Konu: Darrell_Hutchinson -fail rp -yaralı kural ihlali  (Okunma sayısı 70 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.08.2026 16:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Darrell Hutchinson - @wazety

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kieran Rutherford @BasikCocuk

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04/08/26 14:43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fail rp, yaralı kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 14:38 sularında Adrian Hutchinson adlı karakteri kovalamaya başladım. Yaklaşık 14:40 civarında Adrian Hutchinson kullandığı araçla kaza yaptı ve tarafımca yakalanarak tutuklama işlemlerine başlandı.

Tam bu sırada Darrell Hutchinson adlı karakter hiçbir role dahil olmamasına rağmen bir anda olay yerine geldi. Olayın geliş şekli nedeniyle, Adrian Hutchinson ile iletişim halinde olup rol bilgisine OOC yollarla ulaştığını düşündüren bir durum oluştu. Bu nedenle olay içerisinde Mix şüphesi bulunmaktadır, fakat videoya geç girdim.

Darrell Hutchinson olay yerine geldikten sonra kullandığı araçla karakterimi ezmeye çalıştı. Can güvenliğim tehlikeye girdiği için prosedüre uygun şekilde şahsa ateş açtım ve araç içerisindeyken etkisiz hale getirerek RK durumuna düşürdüm.

Yaklaşık 14:43 sularında, şahıs RK durumundayken yaralı rolünü yapması gerekirken daha tarafımdan araçtan çıkarma emote'u dahi gönderilmeden araçtan inip tekrar biniyor,  çalıştırıp olay yerinden kaçar diye basit bir emote atıp uzaklaşıyor  Sanki vurulmamış ve hiçbir olay yaşanmamış gibi hareket ederek rolünü sürdürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 04.08.2026 18:17
Beanbag anlık şok veren bir mermi tipi olduğundan dolayı, uzun süreli bir etkiye sahip değil. Bu nedenlede geçerli olmadığını düşünüyorum. İyi roller.

#2 - 04.08.2026 18:55
Güzel yalan söylüyorsun, Beanbag mi sıktım sana? https://hizliresim.com/ee4t2wl https://hizliresim.com/os6e1c3

#3 - 04.08.2026 18:59
Chatlog kaydını da atabilirim, tabancanın mermisinden anlaşıldığı üzere ateş ediyorum arkadaşa, telsizden de durumu bildiriyorum. Beanbage çekip yalan söylemesi durumu da  ayrıca kendinisini komik duruma düşürüyor.

#5 - 04.08.2026 23:00
Merhaba, şikayet incelendi.

Darrell Hutchinson karakteri etkisiz hale geldikten sonra doğrulup arabasına binmesi bir kural ihlali olarak net bir şekilde görülmektedir. Bu yüzden ceza işlemi uygulanacak.