Konu: Benjamin Ferraro, Obby Chubbly. İhlaller silsilesi  (Okunma sayısı 154 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.08.2026 02:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Benjamin Ferraro, Obby Chubbly @Batu.  @koymen02

Olaya dahil olan şahit karakter adı: krakouer birlik üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.08.2026 00:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
powergaming, rk kural ihlali, trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mekanımızda bir olay sonucu kavga çıkıyor, kavgada Benjamin Ferraro karakteri yaralı durumuna düşüyor, ayağa kalkınca tekrar bana saldırıyor.
Obby Chubbly karakterinin brawl sırasında araca kaçması, kahkaha spamı atarak bizi ooc olarak kışkırtması ve trollemesi. Yaralı durumuna düştükten sonra küfürler etmesi hepsi videoda gözüküyor, fazla konuşmaya gerek yok.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/8o9de1 , https://streamable.com/esv2z7

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 22.08.2026 02:36
@Batu.
@koymen02 24 saat içinde savunmanızı iletin.

#2 - 22.08.2026 02:54
Öncelikle selam.

Karakterimi dövmeye çalışıyorsunuz ve dışarıya kaçıp aracına biniyor, aracı çalıştırıyor ve motorunun hasarlı olduğunu görüyor. Anlık olarak gülüyor, sonra siz araçtan aşağıya indirince iniyor darp ediyorsunuz yaralı konumuna düşüyor. Bu senaryoda bir ihlal göremedim. Kahkaha atmak bir ihlal mi? Sizi kışkırtmak gibi bir amacım yok, siz beni kışkırtıyorsunuz gördüğünüz gibi.

O kargaşada karakterimi düşürüp toxicliyorsunuz, kulağıma fısıldayarak küfür ediyorsunuz. Yine tepki veriyor ve küfür ediyor. (Türkçe terim yok, İncil- Tanrı gibi terimler)

Karakterimi araçtan aşağıya indirmeye çalışıyorsunuz (fiziksel özelliklerini göz önünde bulundurmadan) ne /dene kullanıyorsunuz. Ben yine rolü sürdürüp araçtan iniyorum ve role devam ediyorum.

Yaralı rolünü de yapıyorum, verdiğim tepkiler mevcut. Küfür konusunda karakterim darp ediliyor ve sinirlenip böyle konuşması normal. Yaralı konumuna düştüğüm için illa baygın veya ağır yaralı rolü yapmak zorunda değilim.

Trolleme ve OOC kışkırtma mevcut değil seni tanımıyorum bile.
« Son Düzenleme: 22.08.2026 16:17 Batu. »

#3 - 23.08.2026 04:39
Obby Chubbly karakteri Fear-RP kapsamında cezalandırılacak. Birileri sizi yaralı konumuna düşürdüğünde ve sayıca sizden üstün olduklarında korku rolü sergilemeniz gerekiyor. Bu şekilde küfürler edemezsiniz, ihlaldir.

Benjamin Ferraro için sunulan kanıt yetersiz bulundu. K&A.