Konu: Arthur Spence aktif rolde q  (Okunma sayısı 95 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.08.2026 00:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arthur Spence @Thoronto

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

aktif rolde q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı vurmaya gidiyoruz ve q çekiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 13.08.2026 00:32
Öncelikle selamlar. Arkadaşın atmış olduğu videoda birisini ezdiğim açık bir şekilde görülüyor ve ardından oyundan kickleniyorum. GTA'yı bir iki kez baştan kurmama rağmen bu soruna bir çözüm bulamadım, zaten kick yedikten sonra oyuna hemen geri girdim. Bir oyuncuyu ezdiğimde oyundan atıldığıma dair kanıtı ekleyeceğim.

#2 - 13.08.2026 00:33
Öncelikle selamlar. Arkadaşın atmış olduğu videoda birisini ezdiğim açık bir şekilde görülüyor ve ardından oyundan kickleniyorum. GTA'yı bir iki kez baştan kurmama rağmen bu soruna bir çözüm bulamadım, zaten kick yedikten sonra oyuna hemen geri girdim. Bir oyuncuyu ezdiğimde oyundan atıldığıma dair kanıtı ekleyeceğim.
https://streamable.com/youxmq
Savunmam bu kadardı, daha fazla bir kanıta gerek olduğunu düşünmüyorum. İyi forumlar.

#3 - 14.08.2026 01:55
Merhaba, sunulan kanıt yeterli bulundu. Oyunu ile alakalı bir sorun nedeniyle sunucudan kicklenmiş. Bu seferlik işlem uygulanmayacak.

@Thoronto Vice Discord kanalı üzerinden ticket oluşturur musunuz? Bu sorunu çözmeniz gerekiyor, aktif rol ortamları bu şekilde baltalanabilir.