Konu: 21.08.2026 Kendrick-McKenzie Fear-RP ihlali.  (Okunma sayısı 71 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.08.2026 15:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kendrick_McKenzie - @McConty

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Walter Mason - @SabriÂbi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.08.2026 18:10-20 arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
13.2. Polise Karşı Korku Rolleri: Departman sınırlarında (ekip aracı dahil) sivil-illegal-legal karakterlerin polise karşı Fear-RP zorunluluğu bulunur. ve Copbait

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendrick McKenzie adlı karakterin Yüksek Riskli aranması mevcut ve kurallar doğrultusunda Yüksek riskli birini en az dört ekip ile tutukalamalıyız. Bu karakteri tek ekip olarak gördüğümüzde bizi takip ediyor. Sunucu olarak tek ekip mevcut olabilir ama bu işi gerçeğe yorduğumuzda polis ekipleri devriyede olmalı saat çünkü vardiya saatleri içerisinde. Tek ekip olduğumuzu anladığı için bizi takip ediyor ve bu kural ihlali olduğunu düşünüyorum. Aranması olan birisi Fear RP yapmalı ve ekiplerin olduğu yerden uzaklaşmalı. Bunu bir kere daha yapmıştı fakat kaydım olmadığı için bu şikayete dahil edemiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/s09olj

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 21.08.2026 15:47
Öncelikle çevirdikleri araç benim arkadaşım ve arakdaşımla birlikte iken gelip çevirdiler o aracı. Bende hiç bir şekilde konuşmadan herhangi bir müdehalede bulunmadan olay yerinde arkadaşımı uzaktan izledim. Herhangi bir kışkırtma olayı olmadı. Amacım sadece arkadaşımı izlemek.
Bana olay yerinden uzaklaşmam için bir uyarı verilmedi, komut verilmedi.
Ayrıca ben polis değilim, arandığım konusunda haberim yok. Bende yeni öğreniyorum. Herhangi bir aranma konusunda bilgim yok.
Arkadaşın dediği kadar sağlam aranıyorsam ve bende bunu biliyorsam zaten bisikletle diplerine girip pilastik mermi yemek istemem.

#2 - 21.08.2026 15:49
İzlediğimde farkettim Walter_Mason karakteri bisikletli uzaklaş demiş fakat /s komutu ile kullansaydı sesi gelirdi. Benim chati'ime düşmemiş.

#3 - 21.08.2026 16:25
Aranman olup olmadığını bilmediğini söylüyorsun. Aranman olmadığını varsaysan bile bir kovalamacadan kaçmış bir zanlı durumundasın. Yapılmış kovalamacanın da farkında olduğunu düşünüyorum. Kovalamacadan kurtulan bir zanlı yine dediğim gibi polisleri takip etmesi, çevirme esnasında yanlarına gelip kendini göstermesi gerçek hayatta mantıklı olmayacak bir durum.

#4 - 21.08.2026 16:33
Daha önce herhangi bir polis tarafından kovalanmadım, herhangi bir çevirmeden kaçmadım. Kaçmış olsam üstünüze bisikletle gelmezdim zaten.

#5 - 21.08.2026 16:37
Madem aranıyorsam ve bende bunu biliyor olsam, bisikletle yanınıza gelip bir kışkırtma yada herhangi bir tetikleyici bir şey yaparım. Ama amacım sadece ordakiler gibi benimde olayı izlemem yani.

#6 - 21.08.2026 16:53
Daha önce herhangi bir polis tarafından kovalanmadım, herhangi bir çevirmeden kaçmadım. Kaçmış olsam üstünüze bisikletle gelmezdim zaten.

Aranma sebebenizde o var kayıtlar ortada o yüzden artık daha bir şey eklemeyeceğim. Ayrıca daha o olaydan önceki gün soygun yaparken sizi gördük ve kaçtınız aranma kaydı olduğunu farkedince bıraktık(biz bunu farkedene kadar da yeteri kadar süre geçmişti) neden yalan söylüyorsunuz?dediğim gibi kaydım olmadığı için bu kısmı ekleyemiyorum.

Yeteri kadar açıklama yaptığımı düşünüyorum daha bir şey eklemeyeceğim yönetici kararına bırakıyorum.

#7 - 21.08.2026 17:02
Soygun yaptığım evet doğru, ordan normal şekilde çıkıp yoluma baktım. Herhangi bir kovalamacaya girmedim.

#8 - 21.08.2026 19:48
Savunmam bitmiştir, Sonuçlanabilir.

#9 - 22.08.2026 03:24
Rolde herhangi bir hata görülmedi. Şikayet açılan kişiyi uyarmamışsınız, kişi rolü baltalamamış, bu tarz durumları IC şekilde çözmelisiniz. Kişiye bölgeden uzaklaşması gerektiğine dair çağrı yapabilir eğer uzaklaşmazsa kişi hakkında yakalama kaydı oluşturabilir, kişiyi tutuklayabilirsiniz. Bu roller oyun içerisinde çözüme kavuşturulmalı.