2. Olarak sivilde agresif rol sergilenemez diye bir kural yok, karakterlerin hepsi zamanında İllegal bir birlikte bulunmuş veya yönetmiş, ek olarak birlik tanıtımımız aktif bir şekilde onay sürecinde açıldıktan sonra 7 gün illegal yasağımız var, böyle rollere devam etmeyi düşünmüyoruz
Evet dostum tam olarak böyle bir kural var
bu gerçekleştirdiğiniz rolleri sivilken gerçekleştiremezsiniz.
1) GENEL İLLEGAL KURALLAR
- Sivil karakterler birlik olup hiçbir birliğe karşı agresif tutum-savaş ve benzeri şeyleri sürdüremezler.
Karakterlerimizin geçmişi var diyorsun ya mesela bunun içinde seni aydınlatacak bir kural var. Değil geçmişi olması sen aktif bir birliğe mensup bile olsan o birlikle bizle savaşta bile olsan birlikle ilişiğin kesildiği an bu rolü sergileyemezsin.
1) GENEL İLLEGAL KURALLAR
- İllegal karakterler önceden başka birliğe mensup olsalar bile birliklerinden ayrıldıklarından/atıldıklarından sonra illegal birliklere karşı intikam rollerine girişemezler, hiçbir şekilde silahlı faaliyetlerde bulunamazlar.
Beyler, sizin kavrayamadığınız şey "SİVİL" olmanız. Siz bir birlik üyesi değilsiniz siz sivil insanlarsınız. Aramızda geçen tüm bu olaylarda eğer birliğiniz açık olsaydı bu şikayetlerin hiçbirisi açılmayacaktı. Bir birliğiniz olsaydı hiçbir ihlal yoktu ortada. Ama siz sivil bir arkadaş grubusunuz.
Biz size ateş açabiliriz, rol dahilinde yaptık bunu. Gidip şikayet açabilirsin itirazın varsa. Sokaktan geçen herhangi birisi bir çete yapılanmasının başındaki adama 4-5 kişi saldıracak ve o çete hiçbirşey olmamış gibi devam mı edecek? Rolde detaya girilseydi ve siz daha önceden ateş vs. etseydiniz CK ya kadar yolu var bu rolün. "Roleplay" sunucusunda oynuyoruz. Gerçekçi düşünelim.
Hile şikayetinide yanlış yere açmışsınız zaten, o şikayeti burda konuşmaya gerek yok. Savunma yapacağımız birşey bile yok. Yetkililer en kısa sürede inceleyip yanıtlayacaktır zaten.
Birde bölge mevzusuna değineceğim. Evet orayı rolsel olarak kullanıyoruz hoodumuz içerisinde, objesini biz attık. Fakat biz size gelipte siz burda bunu yapamazsınız diye OOC bir şikayet ya da OOC bir şekilde bu ithamlarda bulunmadık. Biz bunu role taşıyoruz. Rolde etrafımızda bulunmanızı istemiyoruz ve buna görede rolümüzü gerçekleştiriyoruz. Senin bunu şuan burda bu şekilde demene pek mantık bulamadım. Ama seni kırmayayım, haritadan görüntü ekleyeceğim tanıtıma senin için.
IC meseleleri OOC ye taşımayalım, kin gütmeyelim.
Temiz Vice 
Dostum siviliz fakat tanıtım attık onay bekliyoruz ayrıca kendinizi sütten çıkmış ak kaşık olarak görüyorsunuz fakat bize gelip agresif yapan sizsiniz, ilk brawlı başlatan sizsiniz, aracımızı tekmeleyen bizi tanıtım attığımız hood'dan kovan sizsiniz, ilk DM ateşi yakan, ateş açan sizsiniz, TP atıp hile kullanan sizsiniz, hani diğer şikayetlere gitmiyeyim diyordum fakat bunu ilk siz yaptınız, size sizin dilinizden konuşuyorum, foruma gelip açtığımız şikayetten dolayı profiline ırkçılık barındıran pp yapıp provake eden sizsiniz, bugünde ilk agresif rol sergileyen sizsiniz, buraya gelip diğer şikayetlerimizi konu olarak açan da sizsiniz hani anlamadım kendi sorunun ile ilgilenmeyip neden bir insan farklı şikayetlerimizden bahsederki, OOC kin tutmayın diyip tutan da sizsiniz, ha bunlar sonunda kaybedenlerde sizsiniz ve kaybetmeye devam edecek olan da sizsiniz o ayrı bir konu
Ha birde bunların sonunda temiz bir Vice isteyende sizsiniz onu da hatırlatayım