Konu: Low herif R16 Richard_Coleman  (Okunma sayısı 135 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.08.2026 15:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Richard_Coleman @sedwta

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hatalı /do kullanımı, ortak nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: /do üzerinden "Thiago mermiler almış yerde köpek gibi yatıyor" tarzında bir emote kullanıyor, garip.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bilgisayar başında değilken arkadaş bir çok kez benim ile rol yapmaya çalışmış onu gördüğümde korkup cevap vermediğimi vb. Söylemiş, bunların şikayetin içeriği ile bir alakası yok ama belirtmek istedim. /do "Thiago mermiler yemiş, köpek gibi yerde yatıyor." Tamamen hatalı bir emote kullanımıdır. OCC anlamda beni biraz rahatsız etti. Mümkünse Ortak nezaket + hatalı emote kullanımından işlem görebilir. Bu sinirle fazla yaşamazsın.

#1 - 27.08.2026 21:54
Arkadaşın aldığı ekran görüntülerinde de görüldüğü üzere aktif rolde afk taklidi yaptığı gözüküyor, attığım do nun hemen altında ss almış ve bir çok kez ss almaya devam etmiş. Arkadaşı role girdiğinde de bir animasyon atmayıp ve emote kullanmayıp afk taklidine devam ettiği için böyle bir do kullandım. Forumda da hakaret içerici şekilde bir başlık gördüğüm için fazla bir savunma yapmak istemiyorum. Ortak nezaket kapsamında ve aktif rolde afk kaldığı için işlem görmesini istiyorum.

Attığı ssde role uymadığı fazlasıyla gözüküyor, afk bir insan ekran görüntüsü alamaz.

#2 - 27.08.2026 22:15
Bu arada hatalı do nerede anlayamadım fakat, köpek gibi dediğim yerden kaynaklı sanırım. Şahısa bir hakaret yok, bu bir benzetme dostum. Mesela hayvan gibi bir karakterin vardır do dan Karakterim hayvan gibi kaslı dersin. Saçma bir şikayet olmuş boş yere kendini yaktın ihlallerinle  :D :D

#3 - 27.08.2026 22:57
Arkadaşın aldığı ekran görüntülerinde de görüldüğü üzere aktif rolde afk taklidi yaptığı gözüküyor, attığım do nun hemen altında ss almış ve bir çok kez ss almaya devam etmiş. Arkadaşı role girdiğinde de bir animasyon atmayıp ve emote kullanmayıp afk taklidine devam ettiği için böyle bir do kullandım. Forumda da hakaret içerici şekilde bir başlık gördüğüm için fazla bir savunma yapmak istemiyorum. Ortak nezaket kapsamında ve aktif rolde afk kaldığı için işlem görmesini istiyorum.

Attığı ssde role uymadığı fazlasıyla gözüküyor, afk bir insan ekran görüntüsü alamaz.

Bilgisayar başına oturduğumda ss almaya başlıyorum, yaralı olduğum içinde yazı vb göndermedim. Zaten chati yukarıya kaldırıp önceki chati ssledim.

#4 - 27.08.2026 22:58
Bu arada hatalı do nerede anlayamadım fakat, köpek gibi dediğim yerden kaynaklı sanırım. Şahısa bir hakaret yok, bu bir benzetme dostum. Mesela hayvan gibi bir karakterin vardır do dan Karakterim hayvan gibi kaslı dersin. Saçma bir şikayet olmuş boş yere kendini yaktın ihlallerinle  :D :D

Yaptığının ihlal olduğunu biliyorsun, sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 27.08.2026 23:00 Peniax007 »

#5 - 28.08.2026 02:34
Richard Coleman karakteri Ortak Nezaket ve Hatalı Emote Kullanımı kapsamında ceza alacak. Kendi karakterinizle ilgili benzetmeler yapmıyorsunuz kullandığınız emoteda. Karşıdaki oyuncuyu rahatsız edecek bir şekilde benzetme yapıyorsunuz. Bu nedenle cezalandırılacaksınız.

@Peniax007 oyun içerisinde hatalı bir durum ile karşılaşabilirsiniz, bunu ifade etmek için şikayet kanalları bulunuyor fakat bu şekilde şikayet başlıkları kullanmak hatalıdır. Ortak Nezaket kuralı hem oyun içerisinde hem de forumda geçerlidir. Bu nedenle Thiago Pachanga karakteri Ortak Nezaket kapsamında ceza alacak.