Konu: [25.08.2026 - Rudolf Richter] Birden fazla kural ihlali.  (Okunma sayısı 146 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.08.2026 05:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rudolf_Richter - @cephelimami

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Aubree_Walsh - Myles_Brooks - Jayden_Fletcher - Charlotte_Bennet
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear RP İhlali - Powergaming - Metagaming - Ortak Nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakter sergilediği rolden sonra vuruluyor, vurulduktan sonra karakter esir edilerek kaldırılıyor. Kaldırıldıktan sonra eve sürüklenerek giriş yaparken telefondan ekibine bildiri geçiyor. Aşağıda ilettiğim screenshot'larda da kendisi zaten iletişime geçtiğini ihlal ediyor. Karakter yaralı ve esir durumda evde yatarken sergilediği roller ve emote'ler ilettiğim kanıtlarda görünüyor. "Sizin için çanlar çalmaya başladı." ve "Rudolf Richter hafif sırıtır, suratına bakınır." tarzı emote'ler ile korku rolünü gerçekleştirmemeye özen gösteriyor. Gerçekleştirdiği düşük rollerden sonra karakteri salmak üzere Glen Park havuzuna bırakıyoruz fakat bırakırken, yaralı rolü yapması gerekeirken bir anda "yumruk atıp koşmaya başlar" tarzı bir emote ile koşmaya başlıyor. İlettiğim videoda sergilediği ihlal direkt olarak gözükmekte. Yanı sıra izinsiz şekilde PM kullanımından sonrasında "kardeşim" tarzı kendince konuşmalarda bulunup ortak nezaket kurallarını da çiğniyor.

İlgili oyuncunun daha fazla ihlal sağlamaması, sunucuda bulunan diğer oyuncuların rollerini baltalamaması ve uyarılması adına yaptığı ihlaller sonucu cezalandırılmasını talep ediyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 25.08.2026 05:39 TETIK »

#1 - 25.08.2026 05:37
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 25.08.2026 05:38
Şahitliğimi Onaylıyorum...

#3 - 25.08.2026 05:39
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 25.08.2026 05:40
Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 26.08.2026 01:54
Rudolf Richter karakteri Fear RP ve Yaralı Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.