Konu: frame şüphesi  (Okunma sayısı 288 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.08.2026 18:32
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vice_Roleplay @Rwhard
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şikayetleri incelerden denk geldim, hızlı hızlı a/d yapıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): tanımam etmem şüphe üzerine açıyorum karar yetkilinin

#1 - 18.08.2026 22:52
@et yiyen çiçek kanıtları yenileyin.
@Rwhard savunma yapın.

#3 - 19.08.2026 21:34
Frame gibi üstün kılan eklentileri kesinlikle kullanmıyorum, 500-600 FPS değerlerinde SA:MP oynuyorum. Ayrıca videoda hızlandırma bulunmakta.

Videonun orjinalı:

Şikayet kanıtlarında, video da hızlandırma olduğu bariz belli, karakter hızlı koşuyor ve shotgun gereğinden fazla hızlı ateş etmekte.

Kullandığım eklentiler;
- Addon 2.5
- Codsmp
- WidescreenFix
- SilentPatchSA
- Optimiser.asi

Bu tarz oyunu akıcı seviyeye getirecek eklentiler kullanmaktayım, çoğu kişide bilir ki "Hz" değeri ne kadar yüksek olursa tepkime süresi o kadar çok hızlanır. 500-600FPS almaktayım ve 280Hz kullanmaktayım, kararı size bırakıyorum.

#4 - 19.08.2026 21:57
https://streamable.com/d95ya0 Gta klasörümde bu tarz FPS yükselten eklentiler dışında herhangi birşey bulunmamakta, "PreciseFramerateLimiter.asi" eklentisi de kare hızı sınırını açar, aklınıza şüphe düşmesin.

Tekrardan dediğim gibi, tamamen donanımım ile alakalı bir durum. Frame gibi diğer oyunculardan üstün kılan eklentiler kullanmamaktayım kanıtımda görmüş olduğunuz üzere. İlk attığım orijinal kayıtta ki gibi Streamable videosunda da aynı şekilde a-d yapmaktayım herhangi bir eklenti olmadan.

Buda hood içinde 7 kişi, 6 araç ve çevre modu olmasına rağmen aldığım FPS değeri; https://imgur.com/a/nEy2npg

Herhangi bir yapay zekaya bile şu soruyu "SA:MP sunucularında FPS değeri 500-600 ve 280 Hz şekilde oynandığı zaman hızlı a-d yapmak mümkün müdür?" sorsanız size aynı cevabı verecektir.
« Son Düzenleme: 19.08.2026 22:21 Rwhard »

#5 - 19.08.2026 23:22
Frame gibi üstün kılan eklentileri kesinlikle kullanmıyorum, 500-600 FPS değerlerinde SA:MP oynuyorum. Ayrıca videoda hızlandırma bulunmakta.

Videonun orjinalı:

Şikayet kanıtlarında, video da hızlandırma olduğu bariz belli, karakter hızlı koşuyor ve shotgun gereğinden fazla hızlı ateş etmekte.

Kullandığım eklentiler;
- Addon 2.5
- Codsmp
- WidescreenFix
- SilentPatchSA
- Optimiser.asi

Bu tarz oyunu akıcı seviyeye getirecek eklentiler kullanmaktayım, çoğu kişide bilir ki "Hz" değeri ne kadar yüksek olursa tepkime süresi o kadar çok hızlanır. 500-600FPS almaktayım ve 280Hz kullanmaktayım, kararı size bırakıyorum.
videoda bir oynama yok
youtubea attığın videonun orijinal olduğunu savunuyorsan karakterler o kadar yavaş mı kavga ediyor, o kadar yavaş mı koşuyorlar?
sonuçlanabilir

« Son Düzenleme: 19.08.2026 23:34 et yiyen çiçek »

#6 - 20.08.2026 19:16

Videonun orjinalı:

Kullandığım eklentiler;
- Addon 2.5
- Codsmp
- WidescreenFix
- SilentPatchSA
- Optimiser.asi

videoda bir oynama yok
youtubea attığın videonun orijinal olduğunu savunuyorsan karakterler o kadar yavaş mı kavga ediyor, o kadar yavaş mı koşuyorlar?
sonuçlanabilir
Dostum yavaşlatılmış videoyu orijinal şekilde nasıl hızlandıracaksın? hızlandırma yaptığınız aşırı belli tüm kanıtlarımı sundum. İlk videodaki strafe hızı ile streamble videosunda ki strafe hızı aynı. Donanımım ile alakalı FPS ve Hz yüksek oynarsan anlarsın zaten, 60 FPS SA:MP oynamıyoruz bu devirde artık.

#7 - 22.08.2026 22:36
Savunma yeterli.