Konu: Ezequiel_Villarde DM & Mixing  (Okunma sayısı 160 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.08.2026 03:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ezequiel_Villarde @Rwhard

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ss

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM+MİXİNG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu kardeşim durduk yere birisiyle rollerken bana sıkmaya başladı. Ezequiel isimli bu elemanla düşmanlığım yok varsa düşmanlık kanıtı ya da karakterimle alakalı yaptığı rolü varsa yollasın bana meta ve dm olmadığını kanıtlasın. Adam sebepsiz yere sıktı bana. Kanıtı da burada.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://prnt.sc/EJEUqeimyDSD

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 27.08.2026 03:34 spyixgod »

#1 - 27.08.2026 03:35
25 Level eleman da deagle olması da ayrı bir komik. OOC ticaret şüphesi olduğunu da düşünüyorum arkadaşın

#2 - 27.08.2026 04:05
Arkadaş /ccmy atıp ss almış, ne mixing için ne de dm için yeteri kadar kanıt göremedim.

#3 - 27.08.2026 04:10
Önceden yaşanmış dayak rolü sonrası. Ayrıca birisi dediğin kişi çete üyemiz Jeremias'ı kovalamışsınız hood bölgemize kadar, telefondan sms atılınca sıkmaya başladık. Mixing ve DM bulunmamakta. Kime ? Ne için? Agresif davrandığına dikkat etmelisin bu tarz rollerde, çeteci birine böyle roller sergilemezsen kimse sana durduk yere sıkmaz.
« Son Düzenleme: 27.08.2026 04:26 Rwhard »

#4 - 27.08.2026 04:28
Dostum, DM kanıtı için hasarlar kanıtı yeterli. Bana senaryo yazıp atmışsın. Kanıt at görsel at. Nerede yaptığın rol.

#5 - 27.08.2026 04:29
Arkadaşın kurguladığı senaryoya bakarsak sıfır kanıt ile, DM'den işlem uygulanabilir. Savunma yapılmış anlaşılan. Sonuçlanabilir. Rol yapmayı bilmeyip silah ile durduk yere sıkıp birde mixing yaptığı için kanıt bile atamayan birisi utanmadan birde savunma yapıyor.

#6 - 27.08.2026 04:38
Dostum daha önce rol yapmadım diyip, /ccmy ss'i atıp yönetimi kandırma.
Kanıt: https://hizliresim.com/tckxo8qq
« Son Düzenleme: 27.08.2026 13:16 Rwhard »

#7 - 27.08.2026 11:25
/hasarlar ile neyi kanitlamaya calisiyorsun anlamadim dogrusu ccmy cekmesen zaten rolun agresifligini gostermis olacaktin

#8 - 27.08.2026 12:03
DM atmak için yeterli kanıtınız varsa atın konuyla alakası olmayan elemanlar da yazmasın. CCMY atmam ile senin DM atmanın alaka seviyesini anlat bize bilelim. Hasarlar da bana sıktığının kanıtı var. Sebebini ise kanıt olarak sen sunacaksın dalga mı geçiyorsunuz siz

#9 - 27.08.2026 13:15
DM atmak için yeterli kanıtınız varsa atın konuyla alakası olmayan elemanlar da yazmasın. CCMY atmam ile senin DM atmanın alaka seviyesini anlat bize bilelim. Hasarlar da bana sıktığının kanıtı var. Sebebini ise kanıt olarak sen sunacaksın dalga mı geçiyorsunuz siz
Dostum /ccmy ss'i atıp DM şikayeti açmana gerek yok, rolün öncesini atmış bulunmaktayım. Burada sebepsiz yere yetkilileri aldatmaya çalışma.