| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Denaris Fowler & Joshua Orantes
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS
|
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: YKI ihlali & Metagaming & Agresif Roleplay & Trolling & Refuse Roleplay
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlarımla sorun yaşamışlar o sırada bende dışarıdaydım, oyuna girip müziğimi açtım ve arabayla geziyordum, Joshua adlı karakter vurulduğu halde araç sürdüğü için video kaydı aldım ve köşede bir yerde afk kaldım, oyuna girdiğimde adamlar yanıma gelip role girmeye çalıştığını gördüm, sonuçta kimseyle OOC bir sorunum yok, olayı merak ettiğim için role girdim ve arkadaşlar beni tanıyormuş gibi bir role girdiler ki arkadaşların karakterleriyle hiç rolüm olmadığı halde bana El Corona, Florencia hattından olup olmadığımı sordular. Dövmelerimide sorduklarında normal bir şekilde herkese verdiğim sol kaşımın üzerinde ki F sayısını gösterdim. Zaten gerekli herşey kayıtlarımda var, arkadaş beni daha önce orada gördüğü hakkında emote atıyor, şimdi arkadaşların oluşumu açılalı fazla olmadı ve ilk defa bugün arkadaşlarım ile role girmişler. Bende o sırada yoktum, zaten açılan oluşum şikayeti kanıtları destekliyor. Karakterimi tanımadan açık ara tehtid ediyorlar. Olayın komik yanı ise ben bu şikayeti yazarken oyuna bakıyorum ara-ara ve arkadaşlar sürekli kendilerine ihlal yedirtecek şeyler yapıp beni kışkırtıyor. Şimdi ise Trolling ile Refuse Rp eklendi, oyuna girdim arabamı park edecekken hızlanıp bana çarptılar, ardından küfürler ederek çarpmışma rolüne uymadılar. Üstelik Joshua Orantes adlı arkadaş birkaç saat önce vuruldu.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Joshua Orantes'in vurulduğunu kanıtlayan video kaydı
Joshua Orantes'in araba sürdüğünü kanıtlayan video kayıtından alınmış SSler;
Joshua ve Denaris'in beni tanımadığı halde sergiledikleri roller:
Ekran videosunda arabamı park edecektim, belkide rolün akışına göre işlenmiş olarak yanıtlayabilirsiniz, ona birşey demiyorum. Beni görüp hızlanıp arabama çarptılar, normal bir şekilde çarpsalar arabam o kadar geriye gitmezdi bile, çarpmışma olduktan sonra ben kaza rolümü yaparken arkadaşlar sanki Discord Dm'da küfürleşir gibi küfür ediyorlar, SA-MP'a etik olmayacak bir davranış sonuçta bu.
Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlar ile ilk defa karşılaşıyorum, sanırım DeathMatch arayışındalar ve bu yaptıklarını fazla doğru bulmuyorum, işinde gücünde olgun insanlarız. Kişilerin yaşlarını bile bilmiyorum kısacası 500 mblik bir oyunda level kasıp silah alıp daha sonradan deathmatch atmak pek yakışmaz kimseye, zevk alarak oynamak daha önemli. Kalmış şurada SA-MP'ın birkaç yıl ömrü, rolümüzdeyken böyle hareketler yapmaları pek hoş değil, rolümü baltaladılar kısacası.