Konu: MASA BAŞI OYUNLARI VE KİRLİ ROZETLER: Ermeni Operasyonu Bir Komplo mu?  (Okunma sayısı 339 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 30.07.2026 15:34
RUMUZ: Bagratuni Hanedanı Veliahtı

YORUM:
Sayın yazar ve okurlar,

Kaleme alınan bu köşe yazısını dikkatle okudum ve bir Vice şehri vatandaşı olarak bazı konulara açıklık getirme zorunluluğu hissettim. Vice şehri ve genel olarak Amerika'daki Ermeni toplumu hakkında süregelen bu asılsız önyargıların ve dar bakış açısının artık değişmesi gerekiyor. Bizler; köklerine bağlı, çalışkan ve bulunduğumuz topluma sürekli olarak pozitif katkı sağlayan, son derece bilinçli bir halkız.

Sokaklarda fısıldanan temelsiz dedikoduların ve popüler kültürün dayattığı stereotiplerin aksine; Vice şehrinin yerel ekonomisinde, iş dünyasında ve mahalle kültüründe Ermeni girişimcilerin, esnafların ve dürüst vatandaşların ne kadar büyük bir yer tuttuğunu görmek hiç de zor değil. Bizler kendi kültürümüzü yaşatırken, bu şehre ve bu ülkeye değer katmak, dürüst yollarla evimize ekmek götürmek için çabalıyoruz. Bizi sadece asılsız önyargılarla ve suçlamalarla değerlendirmek, Amerika'nın inşa edildiği o çok kültürlü temele ve adalet anlayışına yapılmış büyük bir hakarettir.

Bir toplumu etiketlemek her zaman en kolay yoldur. Ancak sizden ve bu satırları okuyan tüm Vice halkından ricam; kulaktan dolma bilgilere itibar etmek yerine, Ermeni toplumunun bu şehrin sokaklarına, ekonomisine ve kültürüne kattığı emeğe bakmanızdır. Bizler bu şehrin ayrılmaz, dürüst ve onurlu bir parçasıyız.

Saygılarımla.

Bağlantı Noktası: Downtown
« Son Düzenleme: 30.07.2026 15:35 kriminal »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok