Konu: Oyuncu Şikayeti - Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 71 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.08.2026 17:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Barney_Carter @pesiamus

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.08.2026 16.38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Ortak Nezaket

Alıntı
Ortak Nezaket
Herhangi bir OOC (karakter/oyun dışı) durumda diğerlerine karşı sakin ve saygılı olmanız beklenmektedir. OOC ayrımcılık, kutuplaşma ve bu durumları role yansıtma gibi eylemlere girişilmemelidir.
Ayrıca ortak nezaket, oyun ortamındaki karşılıklı saygıyı da belirtir. Yani diğer oyuncuların oyundan keyif almasını önleyecek her türlü hareketi gerçekleştirmekte ihlal olarak sayılacaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Herkese selamlar, birkaç gün önce ana karakterini şikayet ettiğim ve yönetim kararı ile 300 dakika ceza alan arkadaşımız bugün de yan karakteri ile PM aracılığı ile şahsımı tehdit ediyor. Arkadaş beni Idlewood Benzinliğinde gördü, bir afk arkadaşa saldırıyordu o sıra. Beni görünce PM den yazmaya başladı. Arkadaş ceza almasına rağmen davranışlarına çekidüzen vermeyip kendi çizdiği yoldan devam ediyor maalesef ki. Yönetimimize arkadaşa en uygun cezayı vereceğine dair güvenim tam. Bugün bana yapıyor, yarın bir başkasına yapar. Önemli olan sunucumuzun oynanabilir bir yer olması. Yönetimimize güveniyorum, görüşmek üzere. Temiz Vice!  :manifdog

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): @pesiamus ceza almasına rağmen bu ona caydırıcı gelmemiş. Yönetimimiz ona en uygun cezalandırmayı yapacaktır. Aynı sözleri tekrar etmemin nedeni arkadaşa aynı konudan açtığım 2. şikayet olması..

#1 - 19.08.2026 19:15
Barney Carter karakteri Ortak Nezaket kapsamında cezalandırılacak.

@pesiamus oyuncuları bu şekilde pmden rahatsız etmeye devam etmeyin, tekrarlanması halinde daha ağır cezalar verilebilir.