Konu: dolandırcılık hainlik  (Okunma sayısı 922 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#40 - 31.08.2026 20:34
Ne drama çevirmişsiniz az susun şikayetçi taraf şikayetini belirtir savunma alınır saçma sapan laflaşıyorsunuz büyüyün la biraz

#41 - 31.08.2026 20:42
Dostum akıl var mantık var ben niye senin adına hesap açıp yayına yazayım, neden bunu söylesene bana şikayete böyle yazıp konuyu ordan buraya sapıtma artık, yaptığın her şey ortada nerden sallıyacağını bilmiyorsun, yönetim bu dediklerine inanmaz zaten. Suçlu oldun, neler yaptığın ortada, savunma yapmak yerine konuyu başka yere sapıtıyorsun, saçma sapan şeyler yazmayı kes savunmanı yap, ve yapacak bişeyin yok zaten her şey ortada. Şikayeti böyle büyütüp konuyu değiştirip ceza almamak peşinde arkadaş. HEM DİYELİM AÇTIK BÖYLE Bİ HESAP DEDİK ORDA DOĞU BENİM DİYE NE DEĞİŞECEK KANKA AÇSAK BİLE NE KULLANIYON SEN LQNDÜWMDĞSMSPSMDĞEDMSĞSMSĞDMSPSMSŞSMSSPSMDPDMDPSM

#42 - 31.08.2026 20:44
Ne drama çevirmişsiniz az susun şikayetçi taraf şikayetini belirtir savunma alınır saçma sapan laflaşıyorsunuz büyüyün la biraz
@sampsever daha çok boş yapma dostum adamlar rahatsız oluyor bak.

#43 - 31.08.2026 20:58
Sonuçlansın ya anlaşamıyoruz çoluk çocuk anlamıyor etmiyor bu kadar iftira atıyorsunuz Allah'a havale ediyorum diyorsunuz burada iftira atıp kul hakkına giriyorsunuz anneniz babanız yan odada namaz kılıyor biraz düşünün niye böyleyiz niye günaha giriyoruz niye kul hakkı yiyip niye iftira atıyoruz diye düşünün bir

Sonuçlanabilir.

#44 - 31.08.2026 21:09
Namaz kılmayıp, Din üzerinden duygu sömürüsü yapmaya devam et böyle. Çocuk olan kendinsin, senden kaç yaş büyüğüm ben, kul hakkı diyon benim paramla uzi çekiyon konuşuyon😀

Sonuçlansın.

#45 - 31.08.2026 21:26
@sampsever ağlama la bu kadar?

#46 - 31.08.2026 21:27
La sanki dolandırdım ne boş yapıyorsun sen oğlum Dini alet eden sensin bir dediğin bir dediğini tutmuyor

#47 - 31.08.2026 21:42
Benle öyle "la"lı falan konuşma dostum, elimde kanıtlar var, hala boş yapıyon. Dini alet mi ettim OLUM NAMAZ KILIYOM DİYON NE ALAKA PQNDĞSNDĞDMSWĞSMSPSMSL

#48 - 31.08.2026 21:54
Ha bu arada şunuda diyeyim. https://ibb.co/sJjQ4wYD Mesajı niye düzenledin? Hani o ssleri arkadaşın vermişti? MultiAccount dan suçlanınca orayı hemen kardeşim diye düzeltmişsin. Yazık sana bu sefer cidden ne yapacağını bilmiyorsun banlanmamak için, neyse bu kadarı yeterli olur sanırım bu şikayet için.

Sonuçlansın yakın samanda.

#49 - 01.09.2026 11:20
Kuralları yanlış anlamıştım öyle açılan bir hesap aktif olarak kullanmıyordum zaten, kurallara göz gezdirirken bu kuralı dikkatli okuyup Flaviano abiye bildirdim zaten, bunu şikayet ile ne alakası var?