Birliğinizin nerdeyse üst yetkililerin tümü kurall ihlalinden jailde, bizden çok siz kural ihlali yapıyorsunuz, gerçekçilikten uzak bir rol yok 6 kişiye karşı fear rp yapmayım 2 kişiye tek başına brawl atmaya çalışırsa dayak yer. Savunmamdada belirttiğim gibi uzakta olduğum için emotem düşmemiş diyeceklerim bu kadar iyi forumlar

Dostum Dm kısmını kendimce ama (kendimce) kabul ediyorum onun haricinde, Mc klübünün önünde salute atıyorlar diyorsun ekibiniz yaptığı ihlallerden dolayı jail yedi neredeyse hiçbir üyeniz yoktu. Orada bulunmamızın ihlal olduğunu düşünmüyorum karar yetkililerin. Kendinizi sütten çıkmış akkaşık mı sanıyorsunuz anlamıyorum?
@batalla16 DM kısmını kabul etmesi konuyu zaten büyük ölçüde netleştiriyor, bunun için teşekkürler.
Organizasyon üyelerimin almış olduğu önceki ihlalleri veya ceza almış olmaları bu olayla ayrı bir konu, orada bulunmanızın ihlal olup olmadığı ya da geçmişteki cezalar, yaptığınız rolleri haklı çıkarmıyor.
İki konuyu birbirine karıştırmadan, sadece bu olay üzerinden değerlendirme yapılmasını rica ediyorum.
Kişisel yorum ve suçlamalara girmeyeceğim, kanıtlar ve kural maddelerini paylaştık. Takdiri yöneticilere bırakıyorum, iyi forumlar.