Konu: Retarted RP - Deathmatching - Trolling  (Okunma sayısı 310 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 04.08.2026 02:31
Birliğinizin nerdeyse üst yetkililerin tümü kurall ihlalinden jailde, bizden çok siz  kural ihlali yapıyorsunuz, gerçekçilikten uzak bir rol yok 6 kişiye karşı fear rp yapmayım 2 kişiye tek başına brawl atmaya çalışırsa dayak yer. Savunmamdada belirttiğim gibi uzakta olduğum için emotem düşmemiş diyeceklerim bu kadar iyi forumlar :sampanya: :sampanya:

Dostum Dm kısmını kendimce ama (kendimce) kabul ediyorum onun haricinde, Mc klübünün önünde salute atıyorlar diyorsun ekibiniz yaptığı ihlallerden dolayı jail yedi neredeyse hiçbir üyeniz yoktu. Orada bulunmamızın ihlal olduğunu düşünmüyorum karar yetkililerin. Kendinizi sütten çıkmış akkaşık mı sanıyorsunuz anlamıyorum?

@batalla16  DM kısmını kabul etmesi konuyu zaten büyük ölçüde netleştiriyor, bunun için teşekkürler.

Organizasyon üyelerimin almış olduğu önceki ihlalleri veya ceza almış olmaları bu olayla ayrı bir konu, orada bulunmanızın ihlal olup olmadığı ya da geçmişteki cezalar, yaptığınız rolleri haklı çıkarmıyor. İki konuyu birbirine karıştırmadan, sadece bu olay üzerinden değerlendirme yapılmasını rica ediyorum.

Kişisel yorum ve suçlamalara girmeyeceğim, kanıtlar ve kural maddelerini paylaştık. Takdiri yöneticilere bırakıyorum, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 04.08.2026 05:18 Merein »

#11 - 04.08.2026 03:08
Birliğinizin nerdeyse üst yetkililerin tümü kurall ihlalinden jailde, bizden çok siz  kural ihlali yapıyorsunuz, gerçekçilikten uzak bir rol yok 6 kişiye karşı fear rp yapmayım 2 kişiye tek başına brawl atmaya çalışırsa dayak yer. Savunmamdada belirttiğim gibi uzakta olduğum için emotem düşmemiş diyeceklerim bu kadar iyi forumlar :sampanya: :sampanya:

Dostum Dm kısmını kendimce ama (kendimce) kabul ediyorum onun haricinde, Mc klübünün önünde salute atıyorlar diyorsun ekibiniz yaptığı ihlallerden dolayı jail yedi neredeyse hiçbir üyeniz yoktu. Orada bulunmamızın ihlal olduğunu düşünmüyorum karar yetkililerin. Kendinizi sütten çıkmış akkaşık mı sanıyorsunuz anlamıyorum?

@batalla16  DM kısmını kabul etmesi konuyu zaten büyük ölçüde netleştiriyor, bunun için teşekkürler.

Organizasyon üyelerimin almış olduğu önceki ihlalleri veya jail almış olması bu olayla ayrı bir konu; orada bulunmamızın ihlal olup olmadığı ya da geçmişteki cezalar, yaptığınız rolleri haklı çıkarmıyor. İki konuyu birbirine karıştırmadan, sadece bu olay üzerinden değerlendirme yapılmasını rica ediyorum.

Kişisel yorum ve suçlamalara girmeyeceğim, kanıtlar ve kural maddelerini paylaştık. Takdiri yöneticilere bırakıyorum, iyi forumlar.
Arkadaşlarımın geçmişteki jaillerini buraya döküyorsun dostum, aynı şeyi biz söyleyince mi konular karışmış oluyor anlamadım, daha fazla yanıt atmanıza gerek yok sonuçlansın şikayet.

#12 - 04.08.2026 03:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Robert_Hale - @batalla16  | Sherpar_ Shcmerlain - @eymenbaba9797 | Carlito_Silva - @harman | Thiago_Pachangan - @Peniax007 | Valdrin_Dragusha - bursasporlu16

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ArnoId_Foster - @Merein | Elyesa_DeSilva - @rheapendejo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görseller ve videolarda bulunuyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Deathmatching - Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, görsellerde/Videolarda göreceğiniz üzere Robert ve Sherpar karakteri hood bölgemize aniden girerek hiç bir emote atmadan ateş etmeye başlıyor. Chatimize herhangi bir emote düşmediği için rolün farkına bile varamıyoruz ilk başta. Keza UZI gibi bir silah ile Drive-By atabilecek iken araç üstünde gidip Non-RP yapmaya karar kılmışlar. Robert karakteri ile herhangi bir rolümüz yok, nasıl bir çıkar ile gelip bir anda bize ateş açabiliyor bilmiyorum ve ayrıca kendisi bir sivil, böyle birisi neden bu tarz bir davranış sergiler anlamış değilim. Sherpar karakteri ile bir kavga rolümüz olmuştu ve bunun sonucunda geri saldırmaya gelmiş anlaşılan, fakat bunu kendisinin yapması gerekli. Bunlardan sonra sokağa PD geldi ve rolümüze uyup yaralı rolü yaptık, hastaneye gidip tedavi oldum ve o sırada arkadaşlar sokağa gelip garip davranışlar sergileyip Troll ve Deathmatching yapıyor, videoyu izlerken göreceksiniz ki herhangi bir emote atmadan saldırıyorlar, bunun üstüne Türkçe terim olacak "minik gel" gibi şeyler söylüyorlar. Videoda gözüken diğer arkadaşların da ne yaptıklarını çözemedim, nerden çıkıp bir anda düşmanlık taslıyorlar ya da saldırırken neden emote atmıyorlar gibi şeyleri sorar insan. Daha fazla zaten açıklama yapmaya gerek yok her şey kanıtlarda gözüküyor, iyi geceler dilerim.

Temiz Vice :sampanya:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bu tarz düşük profilde olan arkadaşlar ile başkasının da problem yaşamaması dileği ile ^^

Bir şey fark ettim ve bunu söylemek istiyorum. şikayeti açan kardeşim, bazı arkadaşlarım ve kendimide sayıyorum içinde sadece mekanınızda /salute komutu attığımız için bu şikayete dahil edildiğimizi düşünüyorum, ne ortada abartılı bir rol ne trol bir rol ne de dm'lik bir rol bunu belirtmek istedim, artık sonuçlanabilir iyi geceler. :sampanya:

#13 - 04.08.2026 03:22

Organizasyon üyelerimin almış olduğu önceki ihlalleri veya jail almış olması bu olayla ayrı bir konu; orada bulunmamızın ihlal olup olmadığı ya da geçmişteki cezalar, yaptığınız rolleri haklı çıkarmıyor. İki konuyu birbirine karıştırmadan, sadece bu olay üzerinden değerlendirme yapılmasını rica ediyorum.

Birlik şikayetinizi Manifesto inceledi haksız bulundunuz, adamı durduk yere dövüp emotesiz saldırmışsınız. Bu olanlar tamamen sizin suçunuz ortada sebepsiz birşey yok.
« Son Düzenleme: 04.08.2026 03:23 bursasporlu16 »

#14 - 04.08.2026 05:14
Bir şey fark ettim ve bunu söylemek istiyorum. şikayeti açan kardeşim, bazı arkadaşlarım ve kendimide sayıyorum içinde sadece mekanınızda /salute komutu attığımız için bu şikayete dahil edildiğimizi düşünüyorum, ne ortada abartılı bir rol ne trol bir rol ne de dm'lik bir rol bunu belirtmek istedim, artık sonuçlanabilir iyi geceler. :sampanya:

Arkadaşlarımın geçmişteki jaillerini buraya döküyorsun dostum, aynı şeyi biz söyleyince mi konular karışmış oluyor anlamadım, daha fazla yanıt atmanıza gerek yok sonuçlansın şikayet.

Birlik şikayetinizi Manifesto inceledi haksız bulundunuz, adamı durduk yere dövüp emotesiz saldırmışsınız. Bu olanlar tamamen sizin suçunuz ortada sebepsiz birşey yok.

Alınmış kararları burada gündeme getirmek gibi bir niyetimiz yok.

Geçmişte alınan OOC cezaları gündeme getiren taraf biz değildik, farklı bir konu üzerinden gündeme getiren siz oldunuz. Biz sadece o kısımın bu olayla ilgisi olmadığını belirttik. Aktif ve sonuçlanmamış şikayetler arasında benzer ve aynı kişilerin yer aldığı konuların olduğuna dair bir ekleme yaptım. Sadece bu olayda gördüğümüz yanlışı ve kanıtlarımızı paylaştık.

"Yanıt atmanız gerekmiyor" demişsiniz, katılıyorum, benim de eklemek istediğim bir şey yok. Konunun bu olay özelinde değerlendirilmesini rica ediyoruz, iyi forumlar dilerim.

#15 - 04.08.2026 16:19
İyi forumlar, ekibinin çoğu jaillenince olay yerinde gördüğün herkezi etiketlemişsin, birliğindeki yetkili arkadaşlara mı güveniyorsun anlamadım?

O anda yaptığım bir ihlali bana kanıtlarla birlikte sunarsan tebrik edeceğim. İyi forumlar. :'(

#16 - 05.08.2026 23:27
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=191103.0

Manifesto'nun sonuçlandırdığı şikayette jail yiyince yediremeyip tekrar şikayet açmaya çalışıyorsunuz. Zaten @Manifesto olayı kapattı, üstelik size de OOC işlem uyguladı. Anlamadığım konu kapanmışken bu ne kibir, bu içinizde dert olan şey nedir? Savunmam attığım linktir; kendileri zaten işlem yedi.

#17 - 06.08.2026 00:15
Yaşanan olayı farklı konularla ilişkilendirerek son birkaç iletide manipüle etmeye çalıştığınızı rahatlıkla görüyoruz ve bunun ileti kirliliğinden başka bir işe yaramadığını belirtmek isterim.

Attığım iletilerde bahsettiğim gibi verilen her karara saygı duyuyoruz ve saygı çerçevesinde ilerliyoruz. Bir sorunumuz veya itirazımız olsaydı, bunu doğru kanallar üzerinden ilerletirdik, varsa bir yanlışın düzeltilmesi için uğraşırdık.

Bu şikayet sadece yaşanan olayla ilgili, konuyu bu çerçevede tutalım. İyi forumlar dilerim.

#18 - 06.08.2026 16:36
Selamlar, oyuncular Trolling kapsamında cezalandırılacak.

Ek olarak Robert Hale karakteri "Car Surfing & Deathmatching" kapsamında cezalandırılacak.

K&A
« Son Düzenleme: 06.08.2026 16:39 Majestic »