Konu: Birden fazla kişi - birden fazla kural ihlali  (Okunma sayısı 279 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.08.2026 01:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jevonne Ress, Xavion Crowne, Quintrell Love, Maskeli 51276 Maskeli 15407

Olaya dahil olan şahit karakter adı: mid town 22 üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.08.2026 - 07.08.2026

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
illegal kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oluşumu açtığımız günden beri bu çocuklar rahat durmuyor, kendilerine şikayet açmadığımız için devam ediyorlar. Çocukların oluşumu kapatılmış, gelip saçma sapan rollere giriyorlar. Sıkıldık.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: İlk olay 04/08/2026 burada sıkıyorlar. Jevonne Ress, Maskeli 15407 Maskeli 51276

07/08/2026 burada afk şekilde beklerken evin kilidini kırıp kendi kendilerine role girmişler, silah sıkma emotesi falan vermişler, ne beni nede Kiante'i vurmuşlar.
Emotede rakip çete üyelerine mermi yağdırır yazmışlar, oluşumları yok nasıl rakip oluyoruz anlamadım gitti.
Jevonne Ress, Quintrell Love, Xavion Crowne, Maskeli 51276

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 07.08.2026 22:11
@Cuckoo @Sarpingo @R0UST etiket atılmamış görünce tek iletide savunma yaparsanız sevinirim

#2 - 08.08.2026 00:02
Selamlar, şuan bakıyorum, oluşumu açalı 4 gün olmuş, 4 Ağustos'ta başlamışsınız rollere. Yaklaşık 2 haftadır birlikçe oyuna girmiyorduk, kendi hayatımızdaki sorunlardan ötürü. Birliği açtığınız gün yani 4 Ağustos günü oyuna girelim dedik ve oluşumunuzdan haberimiz bile yok, ek olarak kendi birliğimin arşive atıldığından da haberim yok. Oyuna girer girmez, siz geldiniz ve saçma sapan rollere kapılarak brawl rolüne kalkıştınız, bizde geri cevabı size verdik, durum bu. Attığımız emotede hiçbir sorun yok, evde afk durup durmaman umrumuzda değil, oyunu alta aldığınız için düşmediniz yere, bizde rolü orda bırakıp evden çıktık zaten.

#3 - 10.08.2026 19:06
aktif

#4 - 12.08.2026 20:31
Merhaba, şikayet incelendi.

Bu olay olduğu anda Crystal Cash Dealers isimli oluşumun kapalı durumda olduğu gözlemlenmiştir. Bu yüzden de kapalı durumda olan bir oluşum illegal rollere giremeyeceği için karakterlere işlem uygulanacak.