Konu: Retarted RP  (Okunma sayısı 215 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.08.2026 13:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Devyn Swann - @zabun & Taevion Rashaun - @TyrellJackson

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.08.2026

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Normal bir şekilde arabamla seyir ederken Taevion Rashaun adlı karakter bir anda ''Çek sağa!'' demeye başladı, bende sorunlarının ne olduğu sormak için yanlarına yanaşmak isteyince, sürücü olan Devyn Swann karakteri car ramming yapmaya başladı. Bu arkadaşlarla daha önce bir rolüm olmadı, herhalde canları sıkılmış.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Canınız sıkılıyorsa farklı şeyler yapın :)

#1 - 16.08.2026 13:13
Evet, selam şikayet açabilmek için videoda hatalı olduğu yeri kırpan dostum. :D
IGS taraflarında önümüze kırdın ve kornaya bastın durduk yere,  ardından departmanın yanındaki yoldan videonun başladığı yola kadar bizi kovaladın, daha sonra kovaladığını görünce önüne kırmaya başladık (aynı senin yaptığın gibi :D) Daha sonra laf atmadığını görünce zaten uzaklaştık.
Kısacası ortada ihlal falan yok, önüne kırdık sadece, senin yaptığın gibi. Car Ramming, Troll veya RetartedRP söz konusu değil.
İyi forumlar, iyi günler. ;)

#2 - 16.08.2026 13:19
Arkadaşım gerekli savunmayı yapmış, kendi kısmını kırpıp bizi hatalı göstererek şikayet açman gerçekten üzücü bir durum gerçek hayatından bu kadar kopup insanlarla bu denli münakaşaya girmen çok acayip. Gerekmedikçe ileti gelmeyecek iyi günler.

#3 - 16.08.2026 13:43
Kırptığım bir yer yok. ALT+F10 aldığım kısım orası. Ayrıca Idlegas tarafında aracıma arkadan çarpıp devamında ''Çek sağa!'' demeniz mantık dışı belli ki problem arıyor veya oyuncuları trollemeye çalışıyorsunuz, ek olarak hiç bir şey olmamış gibi devam eden yine sizsiniz. Siz çarptıktan sonra SS almışım. SS'e bakacak olursanız, aracımın arka kısmı hasarlı, sizinde ön kaputunuzda hasar var, bu da  yukarıda bahsettiğim durumu doğruluyor.

''Şikayet açmak için videoyu kırptın'' ''Idlegas tarafında önümüze kırdın'' gibi gibi saçma sapan şeyler söyleyerek şuan kendinizi rezil etmekten başka bir şey yapmıyorsunuz.

« Son Düzenleme: 16.08.2026 13:46 CwN the Unholy One »

#4 - 16.08.2026 15:21
Alıntı
''Şikayet açmak için videoyu kırptın'' ''Idlegas tarafında önümüze kırdın'' gibi gibi saçma sapan şeyler söyleyerek şuan kendinizi rezil etmekten başka bir şey yapmıyorsunuz.
Umarım iyisindir kardeşim, diyecek bir şey yok.  ::)

Aracıma çarptın demişin, sistemim pek iyi değil ve arada bir takılmalar, donmalar yaşıyorum, gayet normal bir durum. Sanırım drop yediğimde aracına çarpmış gibi göründüm. Bilgim yok. Onun kanıtıda yok zaten.

Yanından geçerken durduk yere solladık diye korna bastın, ardından önümüze kırdın, tam olarak ilk ss'i attığın yerde. Ardında ilerlemeye devam ettim ve sanırım bunu kendine yediremedin (Ortada bir şey yoktu ve seni icde tanımıyorum neyi dert ettiğini anlayamadım.) ve kovaladın, kovaladığınıda ben yavaş giderken arkamdan takip edip sollamamandan anladım, ve karakterim normal olarak gergin bir duruma geldi, bu durumda önüne kırmasi gayet normal bir durum. Senin bilerek frene basmayıp inadina gaza basman, bilerek direğe çarpıp kaza yaptıktan sonra kovalamaya devam etmen bu durumu dahada netleştiriyor.
İyi günler, gerekmedikçe ileti gelmeyecek.

#5 - 16.08.2026 15:25
Alıntı
Umarım iyisindir kardeşim, diyecek bir şey yok.  ::)

Aracıma çarptın demişin, sistemim pek iyi değil ve arada bir takılmalar, donmalar yaşıyorum, gayet normal bir durum. Sanırım drop yediğimde aracına çarpmış gibi göründüm. Bilgim yok. Onun kanıtıda yok zaten.

Yanından geçerken durduk yere solladık diye korna bastın, ardından önümüze kırdın, tam olarak ilk ss'i attığın yerde. Ardında ilerlemeye devam ettim ve sanırım bunu kendine yediremedin (Ortada bir şey yoktu ve seni icde tanımıyorum neyi dert ettiğini anlayamadım.) ve kovaladın, kovaladığınıda ben yavaş giderken arkamdan takip edip sollamamandan anladım, ve karakterim normal olarak gergin bir duruma geldi, bu durumda önüne kırmasi gayet normal bir durum. Senin bilerek frene basmayıp inadina gaza basman, bilerek direğe çarpıp kaza yaptıktan sonra kovalamaya devam etmen bu durumu dahada netleştiriyor.
İyi günler, gerekmedikçe ileti gelmeyecek.

Güzel hikayeler yazıyorsun dostum, tarafımca daha fazla ileti gelmeyecektir.
« Son Düzenleme: 16.08.2026 16:03 CwN the Unholy One »

#6 - 16.08.2026 15:56
Daha fazla ileti gelmeyecektir, iyi forumlar. :sampanya: :vice:

#7 - 17.08.2026 03:01
@zabun savunmanıza uygun kanıtlarınız varsa lütfen şikayete ekleyin.

#8 - 17.08.2026 13:37

sıradan bi rol olduğu için ekran kaydı almadık yanımızdaki arkadaşlara sorduk var ise ileteceğiz ama olduğunu sanmıyorum sonuçlanabilir

#9 - 17.08.2026 13:42

Şikayet açılacak bir ihlal göremediğim için herhangi bir kayıt veya F8 almadım, sonuçlanabilir.