Konu: dolandırcılık hainlik  (Okunma sayısı 923 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#30 - 31.08.2026 19:00
sampsever, boş yapma kardeş.
  ::) ::) Arkanızdaki iki kişiyle aşiret mi oldunuz sanıyorsunuz? Üçünüzün toplamı bir adam etmiyor.

#31 - 31.08.2026 19:16
  ::) ::) Arkanızdaki iki kişiyle aşiret mi oldunuz sanıyorsunuz? Üçünüzün toplamı bir adam etmiyor.
sampsever, hala boş yapıyon kardeş şikayet 4 sayfa oldu.

#32 - 31.08.2026 19:26
Lafı 4 sayfa uzatacağımıza 1 dakikanızı ayırıp Haksız oldunuzu söyleyin Boş yapan biz değil, hakkın üstüne yatan sizsiniz

#33 - 31.08.2026 19:29
https://streamable.com/jq8l10 Benim adıma Flaviano abinin yayınında yazmak mı? Ben buna özeniyor ama çekemiyor derim :D Şurada saygımı koruyarak konuşuyorum ama aşıyorsunuz dostum, iftira üstüne iftira atıp kul hakkına giriyorsunuz, neyinize batıyorum söyleyin?
https://streamable.com/i9kcld

#34 - 31.08.2026 19:38
Dostum SS'lerde kendi yazdığın yazıdan başka bir şey yok, ataotuzbes kişisini görmüş sadece sahte dostlar demişsin bize. Bu ne şimdi? Şikayet açacağım size demişsin durduk yere, oda sana yapma abi demiş. Burda bir şey yok. Yaptığın şeyler ortaya çıkınca konuyu oraya, buraya sapıtıyorsun. Bu ortada zaten😆 Daha fazla kirletmeyin burayı. Kul hakkına girende sensin, emanet ettiğimiz parayla UZİ/FCR Ve daha neler aldın bilmiyoruz onları almışsın, haram olsun Allaha havale ediyorum seni. Senden daha çok para kazandım diye çekemedin battım sana, bu kazığı attın bize. Sonuçlansın artık şikayet her şey ortada.

#35 - 31.08.2026 19:57
Lafı 4 sayfa uzatacağımıza 1 dakikanızı ayırıp Haksız oldunuzu söyleyin Boş yapan biz değil, hakkın üstüne yatan sizsiniz
Dostum sen salak mısın? Şikayet açtığın adamı tanımıyorum bile, nereden bağdaştırdın bizi?  :D

#36 - 31.08.2026 19:59
Dostum sen salak mısın? Şikayet açtığın adamı tanımıyorum bile, nereden bağdaştırdın bizi?  :D
aynen dostum aynen ::) ::)

#37 - 31.08.2026 20:08
Kanka susun artık, şikayet 5 sayfa oluyo.

#38 - 31.08.2026 20:12
"Dostum SS'lerde kendi yazdığın yazıdan başka bir şey yok, ataotuzbes kişisini görmüş sadece sahte dostlar demişsin bize. Bu ne şimdi? Şikayet açacağım size demişsin durduk yere, oda sana yapma abi demiş. Burda bir şey yok. Yaptığın şeyler ortaya çıkınca konuyu oraya, buraya sapıtıyorsun. Bu ortada zaten😆 Daha fazla kirletmeyin burayı. Kul hakkına girende sensin, emanet ettiğimiz parayla UZİ/FCR Ve daha neler aldın bilmiyoruz onları almışsın, haram olsun Allaha havale ediyorum seni. Senden daha çok para kazandım diye çekemedin battım sana, bu kazığı attın bize. Sonuçlansın artık şikayet her şey ortada." DQWIDQWOQWDJIQDQOWDQW gel bakalım Flaviano abiye soralım o benim kick hesabım mı değil mi? OLUM YAPIYORSUNUZ AMA NEREYE KADAR DKQWOQOPQKWOQKQDPOQWKDOPDQDQWGROPSS patladım DQWIDJQDOWIWQJIQWIQWPDQA benim kick hesabım deltaskr7 dir bunu behzatc abi iCosmay ve Flaviano abide biliyor dostum kDPOQWDOQPQWDKOQKPOGPIDAJUA yazık la üzüldüm şuan

#39 - 31.08.2026 20:15
Konuyu hemen Din'e alet etmişsiniz dostum, en azından ddk atan birisi değilim Allah'a şükür haramda yemedim, sizin gibi insanlara denilecek çok şey var ama demiyorum, Allah doğru yapanı ve yanlış yapanı biliyor, doğru yoldayız Elhamdülillah, konuyu Din'e alet ediyorsunuz p-fff

Elhamdülillah Müslüman'ım namazımı kılıyorum gülüm sizede tavsiye ederim.