Konu: Archie Watkins  (Okunma sayısı 128 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.08.2026 19:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @swarthy333

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Atacağım fotoğraflar da mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Powergaming (PG): İnsanüstü zıplamalar yapmak, uçurumdan düşüp hiçbir şey olmamış gibi devam etmek veya tek başına 50 kişiyi dövmek gibi gerçek dışı ve rolleri zorlama hareketlerin tamamı bu başlığa girer.

Alıntı
DM (Deathmatch): Mantıklı ve geçerli bir rol sebebi olmadan bir oyuncuyu öldürmek veya saldırmaktır.

Alıntı
Mix (Mixing / IC-OOC Mixing): Oyun içi (IC) rol ortamında oyun dışı (OOC) terimler, bilgiler veya sohbetler kullanma kural ihlalidir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba. Vengadores MC üyeleri olarak tamirhane ve hurdalık rolleri gerçekleştiriyoruz. Arkadaşlar araçları ile geldiler ve araçlarını hurdalıkta satamayınca aracı bıraktılar. Daha sonrasında hiç bir para almadan kapıyı açtım. Gitmelerini söyledim. Fakat arkadaş sallanarak yürüdüğü için kapıyı kapatacağım acele eder misin? dedim. '' Etmezsem ne olacak? '' dedi. Ben de etmezsen kapıyı kapatırım içerde kalırsın dedim. Daha sonra tekrardan çıkmayınca bende kapıları kapattım ve küfürlü konuşmaması gerektiğini emir kipi yapmamasını söyledim kapıyı açmam dedim. Daha sonra arkadaşlarını telefondan SMS atarak kapı önüne çağırdılar. Müşteri geldi kapıyı aç dediler. Diğer arkadaşı PG ihlali yaparak duvarlardan tırmanıp zıpladı ve dışarı çıktı. Kapıyı açtığında düşmeden saldıracağını anladığım için hiç bir küfür etmeme rağmen emote verip saldırdı. Kapıyı tekrar kapattım. Kapı kapanırken yere düştüm ve " OOC " kullanarak rolü sabotaj etti. Hiç bir küfür kullanmama rağmen " DM " uyguladı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
1 -
2- 
3- 
4- 
5-

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 30.08.2026 00:32
@swarthy333 24 saat içinde savunmanızı iletin lütfen.

#2 - 31.08.2026 01:10
@swarthy333 24 saat içinde savunmanızı iletin lütfen.

Verilen süre bitmişti Luthien. Kararınızı bekliyorum.

#3 - 31.08.2026 05:10
Archie Watkins karakteri Bug Abuse ve Mixing nedeniyle cezalandırılacak.