Konu: Shun Ishikawa - Darrel Hutchinson 04/08/2026  (Okunma sayısı 45 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.08.2026 11:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A Shun Ishikawa - Darrel Hutchinson - @Yunuusrea - @wazety

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A 03/08/2026 - 16.07

Spawn kill, Retarted RP, Trolling, /B bölme, ortak nezaket.:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A Arkadaş üzerime işeme rolü  yapıyor ben izin vermeden, ikide bir rol bölüyorlar, en sinir bozucu şeyleri ise troll yapıyorlar, beni bayıltıp kalktığımda tekrar bayıltıyorlardı, kanıtlar güzelce incelenirse bu ihlalleri göreceksinizdir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A - - - -

Ek açıklamalar(varsa): N/A Arkadaşlar sunucuya troll yapmaya gelmişler herkese yumruk atıp bayıyorlar ve güvenli bölgede bunu yapıyorlar ama gbi da vurduklarının kanıtını alamadım, kısacası bunlar sunucunun huzurunu bozuyorlar IC sicillerini kontrol edip banlamanız gerek veya insiyatif sağlmamamnız gerek bunlara, admine güveniyoruz adalet sağlanacaktır.

#1 - 04.08.2026 14:33
bizi gördüğün gibi emote vermeden gbide saldırıyodun arabada emote  verdik ona uymadın tek hatalı biziz dimi :-\ :-\ :-\

#2 - 04.08.2026 22:37
Selamlar, şikayet incelendi.

Uygunsuz Roller kapsamında  bir oyuncuyu tiksindirebilecek her türlü uygunsuz davranışlar sergilenmesi bir kural ihlalidir. Burada şikayeti açan oyuncunun üstüne idrar rolü yapılması uygunsuz bir duruma sebebiyet vermektedir. Ayrıca /b nin çok fazla kullanımından dolayı şikayete konu olan kişiler Uygunsuz Roller ve Ortak Nezaket kuralı kapsamında cezalandırılacak.