Konu: Metagaming NoobDM GBI  (Okunma sayısı 164 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.08.2026 23:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pelayo Montalvo  @Nubilis  Luca Serrano @WalonX22

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Cillian Whitaker Damian Rothwell

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17/08/2026 22:37

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
NoobDM Metagaming GBI
Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Etkinliğe eğlenmek ve destek vermek amaçlı gitmiştik motorcular önce hastane çalışanları ile tartıştılar sonrasında bilmediğim bir sebepten dolayı gelip bana saldırdılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): GBI Bir alan olmasına rağmen bu tarz bir şey yaşandı.

#1 - 17.08.2026 23:16
Onaylıyorum şahitliğimi, ihlaller ortada.

#2 - 17.08.2026 23:18
Şahitim, durduk yere saldırdılar.

#3 - 18.08.2026 01:25
Dostum öncelikle IC hatamdan dolayı kusuruma bakma, orada senin skinine ve ismine çok benzeyen birisi orada kulübümüze küfür edince o adamı seninle karıştırdım ve sana saldırdım. Emote atarak saldırdım ve saldırmamın bir sebebi vardı ama yanlış kişiye saldırmış oldum. Geçte olsa sonra fark ettim bunu, herkes orada küfürün senin ettiğini zannetti. Bu hata için seninle IC'de rolümüzü yaptık ve aramızda hallettik. IC'de bizimle bu konu hakkında sokağımıza gelip rolledin.

Bir hata sonucunda bunlar yaşandı, sadece yanlış adama saldırdık. Esenlikler, Vice'da kalın.

#4 - 19.08.2026 02:10
@WalonX22 en kısa sürede savunmanızı yapın.

#5 - 19.08.2026 02:15
@WalonX22 en kısa sürede savunmanızı yapın.
IC bir hata oldu sadece, telsizden dövme emri geldi adama saldırdık sonra yanlış adamı dövdüğümüzü görüp rolünü yaptık yanlış adamı dövdük diye. Sadece telsizi dinledim.

#6 - 19.08.2026 02:18
Dostum öncelikle IC hatamdan dolayı kusuruma bakma, orada senin skinine ve ismine çok benzeyen birisi orada kulübümüze küfür edince o adamı seninle karıştırdım ve sana saldırdım. Emote atarak saldırdım ve saldırmamın bir sebebi vardı ama yanlış kişiye saldırmış oldum. Geçte olsa sonra fark ettim bunu, herkes orada küfürün senin ettiğini zannetti. Bu hata için seninle IC'de rolümüzü yaptık ve aramızda hallettik. IC'de bizimle bu konu hakkında sokağımıza gelip rolledin.

Bir hata sonucunda bunlar yaşandı, sadece yanlış adama saldırdık. Esenlikler, Vice'da kalın.

Merhabalar tekrardan. MetaGaming tam olarak işte bu noktada başlıyor bahsettiğiniz Michael Siyah giyinimli bir karakter benim skinim beyaz ve lacivert isimlerimiz aynı soy isimlerimiz farklı direkt olarak Nİck Name bakarak ilerlediğiniz için Meta Gaming mevcut ek olarak orada bir Etkinlik mevcut ve GBI bir alan olduğunuda eklemek isterim. (Ve son olarak rolde tanrı ile aranızda olan bizi şikayet etmeni düzeltmemiz gerekiyor gibi tarzında rollere girdi birlik R20'niz bu konuda OOC ile IC'yi karıştırıyorsun halledilen pek bir şey yok aslında)

#7 - 19.08.2026 19:37
Pelayo Montalvo ve Luca Serrano karakterleri Güvenli Bölge İhlali kapsamında cezalandırılacak.