Konu: Az kişi çok ihlal.  (Okunma sayısı 460 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 17.08.2026 18:14
@Leorange @eyes never lies Savunmanızı yapmanız gerekiyor gün içerisinde.

Ben olayın dışındayım çünkü oradan geçerken olayı görüyorum zenciler bir adam dövüyor ben de olay ne diye adamlara soruyorum

#11 - 18.08.2026 01:13
Spoiler: GösterGizle

Ben olayın dışındayım çünkü oradan geçerken olayı görüyorum zenciler bir adam dövüyor ben de olay ne diye adamlara soruyorum

Videoda açık-açık yumruk salladığın görünüyor ya cürüm. Sadece soru sormamışsın gibi?

#12 - 18.08.2026 12:53
Spoiler: GösterGizle

Videoda açık-açık yumruk salladığın görünüyor ya cürüm. Sadece soru sormamışsın gibi?

Ah evet haklısın olayı hatırlayamadım tam

SAVUNMA

Olayı dışarıdan geçerken görüp dahil oluyorum mahallede daha önce ticarette bulunduğum isim isim tanışmadığım 1-2 kez rol döndürdüğüm adamların bir beyazı dövdüklerini görüyorum. Önce hey ne oluyor diye olayı sorgularken kişinin ırkçılık yaptığını söylüyorlar bana ben de onlara katılıyorum.

#13 - 20.08.2026 02:37
Kişilerle IC olarak husumetliyiz bizde misilleme yapıp motorcu arkadaşların oluşumdan olan Armenio'u dövdük, ortada DM'lik birşey yok. Onlarda zaten bunu biliyor. İyi günler.
savunmam budur dm yok

#14 - 22.08.2026 03:46
Kordell Mays ve Keyshawn Lander karakterleri Yaralı Kural İhlali & Deathmatching & Car Ramming kapsamında cezalandırılacak.

Paul Moseley karakteri Deathmatching kapsamında cezalandırılacak.
« Son Düzenleme: 22.08.2026 03:49 Luthien »