Konu: PD HATALI TUTUKLAMA  (Okunma sayısı 239 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Leo

*
v2 Oyuncusu
#0 - 02.08.2026 03:01
ŞİKAYET ŞABLONU

Şikayet edilen karakter ad(lar)ı  :  David_Cross @hacibaba  Kylie Lyons @m0li Nico_Grau  @Galara
Olaya dahil olan şahit(ler): -
Tarih ve saat: 02.08.2026 2.17

İhlal edilen kural: Direnmek veya polisten kaçmak yok, yapılan hatalar görülüyor.
Olayı açıklayın: Hiç bir direniş veya kaçma olmadan sağa çekip duruyorum ve  sonrasını görüyorsunuz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar:

Diğer açıklamalar: Arkadaşların cezasını almasını ve PD kadrosundan çıkartılmasını istiyorum zevklerine milleti hapise atıyorlar. Bana IC para cezası kesip göndermesi lazım.

#1 - 02.08.2026 03:06
Burada herhangi bir OOC ihlal göremedim, bu yüzden savunma yapmayacağım. Kişinin şikayetini ingame sürdürmesini istiyorum. Dediğim gibi bir admin savunma istemediği sürece savunma yapmayacağım. İyi roller.

#2 - 02.08.2026 03:09
Şikayet ingame sürdürülmeli. Rol üstünden herhangi bir avukat tutarak lobi talebinde bulunabilir karakterin. Burada herhangi bir sorun yok, üçten fazla ihtar verdik ve duruş sergilemedin. Sağ sol manevralar yaparak da tehlikeye atıyordun. Burada bir yanlışlık yok. Sonuçlanabilir, iyi roller.

Leo

*
v2 Oyuncusu
#3 - 02.08.2026 03:14
İngamelik bir durum yok ortada, benim 270 dakika vaktim çalınıyor yapılan bir hatadan dolayı hatalı bulunan taraflarında cezalarını çekmesini talep ediyorum.

#4 - 02.08.2026 03:19
Chat üzerinde 3 kere ihtar verildiği ve buna rağmen drift atarak kaçtığın görülüyor, 3 kere ihtar verildikten sonra polis memurlarının tutuklama hakkı bulunuyor. OOC bir ihlal mevcut değil çevrimiçi şikayetlere başvurabilirsin. İyi geceler.

#5 - 04.08.2026 16:14
Konu ingame bir konu ve bu bağlamda değerlendirilip karar verilecek.