Hava hizmeti sırasında başıboş polis araçlarını toparlamak için aksiyon aldık. Bu esnada halat sarkıtıp aşağıya iniş sağladım. İnişim helikopterin savrulması sonucunda çatıya denk geldi. Çatıda bekledim, yakın telsizden gelen anons gereğince tekrardan halatı tutup aşağı inmem istendi. Emri uygulayarak halatı havada kapma rolü yaptım ve video kaydında halatın gözüktüğü bölgeye doğru atlayış sergiledim. akabinde binanın çatısından yere inmiş bulundum. O esnada yoldan geçen arkadaşımız olayı 3. şahıs gözüyle gördüğü için anlamlandıramayıp yaralı rolü yapmamı beklemesi gayet doğal. Halatla atlama talimim olmadığı için karakterimin deneyimsizliğini hesaba katarak "/do" üzerinden bacağında çatlak olabileceğini fakat bunu sıcağı sıcağına fark edemeyeceğini belirttim. Başıboş ekip aracını bölgeden alarak CHQ'ya yönelim sağladım. Akabinde 1 saatlik bir dinlenme sürecim oldu. Bu esnada mikro çatlakların ağrısını karakter yaşamış olarak değerlendirdim. Devamında da koşma, zıplama veya birisini yere yatırma gibi rollere girişmedim.
İyi çalışmalar dilerim, yetkili sonuçlandırabilir.