Konu: Ellie Shooter - Fear RP  (Okunma sayısı 114 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.08.2026 16:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Koren Ellie_Shooter

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kanıt olarak sunulan kayıt ve ekran görüntülerinde yer almaktadır.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıt olarak sunulan kayıt ve ekran görüntülerinde yer almaktadır.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear RP (Korku Roleplay), karakterinin gerçekçi bir şekilde korkması zorunluluğudur. Basit tanım:Silah, bıçak, tehdit veya ölüm tehlikesi karşısında karakterinin gerçek hayatta nasıl davranacağını yansıtmandır.
Korkmuyormuş gibi davranmak, kahramanlık yapmak veya “ölürüm de korkmam” demek yasaktır ve ceza sebebidir.Temel kurallar:Silah çekildiğinde veya tehdit edildiğinde korku göstermek zorundasın.
* Lbrost ve /do ile panik, titreme, yalvarma gibi tepkiler vermen gerekir.
Kaçabilirsin, yalvarabilirsin, korkabilirsin ama asla korkmuyormuş gibi hareket edemezsin.
Özellikle soygun, kaçırma, infaz tehdidi gibi durumlarda zorunludur.

Doğru örnek:/me ellerini yavaşça kaldırır, sesi titreyerek konuşur
/do Yüzünde belirgin bir korku ifadesi vardır
“Lütfen yapma, paramı al bırak gideyim…”

Yanlış örnek (ceza yedirir):Silah karşısında gülmek, küfretmek
“Vur lan, korkmuyorum” demek
Tehdit altındayken normal yürüyüp gitmek

Kısaca: Karakterin ölebilir, bu yüzden korkmak zorundadır. Bu kuralı bozmak Force RP / Powergaming sayılır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar. Ganton civarında yolda dururken arkadan aracı ile motor sürüşünde bize çarptı. Neden çarpıyorsun dediğim de? Suç bende mi aptallar diye bağırdı. O sırada karakterim ile sinirlenmiş bir şekilde ne diyorsun sen seni sikerim dediğim de üstüme saldırdı. Beni kovaladıktan sonra birlik hoodunda olduğum halde /do komutu verdiğim halde hood onayımız var dediğim halde bir kadın haliyle " EEE " diye saldırdı ve onaylı hoodda beni düşürüp kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Sadece /do Birlik onayı diye yanlışlıkla yazdım. O da acele etmem gerektiğini kadının bir suç yapmaması için HOOD ONAYI yerine birlik onayı daha sonra da HOOD onayı yazmama rağmen saldırdı.

#1 - 15.08.2026 19:35
@Koren Savunmanızı yapmanızı rica ediyorum.

#2 - 15.08.2026 19:59
öyle bir /Do kullanılısı yok. haberin olsun, kıskırt kıskırt sonra onaylı hooda geceyim sonra sikayet yiyeyim de olayı yok. ic olarak halledebilirsin olayı

ek olarak "Suç bende mi aptallar diye bağırdı. O sırada karakterim ile sinirlenmiş bir şekilde ne diyorsun sen seni sikerim dediğim de üstüme saldırdı." arkadaşın yönetimi kandırıyor gibi, sikayeti kontrol edicek admin bunu da göz önünde bulundurursa sevinirim.
« Son Düzenleme: 15.08.2026 20:02 Koren »

#3 - 16.08.2026 13:14
öyle bir /Do kullanılısı yok. haberin olsun, kıskırt kıskırt sonra onaylı hooda geceyim sonra sikayet yiyeyim de olayı yok. ic olarak halledebilirsin olayı

ek olarak "Suç bende mi aptallar diye bağırdı. O sırada karakterim ile sinirlenmiş bir şekilde ne diyorsun sen seni sikerim dediğim de üstüme saldırdı." arkadaşın yönetimi kandırıyor gibi, sikayeti kontrol edicek admin bunu da göz önünde bulundurursa sevinirim.

Biz hiç bir şekilde seni kışkırtmadık. Sen yolda duran iki motora arkadan çarptın. Normal hayatta yol ortasında duran araca çarpıyor musun? IC olarak korna çalman lazım veya yolu açın demeniz lazım. Sen çarparak bizi ezmeye çalıştın daha sonra seni takibe aldım ve bana durduk yere saldırdın. EE nolacak diyip bana saldırman mı gerekiyor? Daha sonra ben baktım saçma rol yapıyorsun rol ortamından IC şekilde ayrıldım ve mekanıma gittim. 2 dakika sonra gelip bana yine saldırdın. Bir kadın karakteri olarak motor kulübüne girip bir adama saldırmak günümüz hayatımızda pek yaşanan bir şey değil maalesef.

#4 - 16.08.2026 20:25
Ellie_Shooter karakteri cezalandırılacak, illegai birliklerin hood onaylı bölgelerinde bu tarz rollere girmekten kaçınmalısınız.